Şimdi Ara

Otobüste Yolculuk Yaparken Midem Bulanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
11.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bunun bir çözümü var mıdır ? Otobüste 10 dakikalık yola bile gitsem midem bulanıyor ve yanımda her zaman bir poşet taşıyorum. Bugün Ankara'ya giderken 2 kere istifra ettim...

Psikologa gitsem bana yardımcı olabilir mi ? Aslında psikologa gerek yok, sizin bildiğiniz yöntem falan varsa onlarda olur. Bıktım yani...

• Aynı sorun bende de vardı. Nefes darlığı, mide bulantısı, baş dönmesi ve göz kararması oluyor. Sanırım psikolojik birşey. Sende de oluyor mu bu belirtiler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Aynı sorun bende de vardı. Nefes darlığı, mide bulantısı, baş dönmesi ve göz kararması oluyor. Sanırım psikolojik birşey. Sende de oluyor mu bu belirtiler?

Mide bulantısı ve baş dönmesi çok oluyor. Diğerleri olmadı ama, bıktım artık. Kendimi bildim bileli otobüste hep midem bulanır...
  • Dar gelirliliğin alemi yok taksiye bin.
  • Aynen ya allah kahretsin bi yolculuk yapamıyorum bunun yüzünden. Bi yere gitme isteğim yok sırf bu yüzden. Minibüs otobüs biner binmez direk bi baş ağrısı mide bulantısı. Otobüse binince hamile mi kalıyoruz nedir arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: PabLo Martin Batalla

Dar gelirliliğin alemi yok taksiye bin.

Ooo kardişim inceden tık tık helal olsun.
  • Hayır, ne sendromu olduğu hakkında da en ufak fikrim yok. Kapalı alan fobisi olabilir belki diyeceğim ama o da değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • otobüse binme

Otobüste Yolculuk Yaparken Midem Bulanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom.X -- 16 Aralık 2011; 17:53:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Hayır, ne sendromu olduğu hakkında da en ufak fikrim yok. Kapalı alan fobisi olabilir belki diyeceğim ama o da değil.

Yok kardeş ya. Otobüs, dolmuşa binince güm! Kapalı fobisi olsa arabada da midemiz bulanır... Psikologa gidip görünmek lazım...
  • Dostum sorun psikolojik olmasa bile alkollüler, leş gibi kokan insanlar, burnunu karıştıranlar, apaçiler vb. Otobüse binince insanın midesi doğal olarak bozuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminated

Dostum sorun psikolojik olmasa bile alkollüler, leş gibi kokan insanlar, burnunu karıştıranlar, apaçiler vb. Otobüse binince insanın midesi doğal olarak bozuluyor.

Kardeş dediğin doğru ama, otobüs boşken bile midem bulanıyor
  • Anti-em.
  • Evet beyler bunun bir çözümü yok mu ya ?
  • o sorun bendede var ama eskisi kadar fazla değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarqon

o sorun bendede var ama eskisi kadar fazla değil.

Keşke bende de azalsa.

Arkadaşlar bir çözüm bulan olursa paylaşsın da kurtulalım şu eziyetten... Arkadaşlarla Ankara'ya bile gitmiyorum
  • talcid ye binmeden bitane bi işe yaramazsa doktora git
  • Küçükken çok olurdu şimdi normal
  • 12-13 yasima kadar bende de vardi simdi sorunum yok.sakiz cigneyince azaltiyordu sanki öyle hatirliyorum.
  • Yaş kaç ? Küçükken bendede olurdu otobüs yolculuğu zehir olurdu resmen , şehirler arası ve şehir dışı yaptığım her yolculukta midem bulunırmış eskiden. Abiminde belli bir yaşa kadar kustu otobüslerde şimdi ikimizdede yok. O zamanlar annem bir ilaç verirdi bize bazen işe yarardı ama ismini bilmiyorum şimdi. Birde mide bulanmasın diye otobüste naneli şeker kullananlar falan var
  • metpamid içmeyi denedin mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.