Şimdi Ara

otomatik honda fd6 kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • fd6 ların temizleri kaçtan başlıyor piyasası nedir motoru lpg ile kullanımda problem çıkartırmı otomatik şanzımanı nasıldır bilgisi olan arkadaşların yorumlamasını rica ediyorum, benim aracım cruze 2010 manuel 100 bin km de hasar kaydı yok eğer istediğim fiyata satabilirsem fd6 almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz ?

• piyasası belli değil kim kime ne fiyata satarsa beyaz elegance birde otomatikse fiyat sınırı olmuyor eski bir 2010 fd6 sahibi olarak söylüyorum derdi yoktur sorunu yoktur 3 parça değişeni 2 parça boyası olan aracımı aldığım günden itibaren her gün gelip aracını bana sat diyen arkadaşıma 1 ay sonra yeter deyip sattım şimdi dönüp te arac alacağım zaman ilanlarına bakmak o parayı ona vereceğime daha genç araç alırım öyle yaptım 2017 egea benzinli otomatik aldım onu sattım şimdi 2020 astra turbo otomatik aldım bir inan 2010 fd6 parasına

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2008 yılında sıfır aldık babam yokuşta dahi gazı bırakıp arabayı bağırtmayan, yormayan biridir hiç gazlamaz devir çevirmekle işi yoktur. Yetkili ve özel servise babam ne zaman değişecek bir şeyi var mı dese " sende araba eskimez abi bu nasıl kullanmak " diyor. Serviste kim aracı çalıştırsa satılık mı diye soruyor. Trafikte halk otobüsünün şoförü bile satılık mı diye sormuşluğu var. Bu denli aracı özenli kullanınca şu ana kadar tık demedi, hiç arıza vermedi hiçbir parçası arıza sebebiyle değişmedi. Şuan için 185-190 bin km civarında 1 kere subab ayarı yapıldı. Garantisi bittikten sonra sıvı sistem LPG takıldı o günden beri (2014) lpg ile biniyoruz geçenlerde lpg beyni arızalandığından tekleme sorunu vardı o da lpg ile ilgili olduğundan saymıyorum. Otomatik vitesi üst düzey performans aramayan birisi için çok yeterli oldukça sorunsuz bir şanzıman tabiri caizse taş gibi dedikleri. Motor konusuna gelecek olursak R16A kodlu sohc motor barındırmakta gücü gayet yeterli ancak atmosferik her araçta olduğu gibi torku düşük ama bizim için hiç sorun olmadı. Honda nın sohc motorlarının hepsi eziyet etsen gene çalışacak derecede sorunsuz ve sağlam motorlardır. Yağ su koy binlerce km aralıksız yapabilirsin. Babam gibi titiz ruhlu birisiysen milyon km lere dahi arızasız ulaşabilirsin. Piyasası 100-150 arasıydı şuan için zirveyi kimler zorluyor bilmiyorum. Parasından ziyade mekanik anlamda temiz kullanmış araç bulursanız başınıza bela olacak mı korkusuna satıp yeni nesil bir araca geçmek istemeyebilirsiniz. Zira biz satınca yerine alacak araç belirleyemediğimizden bu fikri kafamızdan çıkardık.  

• Arkadaşım kullanıyor sorunsuz araç sanayiye uğramazsınız yalnız yakıt konusunda şehir içi yakıyor.

R56 Mini Cooper S ten fazla yakıt yakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KararanBitki -- 14 Mayıs 2021; 15:51:0 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lpg liyse arada bir subap ayari istemesi, bagajinin emsallerimden kucuk ve sekilsiz olmasi disinda gayet guzel arabadir. Tam otomatiktir sehir ici 10lt garantidir. Ama sehirlerarasinda fabrika verisini tutturabilir. Apacilestirilmesmis, oynanmasini bulursaniz iyi olur. Alimi satimi hizli, resat altini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrun -- 14 Mayıs 2021; 15:39:50 >
  • 2011 ot. (lpg'li) sahibiyim. Zaten Civic'in tercih edilme sebebi lpg uyumu ile sorunsuz otomatik şanzımanı. Model yılı ve donanımına göre 100-150 arası piyasası mevcut şu sıralar. Yukarıda da yazılmış, 30-40 binde bir sübap ayarı ister, ekstra masraf sadece bu olabilir. Bunun haricinde temizini bulursanız yağ bakımından fazlasını çok nadir ister.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomatik Corsa mı Aveo mu?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok kullandım. Çok yakıyor ve otonatik vitesi de bir dsg gibi değil, pek beğenmedim

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.