Şimdi Ara

otobuste yer vermeyen genclik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
2
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarda benimde dahil oldugum grup . Bakarim tipine efendiligine zaten yer verip vermeyecegim direk anlasiliyor baktigin kisinin yuzunden ama bunlarin % 70 i kari gununden donen sisko karilar oldugu icin genelde vermem. Dik dik bakarlar ver ver diye. Vermem parasiyla degil mi arkadas bende ayni parayi veriyorum sende ayni parayi veriyosun. Bide bagira bagira homurdanmalar falan mikseler vermem o karilara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorgun argın okuldan dönüyorum , benim bir amacım var. Evime gidip yemek yemek ve dinlenmek. Otobüse biniyor yaşlı teyze , hemen kendisine yer verilmesini istiyor. Yahu akşama kadar atolyede çalışmışım yorulmuşum bırak bari otobüste dinleneyim. Sen keyfine geziyor olabilirsin ama ben keyfime gezemiyorum malesef.

Tabi ki , ayakta duramayacak kadar yaşlı olanlara hemen yer veriyorum ancak gelipte zorla yer isteyene kesinlikle yer vermem. Bunun için bir kadınla kavga etmişliğimde var.
  • Bir de otobüs tam doluyken binmeye çalışanlar var, nasıl olsa yer verecekler kafasında..

• Aynen ben de çok yaşlıysa veririm ama keyiften geziyorsa ben de yorgunsam vermem. Yere bakarım.

• O günden dönen tipler zaten belli oluyor, bende hiç haz etmem.
  • Genc basortulu kizlarda gozlerimisin icine bakiyorlar kalk diye. ****.

Sacina ak dusmemis kimseye yer vermem ben arkadas.

• uyuma numarası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uyuma numarası
  • Yer verneyecek olan arkadaşlar cam kenarına geçsinler, kulaklığınızı da takın kafanızı cama yaslayın gözünüzü kapatın ve yolculuğun tadını çıkarın.
  • Ben de ilk duraktan binip son durakta iniyorum Kızılaya gidebilmek için.Dersane var çünkü.Cumartesi pazar bir saat gidiş bir saat geliş yapınca canım çıkıyor.Otobüstekiler bunu bilmiyor tabi.Yer vermeyince strese giriyorum resmen.Ama sadece yaşlıysa yer veriyorum.Bir de cumartesi günü yaşlı yaşlı insanlar saat 7.30 da Kızılay otobüsüne biniyorlar ona deli oluyorum.Ne işin var senin o saatte orda otursana evinde ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: butze

Ben yer verdikten sonra topallıyorum. madem yerimi aldı vicdan azabı çeksin. (nette gördüm gerçekten yapıyorum ve işe yarıyor)

Hahahah komedi ya :))
    Bunu gercekten yapiyor musun :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu başlıklaru ekşide, incide görüp buraya konu açanlara ayar oluyorum. bi de tanım girmiş

• Çok yaşlı ya da hamile/kucağında çocuk olmadıkça asla yer vermem.
  • eli ayagi titremeyen kimseye vermem hamilelere veririm

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Yorgun argın okuldan dönüyorum , benim bir amacım var. Evime gidip yemek yemek ve dinlenmek. Otobüse biniyor yaşlı teyze , hemen kendisine yer verilmesini istiyor. Yahu akşama kadar atolyede çalışmışım yorulmuşum bırak bari otobüste dinleneyim. Sen keyfine geziyor olabilirsin ama ben keyfime gezemiyorum malesef.

Tabi ki , ayakta duramayacak kadar yaşlı olanlara hemen yer veriyorum ancak gelipte zorla yer isteyene kesinlikle yer vermem. Bunun için bir kadınla kavga etmişliğimde var.

+1
    Ben de ayakta durmaya hali olmayanlar disinda yer vermem. Ben de kavga etmistim bi kadinla

• Bİr de boş yer olmasına rağmen dolmuşta tekli koltukta oturacam kalk modunda başımıza dikilen yaşlılar var . Yaşlılara saygımız var ama onların da bize sevgisi olmalı diye düşünüyorum . Ankara'da bu bir kriz orta yaşın üstünde bir kadın binsin direk oturanların gözü içine bakıyorlar tıpkı bunun gibi  otobuste yer vermeyen genclik

• Yeni nesil ne kadar saygisiz bak yer bile vermiyo dedi adam tramvayda dibimde. Baktim suratina adamin ve kulakligimi taktim. Sadece hakedene yer veriyorum

• İyice ekşiye çevirdiniz forumu

• geçenlerde aynı olayı yaşadım minibüste kadın bindi sapa sağlam, orta halli böyle sırf keyfine oturmak istiyor belli zaten yanımda da arkadaşım var bu önce tip tip baktı biz hiç sallamıyoruz tabi dayanamadı heralde "gencler bana kim yer vercek felan" gibisinden biseyler söyledi bizde kalkmamak icin ısrarlıyız yavaş hareketlerle kalkar gibi başkasının kalkmasını bekliyoz yanda genc bi adam vardı o kalktı verdi, lan bakıyorum tipine genelde gunden felan gelir bu tipler artis artis konuşmaya başladı biz sanki hiç yorulmadık okuldan dönüyoruz sırf öğrenciyiz diye yer verme zorunluluğumuz var inene kadar konuştu kulaklık felanda yok mecbur cektik acayip kıl oluyorum böylelerine..
  • hakedip haketmediğine siz mi karar veriyorsunuz arkadaş vay anasına
    sizde o yaşlara geldiğinizde sizde yer istersiniz..
    Teşekkürler demesi yeter.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.