Şimdi Ara

Otopark tercihiniz ne olur? ANKET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Otopark tercihiniz ne olur? ANKET

(En Son Oy Tarihi: 16.07.2025)
Giriş

Diyelim ki oturduğunuz site veya etrafı duvarla çevrili bina da hem kapalı hemde açık otopark var. Kapalı otopark bina altında yer alırken, açık otopark bana çevresinde diyelim. Sizin tercihiniz ne olacaktır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anjeliqué -- 14 Ekim 2019; 17:32:2 >

• Kapalı otopark dairelere özel ise yani atıyorum C35, D42 vs vs en azından yanında kim olduğu belli biri kapısını çarpsa şey olsa muhattabın belli ayrıca dolu yağışı olsun, sabah kalktığında bütün camların buzlanması , yazın sıcağı olsun hepsinden koruyor.

Açık otopark genelde evine yakın olanların üşenme seviyesindeki insanların park yeri. Adam 2 çizgi arasına bile park edemiyor. Kadın alışverişten gelmiş bam güm kapı açıyor. Ya aynı sitedesin komşun be kardeşim 2 çizgi arasına park et de başkaları da düzgün park etsin.

Ayrıca kapalı otoparkta birinin önüne araç bırakıp gitmesi gibi bir durum yok ama açıkta bu bazen oluyor dörtlüleri yakıp gitmiş. 2-3 kere olay oldu böyle sitede adam doktormuş acil çıkması lazım dörtlüleri yakan biri yüzünden çıkamadı 10 dakika.

Özet: Kapalı candır
    güzelim megane'ı dışarıda oto hırsızlarının, kapkapçıların, gaspçıların gözünün önüne koyar evime mi giderim diyorsun yani?

sonra sabah kalkıyorsun aaa arabamın ön farını çalmışlar !

ben renault mais yetkilisi olsam sana asla araba satmazdım. sen renault gibi bir markaya yakışmıyorsun. yallah tofaş'a.
  • Kapalı otopark dairelere özel ise yani atıyorum C35, D42 vs vs en azından yanında kim olduğu belli biri kapısını çarpsa şey olsa muhattabın belli ayrıca dolu yağışı olsun, sabah kalktığında bütün camların buzlanması , yazın sıcağı olsun hepsinden koruyor.

Açık otopark genelde evine yakın olanların üşenme seviyesindeki insanların park yeri. Adam 2 çizgi arasına bile park edemiyor. Kadın alışverişten gelmiş bam güm kapı açıyor. Ya aynı sitedesin komşun be kardeşim 2 çizgi arasına park et de başkaları da düzgün park etsin.

Ayrıca kapalı otoparkta birinin önüne araç bırakıp gitmesi gibi bir durum yok ama açıkta bu bazen oluyor dörtlüleri yakıp gitmiş. 2-3 kere olay oldu böyle sitede adam doktormuş acil çıkması lazım dörtlüleri yakan biri yüzünden çıkamadı 10 dakika.

Özet: Kapalı candır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 14 Ekim 2019; 11:46:42 >

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR

• Oturduğum lojmanda açık olarak bir sürü yer var ama kapalı otopark yok. Bazen yer olmuyor ağaç altına koyuyorum, 1 gün sonra kuşlardan aracı tanıyamaz hale geliyorum. Kışın da Ankara'nın en soğuk noktası oluyor bizim orası, katman katman buz kazıyorum. -21'i gördük geçen sene. Bu sabah 1 dereceydi.

Kapalı otopark candır.
    Otomobil: 2020 Peugeot 3008 1.5 BlueHDi EAT6 Allure Selection | 2020 Renault Megane 1.5 DCi EDC Touch | Bebek Koltuğu: Britax Römer Advansafix IV R
  • park sıkıntısı çok büyük olduğu için arabamı paralı otoparka bırakıyorum.açık otopark 200 lira istemişti.300 liraya kapalı otoparkla anlaştım.yazın sıcaktan,kışın soğuktan arabanın korunması bence ayda 100 liradan daha önemli.Üstelik yerim sabit kim dokunsa belli,kafam rahat böyle.

Kapalı 350 TL
    Açık 180 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 14 Ekim 2019; 13:27:52 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evin hem panjurlu kapalı, hem bariyerli açık otoparkı, hem de evin önünde dükkan kullanımı için tahsis edilmiş müşteri otoparkı var. Müteaahhit tok satıcı olduğundan dükkana istediği gibi alıcı çıkmadığından orasını da ev sahipleri kullanıyor.

Her gün işe gidip gelenler evin önündekini kullanıyor, benim gibi sadece hafta sonu kullananlar kapalı otoparkı kullanıyor, hafta sonu sadece eve girip çıkacaksam açık otoparkı kullanıyorum.

Sağnak yağmur, dolu ihtimali olduğunda herkes kapalıya park ediyor.

2011 Chevrolet Aveo LS Classic Sedan 1.4 AT - Siyah / Continental AllSeason Contact 195-50 R15

Nikon D7200; Nikkor 18-300; Nikkor 50; Tokina 100 Macro; Tokina 10-17 FishEye; Nikon SB910
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Hocam araç dışarıda olduğunda yazın biniyosun 50 derece, kışın biniyosun -10 derece. Kapalı otoparkta böyle bir durum yok. Yani konfor açısından çok iyi. Yaklaşımınız biraz tuhaf geldi açıkçası. Yok kapitalizm yok hediye paketi falan
  • Bizim sitede hem kapalı hemde açık otopark var. kapalı otoparklar paralı 10,500 tlden almıştık 7 tane şuanda 30.000 tl oldu. Yaz kış kapalı otoparkın sıcaklığı hemen hemen aynı 15-18 derece arası. Araba yaz kış tertemiz. tek sıkıntı kedilerr..
    NOT: Sitede 1600 daire olduğu için bu kadar para vermek zorunda kaldık.

Orijinalden alıntı: Moueson

Bu mesaj silindi.
    güzelim megane'ı dışarıda oto hırsızlarının, kapkapçıların, gaspçıların gözünün önüne koyar evime mi giderim diyorsun yani?

ben renault mais yetkilisi olsam sana asla araba satmazdım. sen renault gibi bir markaya yakışmıyorsun. yallah tofaş'a.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

Alıntıları Göster
    Yazdıklarınızdan kalbim gerçekten çok kırıldı . Benim renaultu ne kadar sevdiğimi forumdaki herkes bilir hatta Megane için ölürüm bile.
    "ben renault mais yetkilisi olsam sana asla araba satmazdım. sen renault gibi bir markaya yakışmıyorsun. yallah tofaş'a"

Moralimi gerçekten çok bozdunuz hocam halbuki ben sizi severdim . Kendimi toplayana kadar bir müddet foruma yazmayacağım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 14 Ekim 2019; 13:42:15 >

• Oturduğum sitede ikiside mevcut. Kesinlikle kapalı otopark. Açık otoparktaki komşular daha iki çizgi arasına park etmekten acizler.
    Kapalı otoparkta sağın solun belli. Daire numarasına göre kişiye özel.
    Yazın, kışın dolu yağışında vs kapalı otopark çok faydalı oluyor.

Orijinalden alıntı: Moueson

Yazdıklarınızdan kalbim gerçekten çok kırıldı . Benim renaultu ne kadar sevdiğimi forumdaki herkes bilir hatta Megane için ölürüm bile.
    "ben renault mais yetkilisi olsam sana asla araba satmazdım. sen renault gibi bir markaya yakışmıyorsun. yallah tofaş'a"

Moralimi gerçekten çok bozdunuz hocam halbuki ben sizi severdim . Kendimi toplayana kadar bir müddet foruma yazmayacağım :(

Alıntıları Göster
    ama bu yaptığın gerçekten ayıp bir şey. ne demek yani kapalı garajı savunmamak? ben senden bunu hiç beklemezdim...

adam kaç model tofaş'ı kaç model lada'yı kapalı garaja koyma hayalleri kuruyor, sen koskoca megane hayali kurmana rağmen kapalı garaja karşı çıkıyorsun. yakıştıramadım... sen iste ya da isteme megane ve bütün renault modelleri kapalı garaj arabasıdır. öyle sokakta durmamalılar, mahalle köşelerinde bir kenara atılmamalılar...

• İkisinin de avantajları ve dezavantajları var.

Müstakil yerde, kapısını açıp kapatabildiğim kapalı otoparkı tercih ederdim ben olsam.

Tabi bu durum her zaman mümkün değil o yüzden kapalı otoparkın tek avantajı kar ve yağmurdan vs. koruması. O yüzden kapalı daha iyidir.

Açık park yerleride vardı ve burada da yer bulabilirdiniz.

Ama bazı zeka sıkıntısı olanlar gidip otoparka giriş-çıkış rampasına park ediyordu. Bunlar yüzünden giriş-çıkış yapan araçlar karşı karşıya geliyordu.

O yüzden eşeğe altın semer vursan, essek yine essektir.

Otopark ha açık olmus ha kapalı olmus essekler bir yolunu bulur, yolu da tıkar, kazada yaptırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 15 Ekim 2019; 0:49:46 >

Kapalı park var ise araç ona konur, güneş/yağmur/dış etkenler hem aracı korur hende sahibini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• park yeri olsun da açık kapalı farketmez

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.