|
Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyaları (Tüm bankalar) (30. sayfa)
-
-
Otomatik ödeme değil ama denizbonus la İnternet üzerinden öderseniz %10 Bonus veriyor fastpay üzerinden yapılan ödemeyi de kabul ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm faturalar mı -
Ben elektrik,su ve doğalgaz ödedim diğer ödemeler için birşey diyemem ama internet üzerinden veya fastpay ile ödenebiliyor da olur diye düşünüyorum ama en çok 100 TL ye kadar bonus kazanilabiliyor
TESEKKURLER! KAMPANYAYA KATILIM TALEBINIZ ALINMISTIR. 7-27 ARALIK TARIHLERI ARASINDA VERECEGINIZ YENI FATURA TALIMATINIZA KAZANACAGINIZ BONUSLAR 30 ARALIK TARIHINDE KARTINIZA YUKLENECEKTIR. B002
https://www.garantibbva.com.tr/bonusflas?source=paylas&type=20¶meterId=I000042068
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 10 Aralık 2020; 17:35:55 >
1 sene durması şartı var bilginize.
-
2 telefon faturası + elektrik su doğalgaz faturalarım boşta. Şu an için en mantıklısı yapı kredi mi acaba?
-
Komisyon alıyorlar galiba? -
https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/fatura-odeme-talimatlarinda-toplam-100-tl-worldpuan-17142
- VakıfBank Worldcard ile 16 Aralık 2020-31 Ocak 2021 arasında vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme talimatınıza 10 TL, toplamda 100 TL Worldpuan hediye edilecektir.
- Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 100 TL Worldpuan kazanabilir. Ek kart ile verilen talimatlar kampanyaya dahildir.
- Kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan FATURA yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e gönderebilir veya VakıfBank Mobil Bankacılık uygulamasında yer alan “Cepte Kazan” üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.
- Kazanılan Worldpuanlar 2 Şubat 2021 tarihine kadar bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecektir.
- Kampanyaya katılan müşterilerimizin fatura ödeme talimatını 30 Haziran 2021 tarihine kadar devam ettirmesi gerekmektedir. Belirtilen süre içinde talimatını iptal ettiren müşterilerimizden yüklenen Worldpuanlar geri alınacaktır, Worldpuan bulunmaması halinde ilgili karta borç olarak yansıtılacaktır.
- Worldpuan kazanımı, sadece yeni verilen talimatlar için geçerlidir.
- 16 Aralık 2020 tarihi ve sonrasında (Bankamızda vadesiz hesap ve/veya kredi kartında bulunan) mevcut talimatını iptal ederek kampanya döneminde aynı abone veya telefon numarasıyla yeniden talimat veren müşterilerimiz kampanyaya dahil edilmeyecek ve Worldpuan yüklemesi yapılmayacaktır.
- Bankamız kart ve ya hesaplarından 1 kasım sonrasında iptal edilen ve kampanya tarihleri arasında bankamıza ait başka kredi kartına verilecek olan talimatlar da sayılmayacaktır.
- 1 kasım tarihinden sonra iptal edilip yeniden verilen faturalar kampanyaya dahil edilmeyecektir.
- Otomatik fatura ödeme talimatlarının Mobil Bankacılık, İnternet Bankacılığı, Çağrı Merkezi veya Şubelerden verilmesi gerekmektedir.
- Talimatlı fatura tahsilatı sırasında, yetersiz bakiye ya da kredi kartının kullanımını engelleyen herhangi bir durum nedeni ile tahsilatı gerçekleşmeyen aboneler kampanyadan çıkarılacak, yüklenen Worldpuanlar geri alınacaktır. Bu gibi durumlarda sorumluluk sadece aboneye aittir.
- Otomatik fatura ödeme talimatı verebilmek için kartın açık ve kullanıma uygun olması gerekir.
- Kampanyadan sadece VakıfBank bireysel kredi kartı sahipleri yararlanabilir.
- TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.
- VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.
-
Güncel en avantajlı ne önerirsiniz
-
shop&fly
yapıkredi -
Teşekkürler acaba yapıkredi kredi kartıyla ödemeden fark alıyor mu
-
Vakıfbank Worldcard ile yeni 2 talimat verdim ama kampanya durumunu kontrol et dediğimde henüz yansımamış gözüküyor 2 talimat.
-
-
evet -
Öyle zaten ama 1 sene boyunca silmemek gerekiyor talimatı yoksa verdiklerini alırlar. -
Bundan tam emin olamadım. Hem 1 sene boyunca talimat durması gerekiyor hemde 1 kere ödenmesi gerekiyor.
2 si bir araya gelince saçma oluyor sanki. Bende buna 3 adet fatura ekledim ama 1 kere gerceklesmesi yeterli diye düşünmüştüm. Neyse yaşayıp göreceğiz bakalım. Zaten son 2 yıldır enparada duruyordu bu talimatlar. Bir işe yaramıyor orada -
Emlak vergisi veya MTV ödemesi örneği ile düşünürseniz yılda tek ödeme çekiliyor gibi...
https://www.seninbankan.com.tr/avantajlar/yildizli-bi-dunya.12.aspx
Dolaylı bir otomatik ödeme kampanyası sayılır. 20 puan toplarsan o ay ilk alışverişe 50/10 indirim veriyor. Senede 120 TL eder. 20 puan için 4 otomatik ödeme ve sayılan işlemlerden 1 tane yapılması yeterli.
Garanti,Ak,Ykb 5 talimata 100 puan en avantajlısı bunlar,Ak ve Ykb her ay var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X