Şimdi Ara

Otobüsteki kız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otobüs ile eve geliyordum yanıma bi kız oturdu.Kız sürekli öksürüyordu geçmiş olsun dedim sagol ded.Sonra bana baktı seni bir yerden tanıyorum siman yabancı gelmiyor dedi.Adımı sordu falan konuştuk sonra o indi bende aynı yerde indim ve birden zebaniye dönüşüp beni zindana attı şaka şaka denedim sizi neyse yolda gidiyordu beni gördü benimi takip ediyorsun dedi bende Hayır dedim.Kız çok güzel di aşık olmuştum takip etmeye devam ettim.Kıza seni seviyorum dicektim taki o anı göre ne kadar.Bi genç benim yaşlarımda kızın elinden tuttu ama kız git başımdan bırak elimi dedi bende birader nedir derdin dedim başta kavga edicek gibi davrandı sonra korktumu ne olayı anlattı kızı 7 yaşından beri seviyorum dedi 1sene sevgili olduk ama bu aralar nedense yüzüme bakmıyor dedi bende istemiyorsa bırak peşini dedim sanane diye bağırdı ve birden zebaniye dönüşüp beni zindana attı uzun hikaye okurken dikkatli olun burası dh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kurgu zayıf olmamış
  • "hikaye okurken dikkatli olun burası dh " yazmışsın ve okuyacağımızı mı sanıyorsun

OKUMAYIN
  • adam 2 dk'da aşık olabilme özelliğine sahip, bu arada aşk diye birşeyde yoktur genşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

"hikaye okurken dikkatli olun burası dh " yazmışsın ve okuyacağımızı mı sanıyorsun

OKUMAYIN

Okudun.
  • Okumadım,okumayın.
  • OKUMAYIN , OKUTMAYIN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk zebaniye kadar okudum ne yazıkki. ÇÖP.
  • Okudun okumayım
  • Allah allah bu forumdaki otobüs konuları ne kadar çok arttı?Hangi otobüs bu ya bize de söyler misiniz.Daha bir kere kızlarla maceram olmadı :D
  • Zebanilere zindanlara gelesin emi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

Zebanilere zindanlara gelesin emi

Geldim qnq sen yoksun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.