Şimdi Ara

Otoyollarda 135 duble yollarda 120

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AKP, otoyollarda 120 olan azami hızın 135 km'ye, duble (bölünmüş) yollarda ise 90'dan 120 km'ye çıkarılması için düğmeye bastı.

TBMM'ye verilen teklife göre, belediyeler "trafik radyosu" kuracak. Trafik canavarının takibi için de kameralı sistemler kurulacak.

• kameralar çoğu ilde hazır diye biliyorum ben. Eskişehirde de çalışmalar başlamıştı bi ara her kavşakta kamera var kamera yoksa da direkler hazır..

Hız konusu çok iyi olacak. Çoğu yolumuz zaten bölünmüş yol burlarda 90 la gitmek geçekten can sıkıyor ortam müsait ise 120 ile gitmenin hiç bi sakıncası yok bence.

Ayrıca bu olay geçen seneden beri konuşuluyor inş yakın zamanda hayatımıza girer. Trafikteki köklü değişikllerle birlikte stajyer ehliyette hayatımıza girecek.
  • Hız sınırının 90dan 120'ye çıkarılması çok iyi olacak yol boyunca 90ı geçmemek için çok uğraşıyorum.Hep aynı hızda gitmek insanın uykusunu getiriyor.
  • başlık arabada 5 evde 15 gibi olmuş
  • 2. viteste 100km çıkan araçlar üretildiği sürece hız sınırları yalan..

yeni otomobillerle 150-160 ı geçmezsen motor açılmıyor bile , bu durumda hız sınırından bahsedebilirmiyiz

çok saçma bu hız sınırı
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakup13

2. viteste 100km çıkan araçlar üretildiği sürece hız sınırları yalan..

yeni otomobillerle 150-160 ı geçmezsen motor açılmıyor bile , bu durumda hız sınırından bahsedebilirmiyiz

çok saçma bu hız sınırı

Evet en kıralı amerikadaki gibi yapıcan. bildiğim kadarıyla (bu saatte aklıma gelmiyo) bi şehrin şehirler arası yolunda hız sınırı yoktu.
  • Radar'a girme hız sınırıda artıyor yamulmuyorsam..

%10 A kadar izin veriliyordu buda artacakmış sanırım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Radar'a girme hız sınırıda artıyor yamulmuyorsam..

sollamalarda hız sınırı aşılabileceğinden %10 kısım makul görülüyor , yoksa radar olunca sınır %10 artıyor diye bir şey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: IloveYouTuqcee

AKP, otoyollarda 120 olan azami hızın 135 km'ye, duble (bölünmüş) yollarda ise 90'dan 120 km'ye çıkarılması için düğmeye bastı.

TBMM'ye verilen teklife göre, belediyeler "trafik radyosu" kuracak. Trafik canavarının takibi için de kameralı sistemler kurulacak.

• quote:

quote:

sollamalarda hız sınırı aşılabileceğinden %10 kısım makul görülüyor , yoksa radar olunca sınır %10 artıyor diye bir şey yok

Hadi ya.. Ben Hep 100 ile Gidiyorum Radara girmiyorum
  • %10 tolerans olarak geçiyor işte ya bende yakalanmadım hiç 100 le çok radar önünden geçtim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

%10 tolerans olarak geçiyor işte ya bende yakalanmadım hiç 100 le çok radar önünden geçtim

bursada kestelden gölbaşına kadar o civarda radar vardır ( tabi orayı bilenler için yerini söylüyorum )

orda 100 le gidersen sol şeritte kalamazsın ,kamyonlar bile selektör yapabilir öyle diyim

ama henüz hız sınırını aştığım iiçin ceza yemedim
  • valla başlığa girince kesin birisi "görüyo musun akp' yi ülkede trafik canavarı var onlar daha da hızı artırıyor" gibi saçma bi yazı yazmıştır dedim yorumlar ilginç geldi
  • kim takar hız sınırını, bugün köprüden çıkıp fb stadına inen yolda dip gaz gittim aşağı vardığımda 212 km hıza ulaştım bi ara uçuyorum sandım.
    Normalde benim 90'ı geçmemem lazımdı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

kim takar hız sınırını, bugün köprüden çıkıp fb stadına inen yolda dip gaz gittim aşağı vardığımda 212 km hıza ulaştım bi ara uçuyorum sandım.
    Normalde benim 90'ı geçmemem lazımdı.

Ha gayret jet motoru taktığın haberin gelir yakında Telefon mu açıyorsun arabanın kadranıyla anlamadım ki

Duble yollara 120 çok gibi..

• quote:

quote:

Yanlış biliyorsun arkadaşım. Radarda %10 tolerans var, sollamada sınırsız
  • o kadar benzin parası ver 90 la git.
  • ilk defa güzel bir haber.
  • radar tesbit cihazımda çalındı. düşünüp duruyodum napcaz diye.İyi olmuş.1940 li yıllardaki otomobillere göre konmuş kanun çoktan geçerliliğini kaybetmişti.
  • asıl önemli olan şehir içindeki 50km olan hız limiti, buda yolların durumuna göre belediyelerce belirlenecek oranlarda arttırılacakmış, bence çok yerinde bir karar örneğin istanbulda bostancı sahil yolu bomboş bir yol ancak sınır 50km, 50 ile gitmeye kalkınca otobüsler dahi korna çalıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.