bizim yönetici kumandanın fiyatını 50 kaat dedide küçücük şeye o kadar para fazla değil mi?
Bizden 40 ytl istediler ben ona çok demiştim demek ki daha fazlasını isteyenler var. Gerçi sitede oturan kişi sayısına göre değişir. Bizim sitede 2 kapı var ve 200 kişi oturuyor hala çok büyük bir kazık yediğimizi düşünüyorum.
kutusuz olarak 8-10 ytl ye imal edilebileceğini düşünüyorum.
içini açıp baktığınızda 3-5 malzeme var.
ama dediğim gibi bu fiyat kutusuz.
Yöneticinizden faturasını isteyin size belgelesin. Kalite kavramıda burada ön plana çıkabilir ama ne olursa olsun faturasını görün.
bahsi geçen kumanda araç alarm kumandaları gibi küçük şey değil mi? sadece alıcıya rf göndermiyor mu? bence pahalı olmaması gerek.tabi elektronik bilgim olmadığı için basit düşünmüş olabilirim ama yine de bana biraz tuzlu geldi...
Çok fazla kurcalamayın konuyu çünkü fiyatlar öyle. Tanıdığım bu işi yapıyor bizimde kendimize ait müstakil kapımız var motorlu onun için 2 model kumanda kullanıyoruz. Biri EZER adında bir marka yerli sanırım , diğeri MONACOR o motorla aynı marka motorun içinden çıkmıştı. Ekstradan almak istediğimizde 30 Euro fiyat çekmişlerdi geçen sene ..
İstediğiniz kumandayı alabilirsiniz bu arada içindeki şifre pimlerini sayın , sonra aldığınız kumandayı o pimlerle eşleştirin , açacaktır.
Arkadaşım aldı geçen gün büyükçene bir tane oda 50 ytl verdi , site kapısı için. Yani fiyatlar bu civarda seyrediyor.
İnternetten alabileceğimiz bir site biliyormusunuz ?
30 ytl ye aldım geçen yıl
2 kapı için 55ytl idi.
2 kapı için 55ytl idi.
bu işi yapan biri olarak müdahale edeyim... arkadaşlar kapının alıcının cinsine göre değişir fiyatlar.. kumandalar tv kumandası gibi ir değil rf kumandalardır. biz aprimatic kapı yaptık bi siteye ve kumanda fiyatları bizim perakendemizde 45 ytl
50 ytl çok gibi ama olsun en azından otoparka para vermiyorsunuz en azından keşke otoparkımız olsada kumandasına 50 ytl isteseler ben her ay 80 ytl otoparka bayılıyorum
Bizde 40 vermiştik 2-3 ay önce baya kazık gelmişti ma demek piyasa öyleymiş
Geçen sene 20 ye aldık Şimdi 35 olmuş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme