Şimdi Ara

Otomobil fiyatları tekrar artmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Artık bu ülkede geleceğe umutla bakmak mümkün değil bunu anladım. Tam araç fiyatları düşmeye başlamışken berbat ekonomi sağolsun tl 1 haftada yine pul oldu. Zaten distribütörler euro 1 kuruş artsa da hemen zamı yaslasam diye bekliyor, al-satçılar da sıfır araç fiyatları artsa da ikinci el araçların fiyatını uçursak diye bekliyor. Görüştüğüm bayiler yeni araçlarda yüzde 10 civarı zamdan söz ediyor. Bu ülkede otomobil sahibi olmak için politikaya atılmak lazım artık.



  • Hocam maalesef ekonomiyi takip etmeden altın dolar borsa bilgisi olamdan zor bu işler ilgi alaka meselesi gerçi ama. Neyse dolar 8.50 yapan sonra 6.93 indiren faiz indirimi faiz artırımıydı dolar zaten 8 liraydı. Piayasa da buna göre indirim yapmadı zaten adam akıllı ki araba alamamızın asıl sebebi kur değil vergidir 1 araba kendine 4/5 araba devlete ki en ucuz arabada bile 2 tane devlete alıyorsunuz politikası oldukça milletim adam akıllı arabaya binemez 10 bindi brodway 30 bin oldu di 5 sene ye 50 bin olur bu kafayla 😂 30/40 yaşında arabalara binmeye çalışıyoruz. Geleceğe umutla bakmak için umut vadeden ekonomi olması lazım. Yüksek kur politikası güdücek ülkemiz vatandaşın alım gücünü mahvetmeyi kafaya koydu. 😉

    Ayrıca kuru düşürecek dövizde yok ki birde kur la ödenecek borç var 😎



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 28 Mart 2021; 13:27:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hala dolar diyorlar yav, dolar düşse araç fiyatlari düşecek mi sanıyordunuz? artık nerdeyse tüm araçlarda 1 kendinize 2 hükümete alıyorsunuz.
    pudra şekeri ucuz değil malesef.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Döviz+chip sorunu+istikrarsızlık bunlar fiyat artışı için üreticilere baskı yapıyor üreticide kendini sağlama almak için fiyat artışına yöneliyor. Burada üretici yede bir şey demek zor o da kendi kapitalini korumak zorunda en azından faizden fazla kazanmak zorundaki sermayesini eritmesin. Bütün bunların neticesi istikrarsız ekonomilerde her şey beklenir.

  • gelecek ay yine fiyatlar artarsa satıcam ben de araç zaten 200bine gelmiş

  • Ramazan sonrasını bekleyin en az kurban ve akabinde roket modunda olabiliriz gene

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.