Aracıma kavun kokulu sprey alasım var ama bir türlü karar veremedim hepsiburada baktım ama yorumlarda kimse önermemiş sizin önerebileceğiniz marka ve alabileceğim yer varmı tabiki en önemlisi kokunun uzun süre kalması
-UP
Eyüp Sabri Tuncer.
air wick tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: MirabLe
air wick tavsiye ederim
TAVSİYE ETMİYORUM.belli bi zamandan sonra başını donduruyor miğden bulanıyor.
quote:
air wick tavsiye ederim
+1 Mango kokulu ama aynı kavun gibi süper koku.Ama arabaya koyarsan güneş altında sıcaktan dışarı taşar arabanı batırır.Birde ikili al 15 liraya gelir.
o yuvarlak airwick ten bende aldım nasıl olduysa dibinden sızıntı yapmış araba sallandıkça sanırım. 4 ay o koku gitmedi iğrençti.
airwick aynısı war şimdilik memnunum.Çünkü koku hep war.Ortaya bardaklıpa sıkıştırdım.Standart gibi oldu =)
air wick kullananların er yada geç yaşayacağı problem; akıntı... çok guzel ama ne yaptım ettim her iki arabamada dökülmekten kurtulamadı. Güneşte bırakmayın kokuyu ve mumkunse bır kabın iine koyun. Örnek ben en son 50 lik cd kutusuna koyuyordum.
quote:
Orijinalden alıntı: murat_5320
quote:
air wick tavsiye ederim
koltuk altında duruyordu hiç dökülme olmadı arabaya binince kavun tarlasına girmiş gibi oluyosun
ihrenç tiksinç mide bulandırıcı bi koku bana göre
yazın kokunun anlamı yok çünkü sürekli camlar açık vede ağırlaşıyor kokular.
quote:
Orijinalden alıntı: TIMERIDER
yazın kokunun anlamı yok çünkü sürekli camlar açık vede ağırlaşıyor kokular.
klimalı araç olursa bence bi mahsuru olmaz Bu arada önerilerinizi için teşekürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme