Şimdi Ara

Otobüste yer verir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
1
Favori
4.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, otobüste yer verir mısıniz kime verirsiniz vs.
    Otobüste neye, kime, nasıl, neden bakarsınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cocuklular haricinde vermiyorum aksam evde editleyip yazcam sebebini

edit: vermeme sebebim;

keçiörende oturuyorum ve hergün saat 10:10 geçe otobüse binerim hiç şaşmaz. ve her zaman o yaşlılar yokmu yaşlı kartı alan hep aynı yüzler hep aynı kişiler 1 gün bile şaşmıyorlar....

hepside ulus otobüsünü bekliyor k.karabekire binmiyolar. adam almış yaşlı kartını gidiyor ulusta mal mal dolaşıyor akşam kartın saati dolmadan tekrar dönüyor hiçbir şey yaptığı yok vede üstüne yer kaplıyor otobüste....

birgün şöförde dedi farklı kimse yok diye söyleniyor falan hepde aynı şoför oluyor (genelde) bindiğim

adamın dedikleri:

kartın saati 10da başlıyor arkadaş adamlar 9buçukta durağa dikiliyorlar....

ogün anladım neden hep aynı suratlar o saatte diye

o günden beri vermiyorum yer zaten bişey yaptıkları da yok gidip anca ulus heykelin orda otur az dolaş geri dön...

çocuklu kadınlara her daim yer veriyorum o ayrı.

diceksiniz ki yarın birgün sende yaşlanıcaksın.

evet yaşlanıcam ama eminim gidip dışarda mal mal dolaşıp aynı saatlerde evden çıkıp aynı saatlerde dönmeyeceğim HERGÜN

anneannemde yaşlı ona da kart aldık yeminle kadın yılda 3-5 gün anca kullanıyor. işin yoksa ne arıyosun o kadar uzakta be adam be kadın.. ayağın kayacak düşeceksin vs al başına dert...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster-mt -- 28 Aralık 2012; 22:19:57 >

• yaşlılara, engellilere, hamilelere, hastalara yer veririm, neden vermeyeyimki?

• Çok yaşlı olmadığı sürece vermiyorum.
  • Tipine bakıyorum. Ciddiyim.
  • bende yasli hamile engellilere vs. veriyorum. Ama bazen vermiyesim geliyo hamile engelli hariç tabi ki.

• özellikle metrobüsün ilk durağında 2-3dk diğerinin gelmesini beklemeyip kendini dolu metrobüse atan yaşlı teyzelere vermiyorum, uyuz oluyorum birde gelip başında azrail gibi dikilirler 5dk bekle arkadan gelene bin
    onun dışında gerekli durumlarda yer veririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yer vermem. Sonuçta bende işe gidip gelmek işin kullanıyorum toplu taşımayı. Kimse ben hastayken , yorgunken nasıl kalkıp gel kardeşim otur demiyorsa bende o insanlığı onlara yapmam.. Eğer hamile veya çocuklu varsa ki zaten benim bindiğim güzergah sanayi güzergahı olduğu için bu tarzda bayanlar yaşlılar ve engelliler olmuyor...
  • Daha 35 yaşında ama 70 yaşında gibi görünmeye çalışan kapalı karılara yer vermiyorum.
  • yer veririrm tabiki, yaşlıya, çocukluya, hamileye.

ilk durakta 5 dakka beklemeyip binen yaşlılara yer vermem. gerçi az yol gideceksem bazen verdiğim de oluyo.
  • ayakta duramayacak durumda olanlara ve cocuklu hamile kadınlara yer veririm
  • öncelik yaşlılar, benden büyükler ve kızlar (centilmenlik.) haricinde yer vermem.
  • Oturmuyorum ki otobüste zaten nasılsa biri gelcek yer vercem diye direk ortada dikiliyorum,çok yaşlı da var yahu.

• Yaşlı,hamile,engellilere veriyorum ama çok yaşlı değilse genelde vermem.Birde tipini bakıyorum keko,çingene falansa vermem mesela
    Genç bayanlara vermiyorum yerimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboctopus -- 28 Aralık 2012; 16:54:15 >
  • Hayatta vermem

• Kimse vermezse yaşlılara yer veririm ama genelde başkası verdiği için gerek kalmıyo
  • Kime yer vereceğime bağlı. Tamamen gezme amacıyla gelmiş, gezmiş durakta da "nasılsa yer verirler, ilk otobüse bineyim" diye düşünen insan tiplerine yer vermem. Çok yaygındır bu tip insanlar. Otobüsün camından içeri bakıp " şunlar yer verir " şeklinde gözlerine av kestirirler. Aman dikkat edin.
  • 3 ay boyunca otobus ve dolmuslara degnekle bindim, yer verenlerin orani %25ten fazla degildir

• cam kenarındaysam vermem (yanımda oturanla ayaktaki sevgili, akrabaysa veririm)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.