Şimdi Ara

Oturmak için ev tercihi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıya özelliklerini yazacağım iki evden hangisinde oturmak size daha cazip gelir.

1. ev....
    3 oda 1 salon, iki balkon, otoparklı, caddeyi görüyor. ısınması klima, içi tadilatlı, 95 m2 civarı, arakat, şehirmerkezinde

2. ev
    2 oda 1 salon, içeri alınmış küçük bir balkon, çok iyi deniz manzarası var, doğalgazlı, içi tadilatlı, 70 m2 civarı,
    otoparkı yok, arakat, şehirmerkezinde

• 1 tabiiki
  • Evlere içinin ısınması ile alakalı, senin kafana yatmadıysa biz ne kadar yazsak boş.

2.ev benim seçimim olur yazılara bakarak.

Sebepler:

1) Doğalgaz
    2) Manzara

Otopark olmaması sorun tabii. Tabii evlimisin, yanlızmı yaşıyorsun buda önemli. 3 oda 1 salon evin çok gerekli olduğunu düşünmüyorum ama genel olarak. 2 oda 1 salon gayet yeterli.

Caddeyi gören evler gürültü alıyor ayrıca, hatırlatayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechaniker -- 12 Şubat 2011; 20:03:18 >
  • Klima çok pahalı tutar.
  • Görüşlerini bildiren arkadaşlara teşekkür, bekarım ancak evliliği düşünüyorum. Dolayısıyla ilk etapta iki kişi yaşayacak. Evlerden birinin büyük oluşu ve otoparkının olması diğerininde deniz manzarasının olması cazip geliyor. Bu yüzden kararsız kaldım.
  • satın mı alacaksınız yoksa kiralayacak mısınız?

2. ev daha cazip duruyor. yalnız, satın alacaksanız 70 m2 bir ev almayın. ileriyi de düşünün derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK

Görüşlerini bildiren arkadaşlara teşekkür, bekarım ancak evliliği düşünüyorum. Dolayısıyla ilk etapta iki kişi yaşayacak. Evlerden birinin büyük oluşu ve otoparkının olması diğerininde deniz manzarasının olması cazip geliyor. Bu yüzden kararsız kaldım.

Valla tek çocuk için bile 2 oda 1 salon yeterli. Ben annem, babam ile yaşıyorken 3 oda 1 salon evde yaşadık ilk başta. Fazla bir oda hiçbir işe yaramıyordu valla. 2 oda 1 salona geçtik sonradan çok rahatladık.

Satın almalıkta, kiralamalıkta gayet uygun. Tabii 70 M2 küçükmüş biraz, bizin 2 oda 1 salon ev 99 m2 idi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2
  • Maddiyat benim için sorun olmaz diyorsan 1. ev derim.. tabi büyük evin derdi büyük olur.. Isınması gibi.
    Ama şahsen, odaları büyük ama fazla oda olmayan bir ev tercih etmek en güzeli.. Çok oda bölünmek gibi geliyor bana.. İleride çocuklar oldugunda biri bi odaya digeri bi odaya geciyor anne baba da ayrı yerlerde oturuluyor.. dolayısıyla kopukluk oluyor.. en azından benim cevremde ve kendimde gördüğüm bu..
  • valla nasıl olursa olsun ama böcek olmasn da
  • Valla manzara deyince bütün akan sular durur benim için ama karar senin sanırım 2 yi secerdim fiyatlarınıda solesen bide tek mi kalıcaksın
  • her türlü bir. bi kere cadde üstü. paraya ihtiyacın oldu mu çat diye pat diye küt diye satabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trk.

her türlü bir. bi kere cadde üstü. paraya ihtiyacın oldu mu çat diye pat diye küt diye satabilirsin.

Sanırım eksik anlatmışım, ikiside cadde üstü.

quote:

Orijinalden alıntı:maviturk
    Valla manzara deyince bütün akan sular durur benim için ama karar senin sanırım 2 yi secerdim fiyatlarınıda solesen bide tek mi kalıcaksın

ilk etapta tek kalıcam, ama evlilik düşünülürekte adım atmam gerekiyor.

quote:

Orijinalden alıntı:ccaparli
    valla nasıl olursa olsun ama böcek olmasn da

ikisinde de böcek yoksa hangisini tecih ederdin

• Evin kullanım durumu çok önemli kardeşim. Yani ufacık bi mutfağı olup kocaman salonu olsa ne fayda. Yani mutfağı banyosu odaları kullanışlı olmalı. Biz görmeden yorumluyoruz pek doğru olmaz haliyle. Ben mesela büyük ev seven biri değilim. 2. seçenek bana daha mantıklı geldi ama dediğim gibi ufak mutfak ufak wc olup gereksiz büyüklükte odanın bi anlamı yoktur. Keşke birer resimlerini çekip ekleseydin güzel olurdu.
  • varsa resimlerini at da ona göre yorum yapalım.
  • 1.ev tabiki otopark var en azından
  • 2 diyorum ben.
  • Deniz manzarası olsun tek oda olsun.
  • Cadde üstü ev gürültü alır, korna sesleri falan . İşten gelince rahatlamaktan çok sinirlenir insan.
  • Cocuk yoksa kötü olur 3+1 ev, üstelik klima ile ısınmaz zaten.
    Isınmak büyük problem, manzara ısınma boyut derken 2.ev mantıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.