Şimdi Ara

Otobüste Yolculuk Yaparken Midem Bulanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
11.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Undress Me Everywhere

Anti-em.

Cevap budur. Benimde yıllardır midem bulanır. Bi adet anti-em acayip rahatlatıyo.
  • quote:

Anti-em.

yüzyılın icadı benim için...

üstelik sadece 1 TL
  • Bilmiyorum ama en ön koltuklar da yolu izle. ve portakal kabuğu v.s. koklamayı dene.
  • 2011 konusunu hortlatıyım bi yeni konu açmaktan iyidir :)
    Eskiden Midem Bulanmazdı Ama Dolmuş Minibüs Hariç Tramvay Otobüslerde Mide Bulantısı Ve Kafam Ellerim Heryerim Uyuşuyor
    NOT: MİDE BULANTISI ANNEMDEDE VAR ARABA YOLCULUKLARI ÖNCESİ HAP ALIYOR BİR SORUN CIKMIYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm123

2011 konusunu hortlatıyım bi yeni konu açmaktan iyidir :)
    Eskiden Midem Bulanmazdı Ama Dolmuş Minibüs Hariç Tramvay Otobüslerde Mide Bulantısı Ve Kafam Ellerim Heryerim Uyuşuyor
    NOT: MİDE BULANTISI ANNEMDEDE VAR ARABA YOLCULUKLARI ÖNCESİ HAP ALIYOR BİR SORUN CIKMIYOR

sende hap al o zaman
    onun dışında aracın gidiş yönünün tersine oturmazsan faydası olabilir.
    kesin tedavisi varmı bilmiyorum doktora sorabilirsin
  • bu otobüsde mide bulanma işi vücut direnci ve otobüs kalitesi ile alakalı galiba 302'lerle yolculuk yapardık biz eskiden,tam bir işkenceydi ya 15-16 saatlik yolculuktan sonra 2 gün kendime zor gelirdim
  • quote:

Anti-em.

Beni kesmiyor o Benim durumum daha beter, giden bir şeye bindim mi midem bulanıyor... Araba otobüs fark yapmaz
  • eczaneden araba tutması için bi ilaç isteyin. adını hatırlamıyorum şimdi.
  • küçükken bende de vardı bu problem. bir nebze geçse de hala var, ama artık kusmuyorum. metpamid vs yalan, onlara takılmayın pek, bende hiç işe yaramazdı.
    yapacağınız şey basit, direk karşıya, yola bakacaksın.

vücudun sallantısıyla gözün gördüğü eşleşmiyorsa miden bulanır, nedeni ise vücudun zehirlendiğini sanması ve mideyi boşaltma dürtüsü. o yüzden yola bakarak gözün vücudunu teyit etmeli, ama pencereden dışarıyı izler, önündeki tv'ye bakarsan miden bulanır.

en basit çözümü, araba kalkmadan önce uyumuş olmak. biner binmez gözünü kapat, kıvrıl uyu.
  • Bendede var çok kötü ya dolmuşta bişey yok ama otobüse binince allah belamı veriyo istifra etmiyorum ama 2 gün boyunca kendime gelemiyorum
  • bende kokusundan dolayı kusuyorum mazot kokusu varya bitiriyo lpgli arabalarda öyle kendi arabamıza binemiyorum
  • Küçükken benim de çok bulanırdı, hele o kezbanların kullandıkları parfümlerde süreci hızlandırırdı, olayın çözümü ise basit; tecrüben arttıkça etkilenmemeye başlıyorsun, lise 1de okul servisine yazılmıştım ilk bir aydan sonra nerdeyse hiç etkilenmedim , okul 45dakika uzaklıktaydı bu arada , bu servis olayından sonra şehir içi- şehirlerarası hiç etkilenmedim. anlık çözüm olaraksa küçükken kola filan içerdim bi süre idare ederdı bide fazla yutkunma bu da etkiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Bendede var çok kötü ya dolmuşta bişey yok ama otobüse binince allah belamı veriyo istifra etmiyorum ama 2 gün boyunca kendime gelemiyorum

aynen aynen bende bu problem var 2 sene önce başladı eskiden rahat bindiğim araçlara şimdi binmiyorum
  • sakız çiğneyin, tabi şekersiz, belki bulantıyı keser
  • konuyu horlatıyorum ama şu anti-em i deneyim yarın...bursaya gidicem otobüsden başka çare yok.Hızlı tren ve uçakta yok şaka gibi.Kış sezonu yüzünden bursaya uçak seferi yok ne alaka onuda anlamadım ya neyse.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.