Şimdi Ara

ATOS FUNCLUP...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
25.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mrb arkadaşlar,dün itibariyle 2006 model hyundai atos 1.1 gls primer sahibiyim.Forumda hiç paylaşım göremeyince açıkcası üzüldüm kooocaman atos ile ilgili bi paylaşım veya funclup nasıl olmaz dedım ve yeni klübümüzü kurmuş bulunuyoruz.



  • nasıl memnunmusun arkadaşım.ben de uygun fiyata araba almak istiyorum atoslar gayet cazip gözüktü ama çok küçük araba.ayrıca çekiş performansı nasıl
  • Araç konfor olarak iyi ama küçüklük problemi sıkınıt olarak görülmezse araç sınıfına göre gayet iyi,çekiş olarak sıkıntısız gayet güzel yanı yokuşta bayılıp kalmıyor.aracı eğer küçük diğe beğenmezseniz anlarım ama sürüç konfor gayet iyi masraf düzeyi düşük bi araç ben 11,550,00 tl ye almıştım.
  • Bende birkaç gün önce atos 1.1 prime sahibi oldum,araç çok şirin ve ferah ancak motor çok yetersiz yazın klima açık ne olacak bilmiyorum artık...
  • Kulübünüz ve araçlarınız hayırlı olsun arkadaşlar...
  • Eyvallah hocam cümleten hoş geldik .en kısa zamanda elektrik aksamına yaptıgım modıfıkasyonları göstermek ısterım burda bılımum dıger forum topıclerı kadar olamasada bızde ufaktan bı foruma sahıb olsak veya o gunlerı gorsek ne guzel olur :D.
  • Yeni resimler,çok uğraştırdı ama değdi valla.

     ATOS FUNCLUP...


    HYUNDAİ yazısının içine özel çalışma yaptım,arkasını komple kapatınca zemındekı beyazla karısmadı renkler alt kısımada 6 parçadan oluşan şerit led kombinasyonu ile tabiri caizse ŞEKİL oldu :D

     ATOS FUNCLUP...



     ATOS FUNCLUP...



     ATOS FUNCLUP...


     ATOS FUNCLUP...


     ATOS FUNCLUP...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noname_27 -- 18 Şubat 2011; 15:26:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noname027

    Araç konfor olarak iyi ama küçüklük problemi sıkınıt olarak görülmezse araç sınıfına göre gayet iyi,çekiş olarak sıkıntısız gayet güzel yanı yokuşta bayılıp kalmıyor.aracı eğer küçük diğe beğenmezseniz anlarım ama sürüç konfor gayet iyi masraf düzeyi düşük bi araç ben 11,550,00 tl ye almıştım.



    Arkadaşım hayırlı olsun, kaç km'de aldınız aracınızı söyler misiniz? Alalı yeni olmuş ama şimdi kaç km'de ve satsanız kaç para istersiniz? Fikrimiz olsun, almayı düşünüyorum zira bi atos 1.1.
    Bir de bu modelin isim değişikliğiyle i10 olduğu doğru mudur?
    Biliyorsanız, Kia Picanto ile iç ve dış ebatlar, genişlik ferahlık açısından kıyaslayabilir misiniz?
    Yakıt tüketimini denediniz mi?
    2. el olayımız nasıldır, piyasası var mı?
    Teşekkürler.
    NOT:Şekil çok şık olmuş, alırsam nerede nasıl yaptırdığınızı soracağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi argyle666 -- 23 Şubat 2011; 18:47:47 >
  • Aracı aldığımda 78 888 km deydi, şuan 80250 km de araba sıfırı yok artık cıkmıyo i10 aynı özellikte yenı versıyonudur.araç yakıtı km 0,30 kışın benzınde yakıyo.bence yakıt ii ama yınede tup e nazaran bıraz yakıyo,kıa picanto yu gordum ama ınceleme fırsatım olmadı hıc ama bu aracı tavsıye ederım aıle arabası ve sehır ıcı heryonden ıı bı araç.2006 model 5 yasında araba daha ne olsun pıyasası 12.500.00 den asagı duzgun bıse yok ben 11.550 00 ye almıstım tesadufen kısmetımıze bole geldı.kısacası arabayı tavsıye ederım ama en fazla 4 kısılık bı aıle ıcın 5 de alıyo ama fazlasını sıkısma oluyo :Dyınede bız 7 kısı zorlada olsa bındık sıkıntı yok amortısorler vurma olayı olmadı.araclada 150 km hız gordum.IŞIK TESİSATI TAMAMEN KENDI EMEGIMDIR elektrıkcı ugrasacagını zannetmem ama yınede yapılabılır...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noname_27

    Aracı aldığımda 78 888 km deydi, şuan 80250 km de araba sıfırı yok artık cıkmıyo i10 aynı özellikte yenı versıyonudur.araç yakıtı km 0,30 kışın benzınde yakıyo.bence yakıt ii ama yınede tup e nazaran bıraz yakıyo,kıa picanto yu gordum ama ınceleme fırsatım olmadı hıc ama bu aracı tavsıye ederım aıle arabası ve sehır ıcı heryonden ıı bı araç.2006 model 5 yasında araba daha ne olsun pıyasası 12.500.00 den asagı duzgun bıse yok ben 11.550 00 ye almıstım tesadufen kısmetımıze bole geldı.kısacası arabayı tavsıye ederım ama en fazla 4 kısılık bı aıle ıcın 5 de alıyo ama fazlasını sıkısma oluyo :Dyınede bız 7 kısı zorlada olsa bındık sıkıntı yok amortısorler vurma olayı olmadı.araclada 150 km hız gordum.IŞIK TESİSATI TAMAMEN KENDI EMEGIMDIR elektrıkcı ugrasacagını zannetmem ama yınede yapılabılır...


    İyi almışsınız, hayırlı olsun. Araştırdım; sizinkinin ayardakilere 13 bin TL istiyorlar.
    Yalnız 30 kr biraz fazla değil mi km'de? 15 kr yaktığını iddia edenler bile gördüm araştırırken (ne kadar güvenilir?).
    O kadar küçük bir araç değilmiş, yanında insanlarla fotolarını gördüm.
    Bagaj büyüklüğü tatmin edici mi hocam?
    Bir de 6 aylık haracı ne kadar tutuyor?
  • Valla aracın aynısını gördüm geçenlerde bii bakayım dedim rica ettimn bak dedi adamla hoş beş sohbet falan keşke almasaydın dedi,ŞOk oldum nie abicim hayırdır neolduki dedim,çok yakıyo bu dedi nasıl olur 1.1 motor dıılmı daha tüpde taktırmışlar cok yakıyo dedı şok oldum o hafta hemen fulledım km kaç KRŞ yakıyo çıkarttım 0.3 çıkıyo hemen hemen yazı olsun olsun 0.275 olsun yaw bu araçta dez avantaj araç bıraz yuksek savurma olur dedıler ama cok gormedım ole savruldugunu acıkcası rıske de etmedım.6 aylık taşıt pulu 150 ama 1-2 seneye dusuyo 100 e 2006 model ya onun ıcın.Bağaş konusundada ben kabin hoparlörüm var en heralde 60 cm civarı yani %60 ı kabin %40 civarıda bağaj olarak kullanıyorum çok büyük diil hanı bana dersen bagaj olarak ama şöför koltugunun altında şirin iki taraftada bölme kızaklı raf var onlar çok ii oluyo yanı kısacası arabayı al derım ben cok sukur pısman dıılmı ama yakıt bıraz cok m-napalım oda artık benzın lıtresı 4 lırayı gecıyo :))
  • Abi 30 kr yakıyor demene binaen hesap yapınca 7.5 L/km ediyor, benzini 4 TL/L alınca. Şehiriçi 7.4 L/km, şehirdışı 5 L/km diye vermiş Hyundai verilerini. O zaman bir anormallik yok aracında. Çok gelirse LPG düşünülebilir. Güle güle kullan, kazasız belasız.
  • Senin rumuzun noname027 diye başlayıp noname_27 diye nasıl değişti hoca?
  • Aracın piyasada tutulma zamanı 2006-2008 arası oldugu ıcın verıler ozamana ait ozmanda benzın ucuzdu az yakıyo dıe yazan arkadaslar eskı zaman benzın fıyatından dolayı yazıyolar suan yakıt 4 lirayı geçiyo ona gore düşün normal.ABİM in PC de donanım habere noname_027 olarak açmıştım benım zannetıp sonradan kendı üyeliğimle girdim abımın aracı dacia benım atos:) karmasık oldu ama bosver :D
  • noname hocu,
    senin aracın fotolarda, alttaki yuvarlak sis lambalarının yanında dikdörtgen farlar nedir? Ben Atos arıyorum, 1.1 prime GLS gördüklerimin hiçbirinde bu farlar yok, özel çalışma mı sendekiler?

    ercuz,
    siz de aracınız anlatır mısınız? Kaç model, kaç km'de kaça ne zaman aldınız gibisinden.
  • Eveeet gelelim bizim projenın oldugu konuya yaw bole ugrastıgım bı ısle ılgılı bılgı vermek acıkcası hosuma gıdıyo:D,
    o sis farlarının yanına panjuru söküp gri renk e boyadım zemını sonra üst kısma 10 cm boyunda sol sağ olmak üzere 6 boy şerit beyaz led döşedim tesisatınıda sislere bağladım ön panjur tesisatı falan cok emek verdım okadar ugrastım kı sevgililer gununde gece 12 ye kadar calısıp bıtırdım eve gelınce esımler atısmıstık ee arac ıcın bazen fedakarlık şart:D
  • hocam bende bi atos almayı düşünüyorum ama genel anlamda form sitelerimde al aşşagı ediyolar tam net bi kullanıcı da yok çevremde madem sende var su arabanda biraz bahseder misin ailem 5 kişi yılda 2 yada 3 defa memlekete de gidiyoruz uzun yolda sıkıntı cıkarır mı bende bi uno vardı da 60s onu satıp almayı dusunuyorum uno dan biraz kucuk mus gibi geldi :D
  • 2006 model 1.1 gls Hyundai atos aracımızı 30 000 km de sattık. Çekişi gidişi gayet yeterliydi. Bazen 1.1 motor olduğuna inanası gelmiyor insanın. Rüzgarda fazla savruluyor ona dikkat edin derim. 14,700 e sattık. çok temiz diri ve zorlanmamış bir araçtı. ilk gelen aldı zaten :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subat -- 17 Ocak 2013; 16:45:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Subat

    2006 model 1.1 gls Hyundai atos aracımızı 30 000 km de sattık. Çekişi gidişi gayet yeterliydi. Bazen 1.1 motor olduğuna inanası gelmiyor insanın. Rüzgarda fazla savruluyor ona dikkat edin derim. 14,700 e sattık. çok temiz diri ve zorlanmamış bir araçtı. ilk gelen aldı zaten :)

    vay be bizim araç ta 30 bin de ve dediğin model...demek biz de satarsak o fiyata gitmesi lazım temiz araba ve il dışı yapmadı hiç.

    ayrıca aracın sürüşü hiç zevk vermiyo bana

    tam şehir içi bayan arabası...erkeklere gelmez bu araba
  • Merhaba arkadaşlar eşime şehir içinde kullanmak için küçük bir araç almayı düşünüyorum. Ford Ka,Fiesta bakıyordum. Atos dikkatimi çekti. Ama hiçbir bilgim olmadığından karasızım. Araç hakkında bilgi verirmisiniz. 1.0 99 modellerine bakıyorum. Mak. 12 bin tl bütçem var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.