Şimdi Ara

Otostop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yarın otostopla Edremit' ten Çanakkaleye gidicez, yaklaşık 150km falan bi yolumuz var. Daha önce böyle şeyler yapan arkadaşlar nelere dikkat etmemiz gerektiğini söylerse sevinirim. İlk kez uzun mesafeye çıkıcaz otostopla. Bi işimiz olduğu için değil değişiklik olsun diye böyle birşey yapıcaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cumhuriyet. -- 5 Mart 2010; 20:30:12 >

• otostop
  • Parmağa dikkat et 90 derecelik bi açı ver mutlaka
  • @Demonz
    Yanlışlıkla öyle yazmışım

@DaMN_Y0U
    O konuda bi problem yaşamıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaMN_Y0U

Parmağa dikkat et 90 derecelik bi açı ver mutlaka

• bu otostopla ilgili bir arkadaşımızın bir kamyoncuyla ilgili çok güzel bir anısı vardı burda anlatmıycam ama aklıma geldikçe gülerim
  • Sağlam olsun iç çamaşırlarınız mumkunse zırhlı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bakkala bile arabayla gidiyoruz
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biz 3-4 kişi Allah boş gideni sevmez yazıyorduk kağıta
  • Şöför gay olmasın yeter
  • Ne diyonuz beyler Size kalsa hemen postu deldircez valla Öle bi adamla karşılaşırsam
    Kamyonculara zaten binmem
  • Kaliteli arabalara bin dicem durmazlar. Adamın tipe bak önce.
  • Macera arayan 3 - 5 kanları kaynayan genç kız atlar arabaya.. Derken otostop çeken gencleri araca alırlar ve olaylar gelişir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Ne diyonuz beyler Size kalsa hemen postu deldircez valla Öle bi adamla karşılaşırsam

1.si Kamyonculara binmeyecen kamyona binecen [FAIL]
    2.si Kamyoncuya dikkat etde sana binmesin.

• ben 10 yıldır hobi olarak yapıyorum genelde kamyonlara bindim herhangi bi sorun yaşadım manisa izmir arası yarım saatlik benimkisi senin baya uzunmuş ama bişey olmaz korkma
  • 2. sene bu sene sonunda tamamlancak , okul dönüşü çekiyoruz . kısa mesafe oldugu için seçme gibi bi durum yok ama sen eski araç ve serseri tipleri seçme(görme) imkanın var ise onlara çekme
    gerçi çanakkalede pek bişe olmaz ama sen yinede düzgün tiplere çekmeye çalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

ben 10 yıldır hobi olarak yapıyorum genelde kamyonlara bindim herhangi bi sorun yaşadım manisa izmir arası yarım saatlik benimkisi senin baya uzunmuş ama bişey olmaz korkma

yanlıs yazdın herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midbroke

quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

ben 10 yıldır hobi olarak yapıyorum genelde kamyonlara bindim herhangi bi sorun yaşadım manisa izmir arası yarım saatlik benimkisi senin baya uzunmuş ama bişey olmaz korkma

yanlıs yazdın herhalde

evet yaşamadım yazacaktım

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Ne diyonuz beyler Size kalsa hemen postu deldircez valla Öle bi adamla karşılaşırsam

Bu kamyoncuları çok kötü tanıtmışlar millete has kamyoncular grubu var kos kocaman çok güzel muhabbet dönüyor.

• Bu güvensizlik ortamında iyi cesaret sizinkisi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.