Şimdi Ara

Otomobil Genelde Mesleklerimiz - YARDIMLAŞMA (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
13
Favori
12.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ForteVeloce

Önceleri Gemi makineleri zabitiydim.
    Daha sonra İstanbul Pizza-Pizza Haseki şubesinde vardiya müdürlüğü yaptım.
    Şimdi Uçak bakım teknisyeni olmama 40 gün kaldı.

Her türlü Boeing ve Airbus'larınızı getirebilirsiniz arkadaşlar. Uçağınızın olması şart değil, geminiz varsa da yardımcı olurum

hocam bölümünüz nedir??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtıl

quote:

Her türlü Boeing ve Airbus'larınızı getirebilirsiniz arkadaşlar. Uçağınızın olması şart değil, geminiz varsa da yardımcı olurum

hocam bölümünüz nedir??

Hangiisnde?

İstanbul,
    Havayolu pilotu (bilet ayarlamam ama uçuş korkusu olana yardımcı olurum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vet147

quote:

Orijinalden alıntı: msasker

quote:

Orijinalden alıntı: mesro09

quote:

Orijinalden alıntı: msasker

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Bu konu tutar ;)
    Ben veteriner hekimiyim; aynı zamanda yerel bir marketler zincirinde mağaza yöneticisi ve gıda hijyen kontrol sorumlusuyum.. Kedi köpek manda camış herhangi bir şey olursa yardımcı olurum tabii ki ;)

Forumda bir meslektaşımı görmek güzel :)

Baytar olarak Iğdır ve Karsta yardımcı olabilirim.

Babamda veteriner hekimi mersindeyiz

Biz de aile boyu veteriner hekimiyiz. Ben, amcam, kuzenim ve eniştem

Bizde öyle babam , teyzem veteriner hekim.

Ben henüz olamadım Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesinde 4. sınıfım
    Kardeşimde bizim okulda 2. sınıf

Ama aile olarak ilaç sektöründeyiz.

İş olarak bir ara dayımın yanında hasarlı oto alım-satım yaptım. Ankara şaşmaz-yeni başkent sanayide çevrem vardır.Özellikle kaporta konusunda
    Aracıyla sıkıntı yaşayan olursa seve seve yardım etmeye çalışırım.

Henüz hekim olamadığımdan inşallah okulum bitince Veteriner Hekim olarak yardım ederim Şu an sadece aşı vs kücük şeyler yaparım

Ne güzel :)
    En temizi ilaç sektörü, mesleğin hiçbir kötü yanıyla uğraşmıyorsunuz

• önümüzdeki iki ay için aile dostumuzun ekspertiz bürosunda yardımcı oluyorum :)
  • Matematik öğretmeniyim ama devlet memurluğu yapıyorum
  • quote:

quote:

quote:

hocam bölümünüz nedir??

Hangiisnde?

uçak bakım...

• quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

quote:

quote:

quote:

quote:

aziz bey yaş kaç

Yaş 21 Hocam hayırdır ?

dükkan babanızın mı?
    birde yaylayı geçince dümdüz gidince (yaya olarak) ilerde galeriler var karşılıklı ordamı galeriniz

Dükkan benim adıma Tapuda vergi dairesinde benim adıma yani tüm yetki bende babam sadece evde canı sıkılıyor diye ve bana destek amaçlı geliyor ben koşturunca o dükkanda durmak için yani

Hayır Haznedardayız 1995Yılından beri aynı adreste..

kafam karıştı 21 yaşında olduguna göre 1995te 5 yaşında değilmiydin

Dükkanı Kuran Babamdır. Ama 18 Yaşıma bastıgım günden itibaren devralan benim ...

Bana şimdi Birçok kişi kalkıp Diyecek Baba parası falan belki sizde ama isteyene onuda detaylı anlatırım

Baba parası olsa ne olur ki? kimin parasından faydalanacaksın başka baba ne için vardır yeri geldiğinde destek çıkmak için ben anlamıyorum baba parası diyenleri.Züğür tesellisi bence

Anladik sen de baba parası yiyorsun hayatta hakkıyla emeğiyle biryere gelmeden hazıra konarak sahip olduklarının tek sebebi babalariyla aralarindaki kan baglari olduğunun bilincinde olmadan kendilerini nimetten sanmalari mutevazi olmasi gerekirken kendilerini diğerlerinin üstünde tutmaları sonrada insanlar bunu yüzünüze teker teker vurunca züğürt tesellisi ile aklinizca kendinizi tatmin ediyorsunuz ama bilmiyorsunuz ki aslında diğerleri size asagilik gözle bakıyor ve bunu bence fazlasıyla hak ediyorsunuz

Alıntıları Göster
    silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceviz ağacı -- 18 Temmuz 2012; 13:42:17 >

• Nick: Du Hast
    Bulunduğu İl: Ankara
    İş: Web tasarım, Web programlama (Asp, mysql - ileri derecede), Kuruyemişçilik, Oto Expertiz (Kaporta Boya, Motor, Fren), Oto servisinde bilimum işler müdürü, İstatistik 4. Sınıf Öğrencisi.
  • Ankara'da endüstri mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. Deneyim için part-time iş tekliflerine açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MJet -- 18 Temmuz 2012; 16:42:51 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam bölümünüz nedir??

Hangiisnde?

uçak bakım...

Henüz belli değil. Yukarıda yazdığım gibi. Yakında işe başlıyorum. 15-20 Gün sonra belli olacak.

• Konu güzel olmuş.
    Matematik öğretmeniyim Bursa'da. Matematik ile ilgili sıkıntılarınızda yardımcı olabilirim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

Makine Mühendisiyim, HVAC Proje ve Dizayn Mühendisi olarak çalışıyorum.

Mekanik Tesisat Projeleri konusunda yardımcı olabilirim.

Selam komşu,

Mekanik tesisat için ileride yardım isteyeceğim.

edit:
    Yaş 30
    İ.Ü Elektrik Mezunuyum.

Sırasıyla Sauter , ABB , Schneider gibi firmalarda da çalıştıktan sonra şu an da Siemens'te çalışıyorum.
    HVAC yazılımı yapıyorum. Ayrıca Lon,Bacnet,Modbus ve azıcıkta Mbus entegrasyonu yapabilirim.

İleride komple bina için teklif vermek gerekirse diye mekanik tesisat öğrenmem gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 18 Temmuz 2012; 18:21:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: individual

quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

Makine Mühendisiyim, HVAC Proje ve Dizayn Mühendisi olarak çalışıyorum.

Mekanik Tesisat Projeleri konusunda yardımcı olabilirim.

Selam komşu,

Mekanik tesisat için ileride yardım isteyeceğim.

edit:
    Yaş 30
    İ.Ü Elektrik Mezunuyum.

Sırasıyla Sauter , ABB , Schneider gibi firmalarda da çalıştıktan sonra şu an da Siemens'te çalışıyorum.
    HVAC yazılımı yapıyorum. Ayrıca Lon,Bacnet,Modbus ve azıcıkta Mbus entegrasyonu yapabilirim.

İleride komple bina için teklif vermek gerekirse diye mekanik tesisat öğrenmem gerekli

Komple bina için tekliflerde yardımcı olabilirim komşu

Gerçi ben daha çok stadyum, AVM, gösteri merkezi, hastane gibi daha komplike yapıların mekanik projelerini yapıyorum ancak Ataşehir Varyap Meridian'ın 3 blogunu da ben yaptım, şimdi de Maltepe Carrefour'un yanındaki Dumankaya Ritim Konutlarının projesini yapıyorum, konutta da yardımcı olurum.

• İsisan buderus bosch isi sistemleri servis teknisyeniyim istanbul anadolu yakasi yardimci olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • terziyim sülale boyu terziyiz denizli babadağlıyım. 2011 model chervolet aveo 1.2 hb. benzinli aldım 3500 kmde sorunsuz bir araba şimdilik teknik bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim
  • Otomasyon sistemleri üzerinde çalışıyorum çalıştığım alan genellikle fabrika plc montajı ve akıllı bina sistemleri.
  • Dokuz Eylül Üniversitesinde öğretim elemanıyım. "Yapı" ile ilgili herhangi bir probleminiz olursa elimden geldiğince yardımcı olur, yönlendiririm. Olmadı bir çayımı içersiniz. :)

Herkese selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkrex

kardiyoloji uzmanıyım, Yaş 31, devletteyim
    poliklinik günlerinde ortalama 70 hasta (rekor 120) muayene edip, 25 hastaya (rekor 35) EKO yaparım.
    itina ile kalp, kol, bacak, boyun anjiosu yapılır; gerek olduğunda stent implante edilir.
    EKG -Ritim holter- efor testi yorumlanır.
    Kalp pili takılır.
    Göğsünüzde noktasal ve iğne batması şeklinde olup 1-2 sn süren ağrılar klinik açıdan anlamlı değildir...
    gelen olursa 5-10 gün arası rapor verebilirim:))

hangi şehir
  • izmirde eczacıyım...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.