arkadaşlar kanalların çoğunda araba programları var. ben kazara denk gelirsem izleyebiliyorum. acaba bunların ne zaman yayınlandığını bilenleriniz varsa buraya yazabilir mi. özellikle eskiden hafta sonları star tv de birisi vardı hem tanıtıyodu hem de karşılaştırma yapıyodu sinyal miydi neydi adı(show tv de yapılan değil) onun gibi mesela.
ewt bilen arkadaşlar bizle paylasırsa sevinirm
bende denk gelirse izliyorum bugün öğlen saat kaçtı bilmiyorum belki sabahta olabilir trt2 de yarış zamanı vardı belgesel gibi yarışçılar hakkında konuşuyorlardı hafta ii bir gün sabahları saat 6:30 civarı cnn turk te 7. vitesin o haftaki programının tekrarını veriyordu aslı ne zaman onu bilmiyorum
arkadaşlar_eğer digitürk yada kablo tv varsa.. perşembe akşamları saat 19:00 cuma sabahı 11:00 de discovery channel'de 5.vites." fifth gear" türkçe dublaj :) ekşisözlükten daha detaylı bilgi alabilirsiniz.Tiff nedellin sunduğu ingiliz menşeii bir program harika...Cuma akşamları 23:00 de top gear varmış onu hiç izlemedim .ayrıca discovery channelda süper araba yapım programları var .sürüş keyfi, overhaulin ,american chopper
bbc prime da TOP GEAR ... pazar 22.20 ... salı 21.00
yanlış hatırlamıyorsam..
quote:
Orjinalden alıntı: tween25
arkadaşlar_eğer digitürk yada kablo tv varsa.. perşembe akşamları saat 19:00 cuma sabahı 11:00 de discovery channel'de 5.vites." fifth gear" türkçe dublaj :) ekşisözlükten daha detaylı bilgi alabilirsiniz.Tiff nedellin sunduğu ingiliz menşeii bir program harika...Cuma akşamları 23:00 de top gear varmış onu hiç izlemedim .ayrıca discovery channelda süper araba yapım programları var .sürüş keyfi, overhaulin ,american chopper
american chopper motorsiklet programı, izlediğim en iyi otomobil programı senin bahsettiğin Fifth Gear ve Top Gear'dır. Zaten NTV'de "0'dan 100'e" diye bir program başladı, Celal Pir sunuyor, bu program Top Gear'ın başarısız bir kopyasıdır. Bire bir herşeyiyle taklit etmeye çalışıyorlar ama inanılmaz kötü yapmışlar, rezalet bir taklit olmuş.
TopGear'ın nasıl bir program olduğunu öğrenmek isteyenler aşağıdaki adreste bir program çekiminden örnek var, Ford bile bu kadar iyi reklam çekememiştir, izleyin göreceksiniz. İşte gündemdeki arabaların bu tip görüntülerini çekiyorlar, müthiş.
ya su top gearı cok met ediyorlar saat kaç ta ve hangi kanalda ben sadece you tube den fln izledim.
BBC prime de salı 21 pazar 12 yanlış hatırlamıyosam.
TrCapital abim, link için çok sağol. Hayranlıkla izledim
Top Gear gerçekten süper ama ben de bir türlü yakalayamıyorum TV'de
bence de kesinlikle top gear izlenmeli. adamların programında sıkıc teknik detaylarla kafan karışmıyor. ya da yedinci (eskiden altıncı vitesti ) vitesteki ya da 0-100 gibi otomobillerin reklamını yaparcasına tanıtım yapmıyorlar. ayrıca testleri çok orjinal bir pistte dönüp durmuyorlar. hadi bir avrupa turu yapalım bakalım oluyor sürekli. bir de reno modüs pejo 1007 ve honda jazzı test etmeleri için sunucular kendi annelerini konuk etmişlerdi. yada eski toyota pickupların sağlamlığını test etmek için yıkılacak binanın üstüne koymuşlardı. kesinlikle farklı. zaten görüntü yönetmeni falan var mı bilmiyorum ama görüntülerde çok iyi oluyor hep tabii birbirleriyle (burada olsa kavga sebebi sayılacak şekilde) aşağılayıcı tavırlarla konuşmaları milliyetçiliğini suyunu çıkarmış olmaları da cabası. "stig"i söylemiyorum izleyin görün. yalnız ayrı kanallardaki programları ayrı yayın akışına sahip. bbc worlddeki test ağırlıklı iken bbcprimedakinde konuk alıyorlar falan.
quote:
Orjinalden alıntı: zibidi_gonzales
Pazar 12 derken, öğlen 12 mi yoksa gece 12 mi?
quote:
eyvallah saol.
you tube den top gear ve fifth gear ın birçok bölümünü bulabilirsiniz..
yadawww.autoclips.net den top gear olarak arayıpta izleyebilirsiniz..
umarım bir gün bizdede bu kalitede programlar yapılır..
quote:
Orjinalden alıntı: joushkun
quote:
Pazar 12 derken, öğlen 12 mi yoksa gece 12 mi?
gece 12 tabi. 21 yazmısım ama 24 yazmamısım
biraz övelim programı değil mi. şimdi adamların öyle bi bütcesi var ki akıllara zarar. türkiyede sadece galeride yanında durarak program yapılırken adamlar arabayı alıp neler yapabiliyor gösteriyorlar. sahip oldukları pist zaten çok güzel bi pist arabanın bütün marifetini sergilemesi için iyi düzenlenmiş falan. sonra adamlarda para çok olunca suzuki swift (yanlış yazmış olabilirim) 10 tane alıp kardan pistta dev bir hockey puck ı ile 5e 5 maç yaptılar. sonra toyota yarislerle 5e 5 futbol maçı yaptılar. gelen sürücüler de yarışçı abiler kimileri şampiyon falan. böyle eğlenceleri var. toyota nın bi pickup ını alıp yok etmeye çalıştılar. yaktılar suya attılar çarptılar vs. sonunda gene yürüdü araç. sonraki programlardan birinde toyota nın bu test sonrasında yeniledikleri pickuplarına yokedilemez ismini koyduğunu söylemişlerdi. hem uçuk kaçık arabalarla testler yapıyorlar hem de makul araçları alıyorlar. bi bölümde esasoğlan jeremy 612 scaglietti ile yola çıktı diğer 2 eleman uçak vapur falan kullanarak baya bi mesafe gittiler kim önce varacak diye. yani BÜTÇE sorunu olmayınca nasıl güzel program yapılır izleyin görün. biraz iyiyse ingilizceniz espriler falan da baya güzel. bi de iyi araba nası olmalıdır incelemeler falan çok kaliteli. yani gelen her arabaya güzel demiyorlar. bi anlaşamadığım konu o esasoğlan BMW 5 serisini sevemedi gittti. çirkin diyip duruyo ben kafayı yiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme