Şimdi Ara

OTOMATİK ARAÇ TAVSİYESİ YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen ay ev almak için opel corsa 1.4 enjoy manuel arabamı sattım ama ne yazıkki kredi oranları ve nakit sıkıntısı yüzünden askıya almak zorunda kaldım bu işi artık bir kaç sene beklemek lazım şuan pozisyon bu şekilde her neyse Otomatik vites 1.4 - 1.3 - 1.2 farketmez yakıt olarak ve sağlamlık olarak beni üzmeyecek bir araç arıyorum ne alabilirim en fazla verebileceğim para 30 bin tl bu miktara önerebileceğiniz bir model varmıdır ? yardımlarınız bekliyorum

• hocam sorunsuz istiyorsanız eğer honda jazz cvt yi önerebilirim. ben aldım 180 binde aracım tık yok maşallah :) hem geniş ve ferah bir iç mekanı var. alırsanız sağlam bir jazz kesnlikle sizi üzmez.ama alırken lütfen elite modelini alın. sunroof kesinlikle bir artı.
  • secco35 kullanıcısına yanıt
    Üstad öncelikle ilgin için teşekkür ederim jazz bende baktım görünüş olarak çok tatmin etmedi beni ama iç dizaynı gerçekten güzel ikinci eli nasıl peki belki 1 yıl sonra tekrar satarım ve çok zarar ettirirmi bana ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismeyu

Üstad öncelikle ilgin için teşekkür ederim jazz bende baktım görünüş olarak çok tatmin etmedi beni ama iç dizaynı gerçekten güzel ikinci eli nasıl peki belki 1 yıl sonra tekrar satarım ve çok zarar ettirirmi bana ?

hocam olur mu hiç öyle şey jazz bence değer kaybetmez hatta değeri artar. en azından şimdilik öyle.ben eylülde aldım arabamı şuan satmaya kalksam ki hiç istemem :) 1500 tl farkla satabilirim.şuan mesela çevremdeki bir çok arkadaşım jazz arıyor o kadarını söyleyeyim sana. şimdiye kadar eylülden bu yana hiç bir masraf yapmadım sadece far ampulunu değiştirdim arıza olarak :) diğer rutin şanzıman yağı motor yağını söylemiyorum. cvt şanzımanından dolayı da vites geçişleri hissedilmez ve sorunsuz bir şanzımandır. biraz araştırdığın zaman hocam memnuniyetleri görürsün.

• secco35 kullanıcısına yanıt
    Peki üstad yakıt olarak nasıl bu araba istanbul trafiğinde binicez malum uzun yolu senede bir görür anca :)
  • lpgli alırsan hocam 30 kuruş olur galiba ben tam bilmiyorum. ben benzinli kullanıyorum benzinle şu son zamlardan önce 30 kuruştu şehir içi aşağı yukarı. ama şuan 35-40 kuruş falan oldu galiba.dediğim gibi lpg li kullandığın zaman biraz daha az olur. ama unutma hocam bi dizel değil tabikide :) biraz araştır istersen daha net yanıtlar bulabilirsin forumdan muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secco35 -- 21 Mayıs 2014; 11:24:17 >
  • Teşekkür ederim üstad bu modelede bakıcam başka önerisi olan arkadaşlar varsa bilmek isterim önerilerinizi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o paraya 2012 (satılık varsa 2013) mitsubishi colt 1.3 amt alabilirsiniz.

sahibinden comda ilanlar mevcut.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 21 Mayıs 2014; 12:05:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.