Hatasizlari 500-550 arası satılıyor. Benim arabada şasi çok hafif ezik.Değişen parçası yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghkfdyj000 -- 19 Aralık 2023; 15:53:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aracımı ne kadara satışa koyayım?
-
-
324.426 TL sizin aracın değeri. Şasi de ezik varsa biraz değer düşer o zaman 312.695 TL eder.
-
Bu konu çok muamma Mesela sarı sitede ortalaması 650 bin olan aracı 5 parça değişen veya boyalı 38 bin tramer kayıtlı halinde ne kadar aşağıya satmak lazım ki iki tarafta memnun olsun?
-
Yüzden 10 altını yazsanız anca dengeler. Yani maksimum 440-450..
-
Bunu neye göre yazdınız hocam? Gerçekten merak ettiğimden soruyorum..
-
Kahve Falına bakarak bu fiyatı tespit ettim Hocam Arkadaş marka vermemiş, Model vermemiş, hiç bir bilgi vermemiş, Fal bakmaktan başka çare kalmadı maalesef
-
Tamam şimdi oturdu taşlar, eyvallah
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
324.426 TL sizin aracın değeri. Şasi de ezik varsa biraz değer düşer o zaman 312.695 TL eder. |
Kahve Falına bakarak bu fiyatı tespit ettim Hocam Arkadaş marka vermemiş, Model vermemiş, hiç bir bilgi vermemiş, Fal bakmaktan başka çare kalmadı maalesef |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X