Şimdi Ara

OTOMOBİL AL SAT İŞİNE GİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR ARAÇ AL SAT İŞİNE GİRİCEM. ORTALAMA ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM ARAÇ PİYASASI 18.000 TL İLE 25.000TL ARASI OLACAK. DÜŞÜNDÜĞÜM ARAÇLAR SEDAN YADA HECBEK OLMASI FARKETMİYOR. AMA DİZEL ARAÇ KONUSUNDA YOGUNLAŞIYORUM. KENDİM KAPORTA İŞİNDEN ÇOK İYİ ANLIYORUM. TEK SORUN PİYASADA TUTULAN DAHA DOGRUSU PAZARDA PİYASASI DAHA COK OLAN ARAÇ İSİM VE MODELLERİNİ MERAK EDİYORUM. KONU İLE İLGİLİ ONERE BİLCEGİNİZ ARAÇ VARMIDIR ARKADASLAR. ??

    HERKEZE SİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..



  • sana önerim; girme o işe. al sat ile kazanacağın 1000 TL falan anca olur heralde. ilk arabanı alıp yaptırıp, sonra ne kadar sürede ne kadar paraya satmayı düşünüyorsun bilemedim ama 20 bin ortalama sermaye ile bunu yapacağına git parca vs. sat daha iyi
  • Piyasa arabası istiyorsan eğer reno broadway kuş serisi yerli alıp bakımını yapıp satarsın ayrıca piyasası olmayan araçlarda kar daha yüksektir..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tanju77

    ARKADAŞLAR ARAÇ AL SAT İŞİNE GİRİCEM. ORTALAMA ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM ARAÇ PİYASASI 18.000 TL İLE 25.000TL ARASI OLACAK. DÜŞÜNDÜĞÜM ARAÇLAR SEDAN YADA HECBEK OLMASI FARKETMİYOR. AMA DİZEL ARAÇ KONUSUNDA YOGUNLAŞIYORUM. KENDİM KAPORTA İŞİNDEN ÇOK İYİ ANLIYORUM. TEK SORUN PİYASADA TUTULAN DAHA DOGRUSU PAZARDA PİYASASI DAHA COK OLAN ARAÇ İSİM VE MODELLERİNİ MERAK EDİYORUM. KONU İLE İLGİLİ ONERE BİLCEGİNİZ ARAÇ VARMIDIR ARKADASLAR. ??

    HERKEZE SİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..

    olmaz o paralara bu işler yılda en fazla bildiğim kadrı ile 3 kere alım satım yapabilirsiniz
  • KAPORTA İŞİNDEN ÇOK İYİ ANLIYORUM demişsiniz ancak piyasa arabaları hangileridir diye bilgi istiyorsunuz
    bu işte bir tezatlık var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crepis

    KAPORTA İŞİNDEN ÇOK İYİ ANLIYORUM demişsiniz ancak piyasa arabaları hangileridir diye bilgi istiyorsunuz
    bu işte bir tezatlık var

    +1907
  • 3 kereden fazla alım satım yaparsan devlet babamız vergi kesiyor. Haberiniz ola
  • http://www.sahibinden.com/hasarli-araclar-otomobil?price_min=18000&price_max=25000

    hurda belgeli olmayan çıtır, nokta, çizikli aracı alıp bir güzel allar pullarsanız güzel kazancınız olur anlamayanlara kakalarsınız. Açıkçası bu paralarla al sat olmaz. al sat vergisi var artık. 3. araçtan sonrası vergiye giriyor.


    Ayrıca piyasası olan araç pahalı zaten. anca acil satılık aracı uygun kapatırsanız 3-5bin TL aşagı sonra piyasasında satarsanız öyle kazanırsınız. Başka türlü olmaz.
  • o işi de çözmüşler kardeşim, kendisinin, annesinin, babasının etrafında ne kadar yakını varsa onların üzerine alıp satıyorlar. 3 arabadan sonrasına vergi alma patladı anlayacağın
  • KAPORTA DAN ANLIYORSAN BU İŞTEN FAZLASIYLA EKMEK YERSİN. DAHA ÇOK DİZEL OTOMATİK VİTES OPEL CORSA HONDA JAZZ GİBİ ARAÇLARA YOĞUNLAŞMANI ÖNERİRİM. ÇITIR HASARLI ALIRSIN YAPTIRIP ÇOK KOLAY Bİ ŞEKİLDE SATARSIN. BEN BİRKAÇ YILDIR BU İŞİ YAPIYORUM. HERKES OTOMATİK OPEL CORSA, HONDA JAZZ GİBİ ARAÇLAR İSTİYOR.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XaSe®

    3 kereden fazla alım satım yaparsan devlet babamız vergi kesiyor. Haberiniz ola

    Vergiden haberi yok heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.