Şimdi Ara

otomobil iskeleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sitede emeği gecen herkezin eline sağlık öncelikle...
    arkadaslar Türkiye'de istenilen aracın iskeletini yapan veya iskeleti yurt dışından getiren firmalar varmı ? bilgisi olan yardımcı ola bilirmi aceba . ve böyle bir işlem yapılsa bu aracın trafik için izni alına bilirmi ...
    saygılarla teşekkürler

otomobil iskeleti

• sorduğunuz konu hakkında bilgim yok ama ne için istiyorsunuz,projeniz nedir?
  • Bende çok merak ediyorum bu konuyu örneğin kendi aracımızı yapsak trafiğe nasıl çıkartabiliriz?
  • Detaylarını bilmemekle birlikte bildiğim kadarıyla projenizin onaylanması gerekiyor,muayeneden geçmesi gerekiyor vs vs.Proje işi dert olabilir,umduğunuzdan pahalıya patlayabilir.
  • Araba fabrikasi acsan sanirim prosudür daha hizli isler ve seni sıkmaz Türkiyede malesef bu isler böyle vatandasin birisi ucak yapmisti ceza almisti örn....

Resmi yazismalar filan fistik adami kastirir vergi öderken bile insan sıkılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert107

Araba fabrikasi acsan sanirim prosudür daha hizli isler ve seni sıkmaz Türkiyede malesef bu isler böyle vatandasin birisi ucak yapmisti ceza almisti örn....

Resmi yazismalar filan fistik adami kastirir vergi öderken bile insan sıkılıyor.
  • cvplarınız için tşkler öncelikle...
    benim düşündüğüm ben bir japon firmasından nissan skyline r33-r34 kasa iskeletleri buldum ben bunları getirtip aynı şekilde bu aracın motorlarınıda buldum cok makul fiyatlara geliyor. bu şekilde iskeleti ben kndim türkiyede toplatsam aracı bunu trafiğe cıka bilmesi için neler yapılması gerek cok mu pahalıya mal olur ...
    normal şekildede gene uygun komple skyline getirtmekten daha ucuza gelir sanırım bu işlemler...
    saygılarla tşkler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aracın iskeletini bulsanız, diğer motor, şanzuman, mekanik parçalar...vs hepsini bir araya bulup monte ettirirseniz türkiyede piyasaya girmiş NİSSAN a ait olacaktır bu durumda telif hakkı, lisans ..vs gibi durumlar ortaya çıkacak. Neticede araç fabrikadan çıkarken şase ve motor no su belli sizin topladığınızda fabrikayla uyumsuz olacak Yok iskelet A marka, motor B marka, mekanik C markaya ait olsa bu seferde tek bir aracı prototip olarak ufak tefek değişikliklerle bir ihtimal proje çizdirip muayneden geçirdikten sonra trafiğe çıkarabilirsiniz ama siz resmen birçok otomobil firmasının kullandığı yöntemden bahsediyorsunuz aracı parçalar halinde ithal edip sonra birleştirme niyetindesiniz bu durumda servis ağı, yedek parça tedariki..vs gibi kriterler ortaya çıkıyor.
  • Ne kadar tutuyor parçalar.Ucuz bi şeyse bizde yaptıralım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefamert91

cvplarınız için tşkler öncelikle...
    benim düşündüğüm ben bir japon firmasından nissan skyline r33-r34 kasa iskeletleri buldum ben bunları getirtip aynı şekilde bu aracın motorlarınıda buldum cok makul fiyatlara geliyor. bu şekilde iskeleti ben kndim türkiyede toplatsam aracı bunu trafiğe cıka bilmesi için neler yapılması gerek cok mu pahalıya mal olur ...
    normal şekildede gene uygun komple skyline getirtmekten daha ucuza gelir sanırım bu işlemler...
    saygılarla tşkler

Sen bence bu soruyu garaj sahibi ve farkli araclara farkli motorlar takan yürüten insanlara sor !
    sonucta onlar yapiyor bu isleri bizden daha iyi bilicekleri kesin.
  • anladım bu aracı yurt dışından getirtmekten biraz daha mantıklı bu sanırım bütün parçalarını japonyadan ve türkiyeden buldum. bakalım hayırlısıysa düşünüyorum... bilgilendirmeleriniz için saoğolun ...
    toplayıpta yürüte bilirsek TC deki bir elin parmağındaki gözde arabalardan olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Ne kadar tutuyor parçalar.Ucuz bi şeyse bizde yaptıralım

ucuza geliyor... araç zaten japonyada 3.000$ düşün parçaları komple getirttiğini ... toplatmak için biraz para gidicek tabi o ne kadar tutar bi bilgim yok tarfik izni için ayrtıyetten tabi araştırıyorum net bir liste ve fiyat cıkarsa paylaşırım...
  • yıllar önce iveco nun servisi olarak çalışan bir tanıdık eski, çalışmayan bir minibüsü çekici olarak kullanmak için baya bir uğraşıp yürür hale getirmişti. trafiğe çıkabilmesi için uğraşırlarken işin masrafını ve prosedürünü öğrenince vazgeçip aracı sadece köyde kullanılmak üzere birine satmışlardı. kayıtlarda gözükmeyen bir aracı yoktan var etmek ve yasal olarak kayıt altına almak çok zor ve pahalıya gelir gibime geliyor, çok iyi araştırın ki parçalar ya da topladıkdan sonra araba elinizde kalmasın sizinde.
  • bunu iyice araştırmadan baslanılcak bir iş deyil zaten sonucta bir otomobil . bnim burda demek istediğim
    bir nissan skyline araçı ya yurt dışından getirtip gümrük paralarını ödücem yada burada yaptırıp trafik iznini öyle alıcam... mantıklı olanını yapmaya çalışıyorum
    tşkler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.