|
Bildirim

|
Kısaca krom kaplama işlemi sırasında havaya salınan emisyonlar sağlığı ciddi tehdit ediyormuş ondan yasaklanmış.
Peki ben bunu yedim mi Açıkcası yemedim . Bu işin arkasında başka bir şey olduğu kesin . Madem bu kadar insan sağlığına önem veriyorsunuz palm yağının gıdalar da kullanılmasını neden hala yasaklamadınız diye sorarlar insana |
|
Haberlerinize artık sadece haberi nereden çevirdiğinizi görmek için giriyorum. Bu seferki sitemiz autocar. Bir tane habere de bir gr emek verin be.
|
|
Ülkelere nufus kıstlaması getiririler. Çin, hindistan çok fazla insan karbon metan salgılıyor azaltın diye
|
|
En çok güney afrika ve türkiyede çıkan bir madenin (kromit) yasaklaması ne güzel oldu
|
|
2018'de AB ülkelerin bazıları komple yasakladı, diğerleri de azaltarak komple hayatlarından çıkartmaya başladı. İlk Fransa 2018'de yasaklandı.
Hatta malezya ve endonezya protesto etmişti bunları. Yine bizim insanlar ve yine kendinden emin şekilde kurulan yanlış bilgiler.. |
|
Bence komple araç üretimini yasaklasınlar.. Zaten alamıyoruz 😂
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 22 Temmuz 2023; 14:17:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 22 Temmuz 2023; 16:51:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
I would love to change the world, but they won&amp;amp;#39;t give me the source code
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
"""Avrupa Parlamentosu 2018'in başında, ormanlık alanları yok ettiği gerekçesiyle biyolojik yakıtlarda palm yağı kullanımının sınırlanması ve 2030'dan itibaren palm yağının tamamen yasaklanması kararı almıştı."""" Palm yağının yakitlarda kullanimina suanlik sadece sınırlama getirilmiş . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Krom nikel paslanmaz çelik tezgah, tava ve tencereler ne olacak |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Asus Tuf Gaming Z490 // 10850k@4.9GHz-1.23v // EVGA gtx 1080 FTW2 // Corsair H110i GT // Thermaltake CoreX31 // Samsung 950 PRO // Corsair HX1000 // Ballistics 4x8GB 4000@CL17 // Lenovo L24q-20 // EDIFIER Studio R1280T // Logitech G502 Proteus Core // Logitech G105
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil. Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan |
|