Bildirim
OTURUM AÇMA ŞİFRESİNİ YAZIORUM.........
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
güvenli modda aç şifreni kaldır bi böyle girmeyi dene -
güvenli moddta açılmıorki sistem.kaspersky yükledim ondan sonra böyle oldu -
pc açılırken sürekli F8 e bas ordan güvenli modda aç bende kaspersky kullanıyorum bende bi sorun yok kolay gelsin -
kaspersky tam bi bela ne zaman kursam ya pc gidiyo yada yavaşlıyo takılıyo herkese nod32 öneririm -
Arkadaşım burada kimseye Kaspersky kötüleyip Nod32 savunma. Ayrıca laf atıyorsanda mantıklı şeylerden at da gelip sana " hmm haklısın " diyelim. Ne alakası var Kaspersky ile Güvenli Mod'un..
Oturum açma ekranında Ctrl+Alt+Del kombinasyonunu kullanın. Karşınıza ufak bir ekran gelecek. Kullanıcı adını silin ve yerine " Administrator " yazıp , şifre yerini boş bırakarak enterleyin.. Ondan sonra Denetim Masasından şifre ayarlarınızı düzenleyin.
+Kaspersky silin ve birdaha yüklemeyin -
ne zaman kaspersky kullansam pc rest atıyor kardeşim nod32 norton avast bi sorun yok neden ozaman kasperk demek ki programda bi hata var ben durduk yere programı niye kötüleyim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X