|
Bildirim
OTOMOBİL GENELİN SON DURUMU YARDIMLAŞARAK
|
Siklarin hiçbirisi doğru değil, elli kere yönetime anlatmaya çalıştık ama forum sahipleri niceliği niteliğe tercih ettikleri ve yanlış ata oynadıkları (çok üyenin daha fazla tık dolaysıyla daha fazla reklam getireceği varsayımı) için forum bu durumda.
Ne oldu trolleri tutup, forumda çoğalmalarına yolveren dolaysıyla makul üyeleri kaçıran bu anlayışın sonu bu işte. Bı forumda 20.000 mesaj atabilen troll olabilir mi? Donanım haberse olur ![]() |
Forumun genel sorunu herkesin kendini üstün çok bilgili olduğunu sanması bazı üyelerin bir başkasının düşüncesine asla saygısı yok hemen laf sokma küçümseme peşinde olması
Örnegin bir konuya yorum yazıyorsun hemen sazanın biri gelip dalga geçip hakarete varan yorum yazıyor Forumda çok bilgili arkadaşlar var tam tersine hiç bilgisi olmayıp birşeyleri merak etme ögrenme istediğinde olan üyeler de var Özetle saygı saygı saygı |
hicbirisi
surda fink atan trolleri güm güm banlasinlar kalite seviyesi yukselir zaten. Milletin yegane gitme sebebi kalite duşmesi. Kalite dusunce of yazsam ne olacak diyor insan bütun bölümlerde ayni. forumun bu bolumu muhterem dedenin ve berkenin zibilyonuncu hesabina terk edildi. |
Şu forumda 12. Yılım bitiyor. 12 yıl. Ömrümün tam tamına 3te birine tanıklık etmiş burada bir avuç insan. Çok insan tanıdım. Bir kısmı ile reelde görüştüm görüşüyorum. Araba almamda, gerekli gereksiz doğru veya yanlış bir ton şey de öğrendim.
Kimler geldi kimler geçti "nerede o eski ramazanlar" nevinden muhabbetler hiç bitmedi. Ama bu sefer konuyu açana bakıyorum Mart 2017 katılım. Daha 1 sene olmadan forumun halini derlenmiş. Hatta yönetime ayar vermeye kalkıyor. Eski üyelere af öneriyor. Shadow sen misin? :)) |
son durum, arabalar pahalı, cama ekmek banıp yiyorumcu genel bölümüdür.
![]() |
O kadar saçma o kadar art niyetli cezalar aldım ki bu forumda zamanında hadi bunları geçtim.
Şu ankete bile oy verilemiyor şuan mobil sürümde bu bile tek başına yeterli sebep.. |
Şu "Yav çocuk çocuk konuşma" cevabınız bile sizin, trol-fake olup olmadığınızı çok açık belli ediyor zaten....
Benim profilim açık yaşım da orada belli.... Ayrıca profilinizi de gizlemek tam trollerin yapacağı iş, madem trol değilsiniz niye gizliyorsunuz profilinizi? Yoksa Trol mesajlarınızı görmemizi mi istemiyorsunuz? Dediğim gibi sizinle aynı kafadaki troller bir banlanmada çekip gitselerdi, o dediğiniz bilgili üyeler eminim kaçmazdı... |
Bu forumda profili gizli 10 senelik üye var,bula bula bu bahaneyi mi buldun?lafimin arkasindayim yaşın neyse ona uygun konuş.faydalı uyelere ban atanların borazanligini yapmaktan iyidir,fanboylari satış temsilcilerini veletleri kimin kolladığı belli.bilgili üyeler kaçmadı forumdan ban ata ata bıktırdılar.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 2 Aralık 2017; 17:48:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|