Şimdi Ara

Otomobil Bebek/Çocuk Koltukları [İlk Sayfa Güncel] (13.03.2017) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.210
Cevap
268
Favori
625.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragotreis

    isofixli puset? oto koltuğu mu puset mi demek istedin?

    puset : bebek arabası

    valla işte hemen belli oldu anlamadığım hayırlısı ile ilk defa baba olacam inşallah hani şöyle bebeği yatırıyon elde taşıyon, sonra getiriyon koltuga sabıtlıyon, öyle birşey . ona koltuk mu deniyor puset mi denior ? bebek magazalarına gittim inanılmaz pahalılar. benım o kadar durumum yok şu aralar. zaten çok da arabayla gezdirmem, 3-5 kere kullanırım taş çatlasa. sonra 2 yaşına felan geldiğinde yani tam oturmayı öğrendiğinde koltuk alayım diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragotreis

    isofixli puset? oto koltuğu mu puset mi demek istedin?

    puset : bebek arabası

    şimdi tekrar yardım alayım resimdeki en sağdaki otoya sabitleniyor mu ? illa en soldaki mi lazım. bi de bunların adları tam olarak ne ? yardımcı olursanız sevinirim
    Otomobil Bebek/Çocuk Koltukları [İlk Sayfa Güncel] (13.03.2017)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • selam,
    bebek 9 aylik olanak kadar ana kucaginda tasinir. bu ana kucagi tekerlekli tasiyicciya takildigi gibi araba da emniyet kemerine sabitlenir ve ters olarak takilir. yani ters takilmak demek, arabanin arkasina dogru bakar bebis. isofixli ana kucagi ben gormedim.
    daha sonra 1 yasindan sonra zaten ana kucagina sigmayan bebis, yani cocuk, arabada cocuk oto koltuguna oturur. disarida ise pusete binebilir. pusetler bez olur genelde ve katlandiginda cok az yer kaplar, hafiftir. pusetler arabaya takilmaz. cocuk oto koltuklati isofixli olabilir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkmenson kullanıcısına yanıt
    Fazla kullanmayacağınızı düşünerek travel sistem bebek arabası ana kucağı mı puset mi denen bolumu bebek arabasından çıkarıp emniyet kemeriyle arka koltuğa ters olarak takabilirsiniz 9kg sınırına erişince 9-18kg oto koltuğu alabilirsiniz. Ama çok kullanmayacağım ama güvenlik benim için önemli diyorsanız adac testlerinden iyi not almış 0-13kg oto koltuklarından alabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkmenson kullanıcısına yanıt
    electranwn cevaplamış
  • Yukardaki resimdeki uclu setin ana en sağdaki parçası olan ana kucagi birçok kisi tarafından oto koltuğu olarak kullaniliyor. Ama bunların ne isofixi ne de çarpışma test sonuçları var. Bir kaza anında bebeği koruyup koruyamayacagi soru işareti.

    Gercek anlamda güvenlik arıyorsanız Cybex, Romer gibi markaların 0-18kg yani doğumdan itibaren kullanılan isofixli, ADAC, vs. gibi kuruluşların çarpışma testlerinden geçmiş modellere bakmaniz gerekiyor.

    Cybex Sirona var mesela.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkmenson kullanıcısına yanıt
    Dostum 15 aylık kızım var. 13 aylıkken geçtik oto koltuğuna.

    Senin derdini travel sistem bir bebek arabası çözer. Bebek arabalarında araca bağlanan kısım da oluyor. 13 kiloya kadar onu bağlayabiliyorsun.

    İlk kilolarda isofix pek aranmaz. Sonra 9-36 kilo için olanlarda alırsın. Benim kullandığım ürün Casual Cadillac. En ufak bir sıkıntı çıkarmadı.

    İlk oto koltuğunu bebek arabası olarak da kullanabilirsin. Takıp çıkartması gayet pratik ve yerinden asla oynamıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkmenson kullanıcısına yanıt
    Sağdaki sabitleniyor arabaya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Kızım şu anda 4 aylık, kraft twist rlx'in pusetini arabaya sabitleyerek kullanmaktayız. İlk 4 ayda 2 kez Aydından Antalya'ya, sayısız kez İzmire gittik. Ancak son zamanlarda puset içinde kızım sıkılmakta. Muhtemelen pusetle temas eden kısımların terlemesinden kaynaklanıyor huzursuzluğu. Araçta klima otomatik modda 24 derecede çalışıyor sürekli, arka havalandırma çıkışları da sürekli açık oluyor. Pusetle bebek arasında ince havlu-bez koyduk, yine de terleme olmakta. Bunun önüne nasıl geçebiliriz?
    Bir de hb'da cybex pallas-m 999 TL, axess'e 100 tl chip para veriyor. Beğendiğimiz pembe rengi de var, fiyatların artacağını göz önüne alıp satın alayım mı? başka koltuk önerir misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mccoffeer -- 18 Temmuz 2015; 21:15:49 >
  • www.joker.com.tr
    Bebek-Anne ve Oyuncak Mağazaları | Joker
    https://www.joker.com.tr/urun/koala-ino-fix-gr1-2-3-oto-koltugu-stone-2833


    bu ürün nasıl ? tavsiye edilir mi ?




  • mccoffeer kullanıcısına yanıt
    Bu modelin benzerleri Cybex Pallas 2 Fix ve düz modeli 899 TL bulunabiliyor . Ayırca mesela gittigidiyordan maximum kart varsa bebek bezi falan alıp 1000 TL tamamlarsınız. forumdan indirim kuponu alırsanız. 150-200 TL daha indirimli alabilirsiniz. Bu koltuklar ADAC testinden ön çarpışma ,işçilik ve kirletici yönünden daha iyi not almış isterseniz buradan bakabilirsiniz.
    Burada önemli olan kızınızın öndeki minderi kabullenmesi özellikle erken yaşlarda bu koltukların görüşü çok engellediği söyleniyor bunu göz önünde tutun. Ben bu riski aldım Cybex juno fix 2 kırmızı rengini aldım. Size tavsiyem bu kadar çok seyahat ettiğinizi göz önüne alırsak ADAC testinden iyi not almış bir koltuğu almanızdır. Tavsiye isterseniz ters yöne bağlanabilmesinden ve çocuğu koltuğa indirip bindirirken(hareket halinde değil)dönebilmesinden dolayı Cybex Sirona iyi bir tercih olacaktır. 9-18 kg bir koltuk ama çok kullanılacağını düşünürsek verilen parayı hakkedecektir.




  • Cybex Pallas Fix (1) Tchibo da 699tl, %15 indirimi vardı 599 a geldi. Bu fiyata alabileceğim en iyi koltuk olduğunu düşünüyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • koalanın isofixli koltuğunun isofix kolunu ayarlayayım derken tutamacı elimde kaldı, oha bana dedim. ötekine asılınca o da geldi.. meğerse ters yöne bükmüşüm. penseyle doğru yöne bükemedim isofix kolu iyice koltuğa fixlendi sanayıde ayırdım, koltuğu balkona koydum ama çocuk odasına daha çok yakışacağını düşünüyorum akşama editler foto eklerim, görüşleriniizi alırım. balkonda mı iyi çocuk odasında mı bakıp ona göre bir karar vermeliyim. belki ona küçük bir masa yaptırmalıyım veya 2 halat atıp salıncak etmeliyim. içimde bir burukluk oldu oto koltuğu. dikkat edin ters yöne bükmeyin .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G Man -- 19 Temmuz 2015; 10:07:19 >
  • drberk2 D kullanıcısına yanıt
    İndirim nasıl oluyor hocam. @drberk2
    www.hepsiburada.com
    Cybex Pallas M-Fix 9-36 Oto Koltuğu / Grape Juice Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/cybex-pallas-m-fix-9-36-oto-koltugu-grape-juice-p-AILEOPCYBX515010
    Ürün bunun aynısı mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar çok artmış bizde ikiz var 2 koltuk lazım bakalım nasıl oalcak

    Cybex Pallas 2-Fix İsofixli Bebek Oto Koltuğu 9-36 Kg 900TL

    Kiddy Guardianfix Pro 2 İsofixli Oto Koltuğu 9-36 Kg 800TL

    Koala InoFix Isofixli 9-36 Kg 600 TL

    tercih kiddy guardian ve cybec pallas ama fiyatlar çok uçuk

    varsa bildiğiniz uygun fiyata mağaza paylaşırsanız incelerim
  • malkoc24 M kullanıcısına yanıt
    İkiz babası olmak zor iş Biraz üste arkadaş tchibodan 599TL almış çok iyi fiyat yada gittigidiyordan maximum kartla indirim çekleriyle alın koalanın koltuğu n11 giriş sayfasında 419 TL yazıyordu orayada bakabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: G Man

    koalanın isofixli koltuğunun isofix kolunu ayarlayayım derken tutamacı elimde kaldı, oha bana dedim. ötekine asılınca o da geldi.. meğerse ters yöne bükmüşüm. penseyle doğru yöne bükemedim isofix kolu iyice koltuğa fixlendi sanayıde ayırdım, koltuğu balkona koydum ama çocuk odasına daha çok yakışacağını düşünüyorum akşama editler foto eklerim, görüşleriniizi alırım. balkonda mı iyi çocuk odasında mı bakıp ona göre bir karar vermeliyim. belki ona küçük bir masa yaptırmalıyım veya 2 halat atıp salıncak etmeliyim. içimde bir burukluk oldu oto koltuğu. dikkat edin ters yöne bükmeyin .

    mutalaka isofixle bağlamak zorunda değilsiniz, arkadan kemerlede arabaya bağlanabiliyor o koltuk, illada isofixli olsun derseniz 2. elden çok rahat uygun fiyat yazdığınızda satarsınız.




  • "kiddy phoenixfix pro 2" (9-18 kg/9 ay-4 yaş) isofix'li oto çocuk koltuğu kliksa'da 499 tl. 20 tl de alışveriş çeki veriyorlar 479 tl'ye geliyor. Aynı ürün n11, gittigidiyor ve hepsiburada'da en az 650 tl. Koala alacağınıza bundan alın. Cybex ile birlikte adac çarpışma testlerinin en üst puan alan koltuğudur. Buradan inceleyebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: namyelus07

    "kiddy phoenixfix pro 2" (9-18 kg/9 ay-4 yaş) isofix'li oto çocuk koltuğu kliksa'da 499 tl. 20 tl de alışveriş çeki veriyorlar 479 tl'ye geliyor. Aynı ürün n11, gittigidiyor ve hepsiburada'da en az 650 tl. Koala alacağınıza bundan alın. Cybex ile birlikte adac çarpışma testlerinin en üst puan alan koltuğudur. Buradan inceleyebilirsiniz.

    çocuklar zaten şuan 13 kilo 1 sene anca kullanırız bunu sonra yeniden koltuk lazım olur, pek mantıklı gelmedi




  • merhaba ben de oto koltugu alacağım araba isofixli ama anlamadığım bu bazı koltukların önünde bir destek ayayğı var o ne işe yarıyor olmazsa olmazlardanmıdır.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.