Otomatik Sedan tavsiye

-
-
Büyük bağaj ihtiyacı olana sedan yanlış tercih olur aslında. Stationwagon araçlar sizin için daha uygun. Ancak yine de tavsiye verelim. Sizin de aşina olduğunuz Kore grubu araçlardan Hyundai Elentra dizel otomatik seçeneğini düşünebilirsiniz.
-
Sedan araçlar pek aile aracı olmuyor. Bende megane 3 var hb araç ama bagajı çok iyi. pandizot u çıkarttım aynı anda hem çocuk arabasını hem isofixli çocuk koltuğunu 2 tane sırt çantasını 3 4 tane poşet koyabiliyorum. rahat rahat da alıyor.
Sana tavsiyem 170 bin tl ye kadar çıkabiliyorsan Peugeot 3008 2012 ve üzeri bir araç alabilirsin. içi çok geniş bagajı hangar gibi üstelik cam tavan ferah, farklı sürüş modları da var. otomatikleri f1 vitesli.. altı yüksek ve az yakıyor.
Benim maddi durumum şuan iyi değil. Yakın zamanda megane 3 ü satarsam kesinlikle bir 3008 alıcam :D
-
Kesinlikle aynı fikirdeyim, bundan önceki tüm araçlarım heçbek'ti ilk defa sedan aldım ve maalesef pişmanım bagaj olarak çok büyük bir artısı olmuyor, bagaj içe doğru uzadığı için iki valiz koydumu yükleme kotası doluyor. Ancak liftback diye tabir edilen laguna, suberb, oktavia tarzı araçlarda bu istisna çünkü onlar arka camla birlikte açıldığı için yükleme kolay oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
SW araçlara bakılabilir, ikinci elleri bir tık yavaş olduğu için sedana oranla daha temiz araç bulursunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X