Şimdi Ara

Otomobilimi Satıp Parayı İşletmek İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dostum35 -- 5 Temmuz 2017; 18:57:26 >

• Al-sat işi yapabilirsiniz hocam ama sürekli ilanları takip etmeniz gerekiyor. Sahibinden uygun fiyata bulur bulmaz alıp üzerine biraz koyarak satabilirsiniz. Bir nevi galericilik işte ama onun da yıllık bir sınırı vardı. Eşinizin, kardeşinizin, babanızın vs üzerine yaparak alım satım yapabilirsiniz. Fikri kendim verdim ama bende hiç sevmedim bu fikri yav benden galerici olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eger yuruyen bir isiniz vs yoksa para isletmek zor ve riskli olur eger borsa ogrenebilirseniz bir senede rahat o parayi %20 %30 buyutursunuz ama surekli bakip takip etmeniz gerekir veya dolar euroya oynayabilirsiniz oda olabilir arac alip satmak guzel fikir ama turkiye cok oynak bir pazar aldiginiz arac zarar ettirebilir yada elinizde kalabilir belli olmaz

• Galeri olmaz zaten.

30 Bine aldığın aracı ara,ara al sat yaparak büyütürsün.

35 Binede eğer anadolu şehirlerinden birinde yaşıyorsanız.Yakın olduğunuz,işi yürütebileceğiniz veya altından kalkabileceğiniz bir sektörde iş yeri kurup işletmeniz paranızı en hızlı şekilde büyütmenizi sağlar
  • 30k ya arsa al diyenler gelmeden😂

En mantıklı yatırım dolar veya altın. Tercih sizin

• Kazali arac alip, tamir edip satmak icin sizin meslek olarak bu isin icinde olmaniz lazim. Boya,kaporta islerini disarida yaptirdiktan sonra para kazanmaniz zor.

Bildiginiz bir el isi var mi?

En guzeli, ticaret. Mevsimlik seyler satabilirsiniz. Okullar acilacakken okul malzemeleri, karpuz vs. Ya da bayanlara dönük incik boncuk gibi seyler satabilirsiniz.

• Dolardan altından kaç kuruş gelicek .6 önce aldım bir kuruş gelmedi .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konut satıp araç almak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben oyumu altından yana kullanıyorum fakat iniş çıkışları çok iyi takip etmek lazım.
  • Yakınlarda belediyenin halk eğitim kursu var. Arada sırada bir adam geliyor steyşın bir arabayla, ne kadar kursiyer varsa aşağı inip arabanın etrafını çeviriyor. Boyamak için MDF panellerden yapılmış bir şeyler satıyor. Herkes bir şey alıyor, 20 dakika sonra da gidiyor.
  • Borsa değerinin altında, risk alırım diyorsan borsayı dene..
  • Arabayi satınca ayda 300 lira kazanıyorsunuz zaten (kasko, sigorta, düzenli bakım vs. duran aracın aylık maliyeti)

Küçük yerde iseniz 1+1 alıp 400de kira getirirsiniz. Maastan artan 300 masrafa 400 ekleyip ayda 700 lira kâr edersiniz.

Bir süre arabasiz kalıp 1 yıl bu 700u biriktiriyorsunuz (8400), üstüne uzun vadeli düşük ödemeli kredi ile 20- 30bine bir araç alıyorsunuz, ev yanınıza kar kalıyor.

• 1500-2000 alıp 65 bine iyi araba almışsın

• Ciddi ciddi benim de ek gelire ihtiyacım var. Neler yapılabilir fikirleri görmek isterim.
  • Bende 55 bine arabayı satıp, üzerine de biraz koyup stüdyo daire aldım geçen yıl. Evin fiyatı 1 yılda 20 bin lira arttı. Anahtar teslimi de yapıldı kısa zaman önce. Kiraya verip, geliriyle de araba alacağım tekrar. Hem ev durduğu yerde prim yapıyor, hem de kira getirisi oluyor. Altın yumurtlayan tavuk gibi.

Velhasıl gayrimenkule yatırım yapılır bu zamanda. Ticaret ise çok riskli. Hele ki girdiğin sektörü bilmiyorsan yerler adamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 1 Ağustos 2016; 18:38:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum35 D kullanıcısına yanıt
    Sorunuza soruyla karşılık vermek istiyorum.
    2000 tl maaş ile nasıl 65 bin tl lik arabaya biniyorsunuz?
    Yaş kaç?bekar mısınız?

• M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    editledim hocam.
  • Şu an en mantıklısı dolar almak.
  • 1 yıl kadar günlük saatlik döviz kurlarını inceleyip ,o alanda ciddi bir araştırma yapıp,forex deneme hesaplarından denemeler yapıp, objektif analizler yaparak forex işini öğrenebilirsiniz.Bu işi iyi öğrendikten sonra paranızı spk onaylı bir forex şirketine yatırarak çalıştırabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • loki17 kullanıcısına yanıt
    Forex isi yalan. Katilanlarin %80 i zarar ediyor.

• Hypnotica kullanıcısına yanıt
    Adamlar reklamlarında kâr-zarar eden hesapların yüzdelik oranlarını yazıyorlar. %70-80 arası zarardaki hesaplar.

Ben de denedim, 6 aylık hazırlık döneminde iyice tecrübe edindikten sonra ama gerçek para ile işlem yapma psikolojisi çok çok farklı. Sonuçta 1000 dolar gitti ve bir daha asla dedim kendime.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.