Şimdi Ara

otomatik vites 25-30 tl arasi tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25-30 bin tl arasinda alabileecegim tam otomatik araba tavsiyesi ustiyorum arkadaslar.hinda jazz iyi okdugunu duydm yalniz fiyati fazla geldi.fabia lar nasil, kullanan varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: necii

25-30 bin tl arasinda alabileecegim tam otomatik araba tavsiyesi ustiyorum arkadaslar.hinda jazz iyi okdugunu duydm yalniz fiyati fazla geldi.fabia lar nasil, kullanan varmi?

fabia tavsiye edilmez...
  • Opel corsa bakabilirsin dostum

• Opel corsa 1.2 benzinli otomatik tavsiye etmiyosunuzdur umarim

• ford focus veya megane 2
  • Vectra.
  • quote:

25-30 bin tl arasinda alabileecegim tam otomatik araba tavsiyesi ustiyorum arkadaslar.hinda jazz iyi okdugunu duydm yalniz fiyati fazla geldi.fabia lar nasil, kullanan varmi?

Accend Era tavsiye ederim, Benzinlisi (1.4-1.6) veya dizeli fark etmez sorunsuz bir araçtır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20.000 tl'ye kadar araç tavsiye
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: scarface123

Opel corsa 1.2 benzinli otomatik tavsiye etmiyosunuzdur umarim

haklisin hocam.1.2 uzak dur dediler.1.4 bakiyorum ama bulamadim daha.triptonik nasildir acaba.hic kullanmadim.esimde kullanacagi vin geriye kacirmasin derdindeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: maestro720

ford focus veya megane 2

megane2 lerin yakit durumu nasildir acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maestro720

ford focus veya megane 2

megane2 lerin yakit durumu nasildir acaba?

Hocam alacağınız araç 1.5 dCi olursa yakıtından korkmanıza gerek yok. Çoğu otomatik araçtan az yakar. Şöyle bir şey düşünebilirsiniz;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2008-megane-ii-1.5-dci-full-plusfull-cam-tavan-otomatik-vites-173720698/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: scarface123

Opel corsa 1.2 benzinli otomatik tavsiye etmiyosunuzdur umarim

1.2 benzinli otomatik dedim evet ben kullaniyorum aractan memnunum

• punto evo dualogic vites tavsiyemdir. hillholder var. geri kaçırmaz. esp de standart
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

punto evo dualogic vites tavsiyemdir. hillholder var. geri kaçırmaz. esp de standart

puntolar ariza yapar diye korkuttular.honda, toyota, opel drn sasma otomatikte diyolar.ne zormuş otomatik almak.yazin sonuna fiyatlar düşermi nedersiniz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

punto evo dualogic vites tavsiyemdir. hillholder var. geri kaçırmaz. esp de standart

puntolar ariza yapar diye korkuttular.honda, toyota, opel drn sasma otomatikte diyolar.ne zormuş otomatik almak.yazin sonuna fiyatlar düşermi nedersiniz?

ne arızası hocam kim dedi. asıl opel easytronicler sorunlu. dualogic arıza oranı en düşük şanzımanlardan biridir. ben aldım yıllardır kullanıyorum tık demedi. punto gerçekten yakıt olarak da çok çok iyi. iyi araştırın derim fiyat konusu ise çok muamma düşeceğini sanmıyorum...

• necii kullanıcısına yanıt
    araç kendi aracımdır .. istediğinizi sorabilirsiniz .. aradığınız kriterleri karşıladığını görüyorum ..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-tam-otomatik-deri-koltuklu-opel-astra-2001-edition-145940100/detay/
  • khan_ K kullanıcısına yanıt
    Opelin en iyi otomatik aracindan biridir astra g

• ilker1041 İ kullanıcısına yanıt
    sizin kullandığınız hangi motor dizelmi

• ilker1041 İ kullanıcısına yanıt
    sizin kullandığınız hangi motor dizelmi

• 299.000 KM'deki TOYOTA COROLLA 1.6 VVT-I 2004 model aracımın şanzımanında en ufak bir şoklama, kararsızlık yok.
    "İlk günkü" gibi diyeceğim ama öyle deyince kızıyor buradakiler, kaldıramıyor.
    Sen hesabını buradan yap, JAPON'dan şaşma.

Nette tork konventörlü şanzıman arızaları başlıklarına bakarsanız ALMANLAR ve FRANSIZLAR başı çekiyor, kimse kusura bakmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 13 Ağustos 2014; 7:34:42 >
  • benzin hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.