Şimdi Ara

Otomobil Genelde Mesleklerimiz - YARDIMLAŞMA (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
13
Favori
12.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar yazılım donanım ama bu işle pek uğraşmıyorum. Harita ve kadastro işleri yapıyoruz ölçme fln. Bir de fotoğraf stüdyosuyla anlaşıp onlara karakalem resim çiziyordum ama bıraktım. Bu sene yine öğrenci olacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: delidolu40

quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Kadıköy-pendik hattında minibüs sahibiyiz.(kendimin değil tabi) Yolda herhangi bir minibüsçüyle kavga ederseniz,adresini numarasını bulmak isterseniz bana ulaşabilirsiniz plakayı vermek koşulu ile ayrıca Haftanın hergünü akşam 20:00 sabah 04:00 saatleri arasında bu hatta çalışmaktayım çay ısmarlayabilirim kadıköy rıhtımda

ustad ben de bu hattan birini ariyodum.kadikoye gelip cayini da icmek isterim.gecen hafta sizin hattan birine de carptim arkadan.ama konu bu degil.ben de implant sektoru.ist.

konu neydi hocam ilgilenebilirm

• TCMB Müfettişiyim
  • Bilgisayar mühendisiyim. İstanbul-İzmit arası git gel yapıyorum. Dinamik web site ya da android uygulama ihtiyacı olan varsa yardımcı olurum :)
  • İlk sayfaya eklense daha iyi olur aslında, güzel konu. Ekleme yaptım birkaç tane

Nick : cemalnalga30
    Bulunduğu il: İstanbul
    Açıklama : Matbacıyım kendime ait işyerim var flexo klişe digital baskı klişeleri yapıyoruz. Kartvizit düğün davetiyesi ambalaj etiket tasarımları yapıyorum.

Nick : werty_tr
    Bulunduğu il: Aksaray
    Açıklama : Aksaray Üniversitesinde öğretim üyesiyim, yolu buralara düşen olursa herzaman kahve içmeye beklerim

Nick : Aziz Kancar
    Bulunduğu il: İstanbul - Bahçelievler
    Açıklama : Galericiyim - İstanbul Bahçelievlerden

Nick : mur@t_fb
    Bulunduğu il:
    Açıklama : elektrik teknik ressamıyım. yarışmacı arkadaslara başarılar.işin şakası bir yana, elektrik projeleri konusunda yardımcı olabilirim ihtiyacı olanlara.

Nick : CAD34
    Bulunduğu il:
    Açıklama : Mekanik tesisat teknik ressamıyım. Isıtma, havalandırma, sıhhi ve yangın tesisat projeleri, şemaları, izometrileri, kazan daireleri + detay ve kesitleri, vs. shop drawing, as build projeleri çizerim. Mekanik tesisat projeleri ile ilgili mesai saatleri dışında destek verebilirim eğer dışarıdan proje yaptırmak isteyen olursa.

Nick : seizure
    Bulunduğu il:
    Açıklama : Üniversite biteli 2 yıl oldu hala iş yok. Yunanistan'da Avrupa Birliğinin Gönüllü çalışanıyım. Çalışanıyım dediğime bakmayın para filan aldığım yok yani.

Nick : sienaumut
    Bulunduğu il:
    Açıklama : Kendim memurum aynı zaman da turizm şirketimiz var ortağım işletiyor. Dünyanın her yerine uçak bileti, otel rezervasyonu, vize... (Reklamsız olmaz)

Nick : sadık_57
    Bulunduğu il: İstanbul - Bağcılar
    Açıklama : İstanbul Bağcılar'da Mali Müşavir'im. İtina ile defter tutulur...

Nick : mctin13
    Bulunduğu il:
    Açıklama : Ögrenci. -İnşaat. Guzel konu takıpteyım.

Nick : acme45
    Bulunduğu il: Manisa - Merkez
    Açıklama : manisa merkezde mali müşavirim :)

Nick : EL_MARIACHI
    Bulunduğu il:
    Açıklama : Çizerim(.),(!)

Nick : d_hamen
    Bulunduğu il:
    Açıklama : Konu güzel olmuş cidden. Bu arada "cemalnalga30" hocam seninle iş yapabiliriz kısa bir süre sonra.Ben de girişimci ruha sahip fakat henüz sağlam bir atağa geçip, aklındakileri gerçek hayata tam olarak geçirememiş ama tahminimce Allah ın izniyle köşeyi dönmeme de fazla kalmamış (bir kaç yıl ) özel sektörde günde 10 saat çalışan basit bir elektronik mühendisiyim.Kimsenin işi düşmez gibi görünse de; Elektronik kart tasarımı, robotik ve webtasarım gibi konularda yardımcı olabilirim. Bu da benim şirketleşme yolunda attığım ilk adımım :www.routech.net

Nick : seiko0606
    Bulunduğu il:
    Açıklama : 657 sayılı yasaya tabi devlet memuruyum.

Nick : nrglife
    Bulunduğu il:
    Açıklama : Askeri Doktorum. -Açın bakıyım ağzınızı.. Aaa deyin

Nick : Tek varis
    Bulunduğu il: İstanbul - Pendik
    Açıklama : Pendik'te 42 yıllık esnafız.Ayrıca müteahhit'lik yapıyoruz.Evet işleri ben kurmadım baba parası.

Nick : Aytürk
    Bulunduğu il:
    Açıklama : Bu konu tutar ;) Ben veteriner hekimiyim; aynı zamanda yerel bir marketler zincirinde mağaza yöneticisi ve gıda hijyen kontrol sorumlusuyum.. Kedi köpek manda camış herhangi bir şey olursa yardımcı olurum tabii ki ;)

Nick : Delifisek.Tux
    Bulunduğu il:
    Açıklama : 20 Senelik bilgi işlem uzmanıyım. Son 10 senedir web programcılığı yapıyorum. Hobi olsun diye aldığım aracımı adam gibi yapan usta bulamadığımdan, uğraşa uğraşa sonunca lpg ustası da olduk. Karbüratörlü araçlar konusunda oldukça yetkin olduğumu düşünüyorum.

Nick : Bbai
    Bulunduğu il:
    Açıklama : Elk-elektronik muh ogrencisiyim uni bitmesine daha var.

Nick : oldsalt
    Bulunduğu il:
    Açıklama : eski bir Bahriye Zabiti ve Uzak Yol Kaptanı (E)

Nick : SSamet.
    Bulunduğu il:
    Açıklama : İmzamdada yazdığı üzere Kamu Yönetimi öğrencisiyim yani inşallah olacağım çünki hazırlık okudum. Kahramanmaraşa yolu düşen olursa beklerim.

Nick : ofabiya
    Bulunduğu il:
    Açıklama : Ben öğretmenim, eğitim-öğretimle ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

Nick : hunter06
    Bulunduğu il:
    Açıklama : değerli taş ve madenlerle uğraşıyorum(kuyum), ihtiyacı olan özelden ulaşabilir yardımcı olurum.http://forum.donanimhaber.com/m_46528250/tm.htm

Nick : msasker
    Bulunduğu il:
    Açıklama : Baytar olarak Iğdır ve Karsta yardımcı olabilirim.

Nick : LionTech16
    Bulunduğu il:
    Açıklama : Makina mühendisiyim, uzmanlık alanım ''Otomotiv''.

Nick : a3l4i
    Bulunduğu il:
    Açıklama : kimya müh.herşeyi sentezlerim.

Nick : iznik16
    Bulunduğu il:
    Açıklama : Kırtasiyeciyim her türlü ihtiyaçlarınızda yardımcı olurum.

Nick : beyaz-siyah
    Bulunduğu il:
    Açıklama : tıp doktoruyum fiziksel tıp ve rehabilitasyon( fizik tedavi) dalında uzmanım. sağlık ile ilgili sorunlarınızda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, parada almam

Nick : bencn17
    Bulunduğu il:
    Açıklama : İnşaat Mühendisiyim. İnşaat ile alakalı betonarme çelik yapılar ile ilgili yardımcı olmaya çalışırım. Proje işleri vb. konularda danışabilirsiniz.

Nick : korfezgunesi
    Bulunduğu il: Bursa
    Açıklama : Öğretmenim. Bursadayım.

Nick : Brings Me Women
    Bulunduğu il: Ankara
    Açıklama : Ankara öğrenci, her türlü kaynatırım karı kız konusunda yardımcı olurum

Nick : bal974
    Bulunduğu il: İzmir
    Açıklama : İzmir'deyim, Makina Mühendisiyin. Yaş olmuş 38. 9 yıl yaptıktan sonra meslekten koptum, baba mesleğine geçtim, aile şirketinde çalışıyorum.Rotifer Su Ürünleri olarak balık yemi ithalatı üzerine çalışıyorum. Distribütörü olduğum markalar; GSLA Great Salt Lake Artemia, New Life Spectrum, Dainichi, Ocean Nutrition, Algamac ve kendi markamız ROTIFISH, daha emekleme aşamasında. Akvaryum balığı besleyen var ise yardımcı olabilirim...

Nick : .:Power:.
    Bulunduğu il: Denizli
    Açıklama : Çiçeği burnunda lise mezunuyum Denizlideyim. Dil bölümünden mezun oldum, eğer ufak tefek çeviri işleriniz varsa yardımcı olmaya çalışırım. Denizli'ye falan yolu düşen olursa gidecekleri mekanlar konusunda da tavsiye verebilirim.

Nick : cedric...
    Açıklama : Yarışmaya Ankaradan katılıyorum restoratörüm evinizin , iş yerinizin iç dış yenilemelerini keyifle yapabilirim.

Nick : ercan.mustafa
    Açıklama : Avukatım. İstanbuldayım.

Nick : ahmetltn
    Bulunduğu il: İstanbul - Tuzla
    Açıklama : imzamdan da görüldüğü üzere inşaat müh. öğrencisiyim tuzlada oturuyorum bende

Nick : Styric
    Bulunduğu il:
    Açıklama : Türkiyenin en büyük firmaların arasında ilk 30'a giren bir kuruluşdayım. Çalışıyorum öyle..

Nick : pascuu
    Bulunduğu il:
    Açıklama :Bilgisayar mühendisiyim,yazılım falan uğraşıyoruz. IOS android yazılımı ihtiyacları olan varsa beni bulabilir

Nick : Bayraktar.
    Açıklama : Ankarada Makine Muhendisi ogrencisiyim.

Nick : :mert61:
    Açıklama : Ankara elektrik-elekronik mühendisliği öğrencisiyim

Nick : the_stig
    Bulunduğu il:
    Açıklama : yazılım uzmanıyım. format atılır, modem bağlanır

Nick : ~Trabzon61~
    Bulunduğu il:
    Açıklama : Öğrenciyim.. Mekanik - Bakım Onarım okudum meslek lisesinde. Şuanda kocaelide otomotiv teknolojileri üzerüne okuyorum.. Gene mekanik olarak.. Baba mesleğide otomotiv.. Bu arada staj amaçlı 25 Haziran - 25 Temmuz arasında florya gülsoy Mercedes servisinde çalışacağım. Kendileri tanıdığımızdır, yapabileceğim birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.. İstanbul - Bahçelievlerdeyim işi düşen olursa beklerim :) Trabzonda işi olan varsa her türlü o da halledilir imkân varsa :)

Nick : TEZ_TEX
    Açıklama : Ankara da ev tekstili isiyle uğraşıyorum. Ufak bir mağazamız var ayrıca bu ay inşaata başlıyorum Allah nasip ederse (proje onay aşamasında) kecioren özel hastanesinin karşısında.O bölgeden ev alacak olanlara ve Ankara'nın dört bir yanında perde yaptiracaklara yardımcı olunur, sabahları sıcak poaca bulunur, fotokopi çekilir, forum üyelerine güzellik yapılır. Bu mesajla gelenlere 100 tl bonus :)

Nick : SezerEkrem
    Bulunduğu il:
    Açıklama : Unide ogrenciyim bolum iktisat. Elimden geldigince brokerlik ve eksperlik yapiyorum. İtina ile hurdaniza araci bulunur. Gemi mallariniza gozetim yapilir. İsi babamdan devraldim. Candostumu kaybedeli bugun 13. gun.

Nick : ortaasyadangelenadam
    Bulunduğu il:
    Açıklama : ÖĞRENCİYİM ,GERİSİNİ ANLADINIZ SİZ YARDIMCI FİLAN OLAMAM PARA LAZIM BİRAZ ANLADINIZ SİZ İŞİN ŞAKASI Bİ YANA FOTOGRAFÇILIKLA UĞRAŞIYRUM İLGİLİ KONUDA YARDIMA İHTİYACI OLAN OLURSA ..

Nick : cihanair
    Açıklama : Kiz kardesim psikolog Yengem psikolog Halam fizyoterapist Babam ilce milli egitim sube mudur v Abim mali musavir İstanbul avrupa yakasinda ozelllkle okul ehliyet v.s konularda her turlu yardimci olurum Kendim rehabilitasyon merkezi kurucu muduruyum allah kimsenin basina vermesin engelli bireylere egitim veriyoruz İsitme Zihin Fizik tedavi Otizim Down sendromu v.s Hanimi unuttum ::))) okul oncesi ogretmeni devlette kadrolu ::)))

Nick : ecay
    Bulunduğu il: Sivas Koyulhisar
    Açıklama : Aile Hekimiyem. Uzmanlık yakında inşallah.İstirahat raporu haricindeki konularda yardımcı olurum.Yer Sivas Koyulhisar..Buradan çok geçen var ama hiç uğrayanımız yok. özellikle cihanair.Kars'a gidip geliyor bize uğramıyor.Geçen olursa mutlaka beklerim.İllaki önceden haberleşme telefonlaşmaya gerek yok.İlçe hastanesine gelirseniz oradan bana ulaşırlar zaten.

Nick : mustozt
    Bulunduğu il: Bursa
    Açıklama : endüstri mühendisiyim. bursa

Nick : edepar
    Bulunduğu il:
    Açıklama : Bilgisayar programcılığı okuyorum, oradan da inşallah nasip olursa yazılım mühendisliği. tabi bu bölümüde ingilizce okuyacağım. küçük çeviri olsun programlama olsun elimden geldiğince yardımcı olurum

Nick : érdem*
    Bulunduğu il:
    Açıklama : Vatan Bilgisayar'da Exper markası adına satış danışmanlığı yapıyorum.

Nick : yasn123
    Bulunduğu il:
    Açıklama : Ogrenciyim ama butcem oldugu zamanlarda arac al sat yapiyorum.

Nick : Sye88
    Bulunduğu il:
    Açıklama : Edebiyat öğretmeniyim, şimdilik Ankara'dayım. Ek:Pek de işinizin düşeceği bir meslek değil malesef.

Nick : EFE_57
    Açıklama : Özel Gün Fotoğrafçısıyım, Düğün Fotoğrafçısıda diyebilirsiniz :) İstanbul içi her türlü özel günde irtibata geçebilirsiniz.

Nick : toysican
    Bulunduğu il: Hatay - İskenderun
    Açıklama : Üniversite öğrencisiyim bilgisayar uzmanlık alanım internet cafeler için profesyonel sistem kuruyorum.Bilgisayarı bozulan olursa ve bilgisayar almak istiyenlere yardımcı olurum yarışmaya hatay/iskenderun'dan katlıyorum

Nick : Nirvana333
    Bulunduğu il:
    Açıklama : öğretmenim,çözemediğiniz havuz problemlerinde yardımcı olabilirim!

Nick : Belenenses
    Bulunduğu il:
    Açıklama : 84 lüyüm 28 oluyor yaş bu yüzden askerde sağlam iddia kaybetmiştim ondan dolayı yazdım evliyim bir çocuğum var özel bir şirkette çalışıyorum 5 yıldır kesici takım , takım tutucu ithalatı yapıyoruz almanya , taiwan ağırlıklı cnc işleme merkezi olan varsa yardımcı olurum

Nick : mami_24
    Bulunduğu il:
    Açıklama : otomotiv teknikeriyim

Nick : plateau
    Bulunduğu il: Kastamonu
    Açıklama : Kastamonu'da serbest mimarım...yaş 32...inşaat ve mimari proje işlerinde yardımcı olmaya çalışırım...

Nick : hifled
    Açıklama : Merhaba, Ankara'da yaşıyorum, makine mühendisiyim çalıştığım alan iş makinaları bakım ve onarımı.

Nick : Emekkk
    Bulunduğu il:
    Açıklama : medikal cihazlarin kalibrasyonunu yapiyorum.

Nick : echelon34
    Bulunduğu il:
    Açıklama : ticari taksi işletiyorum yardımım olur mu bilmiyorum ama en azından merak ettiklerinizi sorabilirsiniz....

Nick : mcRp
    Açıklama : Kadıköy-pendik hattında minibüs sahibiyiz.(kendimin değil tabi ) Yolda herhangi bir minibüsçüyle kavga ederseniz,adresini numarasını bulmak isterseniz bana ulaşabilirsiniz plakayı vermek koşulu ile ayrıca Haftanın hergünü akşam 20:00 sabah 04:00 saatleri arasında bu hatta çalışmaktayım çay ısmarlayabilirim kadıköy rıhtımda

Nick : çakırbey
    Bulunduğu il:
    Açıklama : TCMB Müfettişiyim

nick :uurum
    İl :İstanbul - Kocaeli
    Açıklama: Bilgisayar mühendisiyim, web yazılım ve android uygulamalarda yardımcı olurum.

• plastikçiyim.
    istanbul...
  • Türkçe öğretmeniyim. Kahramanmaraş.
  • İstanbul'da içmimarım. Ağustosta askere gidiyorum. Bir süre servis dışıyım. İşinize yaramam
  • İstanbul anadolu yakasındayım
    Reklamcıyım her türlü tabela, stand, araç giydirme ve mobilya işlerini yapıyoruz
    babam da ithalat ihracat yapıyor otobüs kamyon tır gibi araçların yedek parçalarını satıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_dmr -- 22 Haziran 2012; 15:34:25 >
  • Öğrenciyim. Gümrük müşaviri olmayı planlıyorum. Önümüzdeki haftadan itibaren gümrükleme şirketinde çalışmaya başlıyorum, varsa ithalat ihracat işleriniz yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurum

İlk sayfaya eklense daha iyi olur aslında, güzel konu. Ekleme yaptım birkaç tane

Nick : LionTech16
    Bulunduğu il:
    Açıklama : Makina mühendisiyim, uzmanlık alanım ''Otomotiv''.

Bulunduğum il, Bursa Merkez .
  • İstanbul Üniversitesi Maliye Bölümü Öğrencisiyim. Bir işe yaramasakta mesajım bulunsun:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: msasker

quote:

Orijinalden alıntı: mesro09

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Bu konu tutar ;)
    Ben veteriner hekimiyim; aynı zamanda yerel bir marketler zincirinde mağaza yöneticisi ve gıda hijyen kontrol sorumlusuyum.. Kedi köpek manda camış herhangi bir şey olursa yardımcı olurum tabii ki ;)

Forumda bir meslektaşımı görmek güzel :)

Baytar olarak Iğdır ve Karsta yardımcı olabilirim.

Babamda veteriner hekimi mersindeyiz

Biz de aile boyu veteriner hekimiyiz. Ben, amcam, kuzenim ve eniştem

meslektaşları burada görmek güzel.istanbuldayım

• İzmir'de gelinlik işi yapıyoruz.
  • İstanbul Marmara'ya da arkeologum.itina ile define aranır :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceleri Gemi makineleri zabitiydim.
    Daha sonra İstanbul Pizza-Pizza Haseki şubesinde vardiya müdürlüğü yaptım.
    Şimdi Uçak bakım teknisyeni olmama 40 gün kaldı.

Her türlü Boeing ve Airbus'larınızı getirebilirsiniz arkadaşlar. Uçağınızın olması şart değil, geminiz varsa da yardımcı olurum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mesro09

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Bu konu tutar ;)
    Ben veteriner hekimiyim; aynı zamanda yerel bir marketler zincirinde mağaza yöneticisi ve gıda hijyen kontrol sorumlusuyum.. Kedi köpek manda camış herhangi bir şey olursa yardımcı olurum tabii ki ;)

Forumda bir meslektaşımı görmek güzel :)

Baytar olarak Iğdır ve Karsta yardımcı olabilirim.

Babamda veteriner hekimi mersindeyiz

Biz de aile boyu veteriner hekimiyiz. Ben, amcam, kuzenim ve eniştem

Bizde öyle babam , teyzem veteriner hekim.

Ben henüz olamadım Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesinde 4. sınıfım
    Kardeşimde bizim okulda 2. sınıf

Ama aile olarak ilaç sektöründeyiz.

İş olarak bir ara dayımın yanında hasarlı oto alım-satım yaptım. Ankara şaşmaz-yeni başkent sanayide çevrem vardır.Özellikle kaporta konusunda
    Aracıyla sıkıntı yaşayan olursa seve seve yardım etmeye çalışırım.

Henüz hekim olamadığımdan inşallah okulum bitince Veteriner Hekim olarak yardım ederim Şu an sadece aşı vs kücük şeyler yaparım

• yaş =30
    ikamet =beşiktaş/ist
    meslek metalurji mühendisiyim
  • ben 19 yaşındayım okuyorum ve sizin tabirinizle baba parası yiyorum
    babam cafe - tekel birde tekstil üzerine şirketi olan bi adam
    amcam babamın herşeyine ortak olmasada bazı dükkanlarda hissesi olan birisi
    abim lise mezunu amca oğlu ama öz gibiyiz muhasebeci
    enişte bey pano işi ile meşgul
    ben allah izin verirse elektrik mühendisliği okuyup askerden sonrada iksitad okumak istiyorum 2 yıllık
    bale patiği - mayo benzeri ürünlerde toplu siparişleriniz olursa çok ciddi indirimler yaptırabilirim

19 yaşında o arabayı nasıl aldın derseniz araba babamındır şuan bi arabam yok 308 im vardı abimle benim sattık amcam abime araba aldı ama askerden gelene kadar araba boşta o yüzden ben kullanıyorum hayalim vardı subaru impreza aldım kullanıp sattım sonra legacy aldım onuda sattık şimdide ödemeleri bitmek üzere allah izin verirse rcz düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeylerBeyi35 -- 18 Temmuz 2012; 2:45:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

Mezar isiyle ugrasan yokmu

Oda lazim yakinlarda bir yer almak lazim

Bagcilar gunesli mahmutbey bahcelievler

Forumda mezarcı çok Cihan

Onu biliyorum abi

Ama gercegi lazim

Bir ara ben baya ilgilendim bu isle ama hep eski sahipleri satiyor adamin dedesi olmus mezar yeri onun hakki olmus 5 sene gecince ustune gommeye izin veriyorlar

Ama tanimadigim adamlada yatamam
    Mezarda ::)))

Sifir lazim ::)))

Sıfır diye sattıklarının altında da 50 yıl önce gömülmüş mefta olacak.
    Kasma

Oda sans ::)))

cihan abi ankara uygunsa sana mezar buluruz bizim köyde mezarlıkta çok boş yer var seç beğen al hepsi senin olsun mezara paramı verilirmiş gel köydeki evin bahçesinde mangal yakarız temiz hava iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeylerBeyi35 -- 18 Temmuz 2012; 2:53:44 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.