Şimdi Ara

otomatik vites hakkında???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • otomatik vitesli arabada akü biterse iterek çalişmazmı neden ??? gecen basıma geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g_c_g -- 27 Haziran 2007; 15:02:42 >

• Otomatikte vurdurma işe yaramıyor diye biliyorum :)
  • Otomatikde vurdurma olmaz.Onun için çalışmaz
  • ortada bi debriyaj olmadığı aktarmayı daha farklı bi teknikle yaptığı için olmaz. otomatik vites araç sahipleri arabalarında mutlaka aktarma kablosu bulundurmalı ve bunu nası kullanacağına öğrenmeli paralel bağlayacağına seri bağlarsan her 2 aracında beyni veya elektronik aksamları zarar görebilir, akü bozulabilir falan filan...
  • vurdurma işlemi otomatiklerde olmaz sakın denemeyin aklınızdan bile geçirmeyin
    aktarma kablosu alırsın birde çalışan bir araç buldun mu işlem tamam araçları kafa kafaya yanaştırın açın kaputları sağlam arabayı rölentide çalıştır önce iki akünün artı uçlarını birbirine bağlayın sonra eksileri birbirine bağlayın sağlam araba 2000-2500de devri sabitlesin aküsü biten araba ise arabanın kalorifer cam rezistanı nı fln açıp sonrada marşa bassın araba böylelikle çalışmış olur aktarma kabloları akülerden ayrılır çok basit bir işlemdir ama yanınızda aktarma kablosu bulunmazsa zor durumda kalabilirsiniz
  • saolun
  • ilk defa senden duyuyorum ama otomatikte arabayı kapatan olduğunu duydum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Broadway Otomatik hakkında...
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.