Şimdi Ara

otomobili çekilenler bir kaç sorum olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracınızı parkettiniz ve aracı bulamadınız aracın çekildiğini düşünüdünüz.aracınızı nerede arayacaksınız? nasıl bulacaksınız? bunları merak ediyorum daha önce hiç aracım çekilmedi.dün bi adamı gördüm aracını arıyordu bulamadı. buradan araç çekiyorlarmı dedi.o zaman aklıma geldi.

__aracımızı nasıl bulabiliriz?
    __masrafları neler? çekici ücreti park cezası otopark ücreti daha başka varmı?

• 45 ytl civarında çekici + park ücreti alıyorlar. Ek olarak adrese hatalı parka ilişkin bir trafik cezası geliyor. O da sanırım 40 ytl civarı.
  • peki aracı nerede bulacağınızı nereden öğrendiniz?
  • aracın nerede olacağını fazla düşünmene gerek yok! şehir içinde isen emniyet müdürlüğünün bahçesindedir ama bnm gibi hava alanında yanlış yere bırakmışsan oranın emniyet noktasında 4'lüleri yanık ve aracı yolun ortasında bulursun ayrıca ceza ve park ücretide cabası
  • benim aracım çekilmilti bir kere,topu topu 5 dk bıraktım arabayı döndüğümde yoktu

yapacağın ilk şey,bir trafik polisi yakalamak...devriye gezen falan,olmadı herhangi bir polis,olmadı en yakın emniyet müdürlüğüne gitmelisin...

araçları çektikleri yerler bellidir zaten...genelde anlaşmalı otoparlarına çekiyorlar sanırım...hangi otoparkta olduğunu öğrendikten sonra aracın,oraya gidip çekici ücreti+otopark ücreti+ceza (bazıları ceza yazmıyorlar,bana yazılmamıştı) ödeyip makbuzunu alıp,bir güzel küfredip aracını alıyorsun
  • durum aynen şöyle oluyor :)
    mekan : bakırköy (5-6 sene oluyor)

etrafta güzel araçlar var bir de bizim broadway :)

benim zorumla araç gideceğimiz yere yakın bir sokağa çekilir ve geldiğimizde arabanın yerinde yeller esmektedir :)(o film camlı façalı araçlar ise aynen durmaktadırlar bu yüzden acaba çalındı mı diye şüphelenmiştik nerden bilelim bu işin raconu da böyleymiş) güzel bir fırça yedikten sonra etraftaki esnafa sormaya başladık dediler şurda bir otopark var çekilen araçları oraya götürürler iyi dedik bir taksi çevirdik aynen otoparka görevli arkadaşlar da içerde beklemekteler :) ufak bir pazarlık sonucu o zamanın parasıyla araç 60 milyona çıkarılır bunun haricinde de herhangi bir ceza ödenmez :)

umarım açıklayıcı olmuştur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend10 -- 6 Ocak 2008; 5:02:48 >
  • arkadaslar aracınızı park ettiginiz yere dikkat edin gercekten park edilmez levhası varmı, dukkan onune cekince park yasagı yok ama yine de dukkancının kankisi polis amca geliyoo ceza yazıyoo, ama uygunsuz park olarak. eger itiraz edecesen(ki fazla sansın olmayabilir) aracı kımıldatmadan savcılıga gitmen lazım vs.. ve de 2. onemli nokta arac cekildiginde sizden PARK VE CEKİCİ ucreti istediklerinde makbuz isteyin, mutlaka vermek zorundalar, yasal bir kagıt olmadan hiç bir sekilde para vermek zorunda diillsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dün çekilen bir araba gördüm, gazi hukuk fakültesinin önünde sabahın köründe adam birini sırtına atmış diğerinide arkaya bağlıyodu arabaların. şöyle garip bir durum var ki çevrede sadece çekici vatandaş olduğu halde nasıl yaptı anlamadım arkaya bağladığı aracın kapısını falan açtı, el frenini indirdi vs. vs. bu adamların maymuncuk falan gibi bişey kullanma yetkilerimi var nedir anlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

aracınızı parkettiniz ve aracı bulamadınız aracın çekildiğini düşünüdünüz.aracınızı nerede arayacaksınız? nasıl bulacaksınız? bunları merak ediyorum daha önce hiç aracım çekilmedi.dün bi adamı gördüm aracını arıyordu bulamadı. buradan araç çekiyorlarmı dedi.o zaman aklıma geldi.

__aracımızı nasıl bulabiliriz?
    __masrafları neler? çekici ücreti park cezası otopark ücreti daha başka varmı?

etrafdaki esnafa sor onlar bilirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: suicide

dün çekilen bir araba gördüm, gazi hukuk fakültesinin önünde sabahın köründe adam birini sırtına atmış diğerinide arkaya bağlıyodu arabaların. şöyle garip bir durum var ki çevrede sadece çekici vatandaş olduğu halde nasıl yaptı anlamadım arkaya bağladığı aracın kapısını falan açtı, el frenini indirdi vs. vs. bu adamların maymuncuk falan gibi bişey kullanma yetkilerimi var nedir anlamadım.

Araç kişinin özel malıdır ve aracı bu şekilde açmaları suçtur uygunsuzluktur yapılan uygulama yanlıştır.Ama burasıda Türkiye'dir.

• quote:

Orjinalden alıntı: yeakin

quote:

Orjinalden alıntı: suicide

dün çekilen bir araba gördüm, gazi hukuk fakültesinin önünde sabahın köründe adam birini sırtına atmış diğerinide arkaya bağlıyodu arabaların. şöyle garip bir durum var ki çevrede sadece çekici vatandaş olduğu halde nasıl yaptı anlamadım arkaya bağladığı aracın kapısını falan açtı, el frenini indirdi vs. vs. bu adamların maymuncuk falan gibi bişey kullanma yetkilerimi var nedir anlamadım.

Araç kişinin özel malıdır ve aracı bu şekilde açmaları suçtur uygunsuzluktur yapılan uygulama yanlıştır.Ama burasıda Türkiye'dir.

bizim arabayı nasıl açacak anahtar yokki

küçük mekanik anahtar var ama onuda açamaz diye düşünüyorum

• ankara aşti karşısına ankaraya yakın parketmişti arkadaş
    balgat tarafında bir otoparka götürmüşler
    zaten ordaki taksiciler biliyordu nereye götürdüklerini
    hemen atladık gittik aldık cezaları araba sahibi olan arkadaşım ödedi
  • Bir keresinde kaoının açılışına şahit oldum çok kötü birşey.Kapıyı kastırıp üstten bir tel sokarak mandalı çektiler ve açtılar.Kapının anası ağladı.Araç sahibi görse kesin deliye dönerdi.Zaten genelde yeni arabaları kaldırıp arkaya koyuyorlar ve eskileri böyle açıp arkaya takıyorlar.Garibanın arabasıda gariban muamelesi görüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.