Arkadaşlar Ankara Batıkent'te oturuyorum. Son birkaç hafta içinde, sitemizde üç hırsızlık olayı oldu. En son dün, bizim alt kattaki komşunun kapısının kilidini kırıp girmişler, hem de gündüz vakti. Çelik kapı olmasına rağmen, sanırım kilidin göbek kısmını patlatıp açmışlar. Adamın evinde hiç bir şey yokmuş neyse ki götürecek.
Haziran'dan beri sitede dış cephe mantolama, camlara pimapen, iç kısma mermer döşeme gibi işler yapılıyor. Ben bu çalışanlardan şüpheleniyorum, bunlar gelene kadar yoktu böyle olaylar. Nasılsa adamlar aylardır buralarda, kim evden kaçta çıkıyor, kaçta geliyor biliyorlar artık. Ne cesarettir ki gündüz vakti yapıyorlar bu işi!
Karşı sitede de yazın olmuştu bir hırsızlık. Gene gündüz, adam kapıyı çalmış, içerideki genç çocuk açmış tabi, adam direkt içeri dalmış elinde bıçakla, çocuğun laptopu kapıp kaçmış. Siz siz olun, annenizi kardeşinizi felan uyarın, tanımadıkları kişilere kapıyı açarken, varsa eğer sürgüsünü çeksinler.
Ben her olasılığa karşı rambo pıçağımı yastığımın altına koyupta uyurum.
aga o göbeği kırdıklarında kapıyı açmak 1 dakika sürmüyor. onun için çelik koruyucular var. 15-20 lira civarında tanesi.
quote:
Orijinalden alıntı: Doçent Baykuş
Naptın be yaa
Batıkent'in neresi
quote:
Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood
Batıkent'in neresi
Mesa tarafı, 06 yol-iş'in orası.
quote:
Orijinalden alıntı: Doçent Baykuş
Evin karşısına inşaat yapılıyordu 10 yıldır hırsızın dokunmadığı arabaya ilk geceden camı kırıp girdiler. Eski teyp filan vardı götürmüşler, sözüm herkese değil ama ucuz olsun diye ameleler kürtlerden oluşuyor genelde, ne varsa bunlarda var.
quote:
Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı
Evin karşısına inşaat yapılıyordu 10 yıldır hırsızın dokunmadığı arabaya ilk geceden camı kırıp girdiler. Eski teyp filan vardı götürmüşler, sözüm herkese değil ama ucuz olsun diye ameleler kürtlerden oluşuyor genelde, ne varsa bunlarda var.
+1
Granit mi bende orda oturuyorum :|
quote:
Orijinalden alıntı: Darkness
quote:
Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood
Batıkent'in neresi
Mesa tarafı, 06 yol-iş'in orası.
Eskiden oturduğum bölge.
Hangi site?
TEK KESİN ÇÖZÜM BİR DH DOSTUNU EVİNİZE ALMAK YANİ KANGALI
çıkart ve adamın üstüne vur
Zarar ve ziyanın tazmini çin her hırsızlık olayında site yönetimi ve oradaki güvenlik şirketine dava açın..İşbirliği halinde her ay milyarlarca lirayı toplayıp işlerini yapıyor görünümünde geziyorlar...Etilerde ve Ortaköy de hırsızlık olan bir kaç sitenin yöneticileri ve güvenlik şirketi zarar ve ziyanı ortak ödeyecekler diye MAHKEME KARARLARI VAR...Az buz değil 376 bin liralık döviz ve mücevher gitmiş..Gazeteler yazmıştı.. SİTE YÖNETİMİ DOĞRU DÜRÜST GÜVENLİK ŞİRKETİ SEÇİP NASIL ÇALIŞTIKLARINI , ETKİLİ OLUP OLMADIKLARINI DENETLEMEK ZORUNDA..KONTROL YAPACAK ÇÜNKÜ Site yönetimi ve güvenlik şirketi İNSANLARDAN GÜVENLİK SAĞLIYORUZ DİYE MAAŞ ALIYORLAR..PARA TOPLUYORLAR..Bu konuda Emsal davalar var.. İKİSİ BİRLİKTE SORUMLULAR..Sorumlu.sadece hırsız değil...Onlar görevini yapmıyorsa sessiz kalmayın...Saygılarımla..
quote:
Orijinalden alıntı: taşkafa
Zarar ve ziyanın tazmini çin her hırsızlık olayında site yönetimi ve oradaki güvenlik şirketine dava açın..İşbirliği halinde her ay milyarlarca lirayı toplayıp işlerini yapıyor görünümünde geziyorlar...Etilerde ve Ortaköy de hırsızlık olan bir kaç sitenin yöneticileri ve güvenlik şirketi zarar ve ziyanı ortak ödeyecekler diye MAHKEME KARARLARI VAR...Az buz değil 376 bin liralık döviz ve mücevher gitmiş..Gazeteler yazmıştı.. SİTE YÖNETİMİ DOĞRU DÜRÜST GÜVENLİK ŞİRKETİ SEÇİP NASIL ÇALIŞTIKLARINI , ETKİLİ OLUP OLMADIKLARINI DENETLEMEK ZORUNDA..KONTROL YAPACAK ÇÜNKÜ Site yönetimi ve güvenlik şirketi İNSANLARDAN GÜVENLİK SAĞLIYORUZ DİYE MAAŞ ALIYORLAR..PARA TOPLUYORLAR..Bu konuda Emsal davalar var.. İKİSİ BİRLİKTE SORUMLULAR..Sorumlu.sadece hırsız değil...Onlar görevini yapmıyorsa sessiz kalmayın...Saygılarımla..
hemen güvenliklere bk atmayın belki güvenlik sayısı yetersiz veyada etrafı açık ise rahatlık ile hırsız girer sitelere giren çıkanın haddi hesabı yok bir güvenlikçi olarak sitelerdede görev yaptım yeni gelmişim adam eve karı atacak karı sonradan eve geliyor kapıda durduruyorsun kime geldiğini sormak için dallama sevgilisi camdan çıkıp sanane birader bıraksana gelsin diyor öncelikle ilk kendimizi değiştirelim sonra dünyanın değiştiğini göreceksiniz birde kürtlerden bahsedilmiş yukarda kürt değilim ama faşistlik yapmanın bir anlamı yok onlarda insan bir kaç cahil kürdün yaptığını hepsine mal edemezsiniz onların aş ekmek yemesi için çalışmaya ihtiyacı var çok cömert çok delikanlı çokta milliyetçi kürt arkadaşlarım var
Ya ne güvenliği arkadaşlar, geceleri buralarda dolaşan bir genç var, sözde buraların bekçisi, tam bir apaçi. Onun haricinde başka bir güvenlik yok.
Bu arada, Yalı 8 Sitesi.
Bu işçiler işi o kadar ağırdan alıyor ki anlatamam. Haziran'dan bu yana altı üstü 10 tane apartman, 5 katlı her biri. Nasıl olur da bir mantolamayı, mermer döşemeyi bitiremezler bugüne kadar. Gel de işkillenme şimdi bu adamlar. 10 senedir burada oturuyorum, bunlar gelene kadar hiç böyle bir olay olmamıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: Darkness
Ya ne güvenliği arkadaşlar, geceleri buralarda dolaşan bir genç var, sözde buraların bekçisi, tam bir apaçi. Onun haricinde başka bir güvenlik yok.
Bu arada, Yalı 8 Sitesi.
Bu işçiler işi o kadar ağırdan alıyor ki anlatamam. Haziran'dan bu yana altı üstü 10 tane apartman, 5 katlı her biri. Nasıl olur da bir mantolamayı, mermer döşemeyi bitiremezler bugüne kadar. Gel de işkillenme şimdi bu adamlar. 10 senedir burada oturuyorum, bunlar gelene kadar hiç böyle bir olay olmamıştı.
O bekçiden şüphelenmeniz lazım.
Bence hırsız o olabilir.
Çok vaka yok ama dönem dönem dadanıyor böyle belli bölgelere Batıkent'te dikkatli olmak lazım.
Bizim burayada dadanmış 2 gundur alt sokağa girdi 2 gun önce de dikkatli olun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme