Şimdi Ara

Otobüste şöyle bir kulaklık götürsem ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar otobüste koltuk ekranları varda verilen kulaklıklar çok rahatsız edici şöyle bir kulaklık götürsem üstüme gülerler mi kılıfı falan var ama

Otobüste şöyle bir kulaklık götürsem ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 7 Temmuz 2010; 14:19:44 >

• biraz fazla büyük değil mi
  • Otobüste kulaklıkmı veriyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinra Tensei

Otobüste kulaklıkmı veriyolar

evet artık usb bellek bağlıyosun müzik dinleyip film izliyosun ekrandan internet bağlantısıda var wi-fi bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler yeni nesil çok şanslı
  • vay arkadaş teknolojiye bak
  • istanbul seyahatın bir çok arabasında mevcut çok güzel seyahat ediliyor :))
  • Metro turizm suit araçlar 10 numara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • getir nolcak kime garip gelirse gelir sen keyfine bak
  • bunu sakın takma otobüste çok büyük tepki alırsın. senin arkandan küfrederler duymazsın bile
  • Hangi firma bu wi-fi usb müzik filan.

• quote:

Orijinalden alıntı: #Lord of War#

Hangi firma bu wi-fi usb müzik filan.

kamil koç ta var mesala rahat hatlar süper

pamukkale teknobüs var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pirtav -- 7 Temmuz 2010; 14:42:01 >
  • vaybe bızım zamanımızda mınacık televızyonlarda cok eskı tarık akan fılmlerı vardı
  • önemli olan senin ne düşündüğün. insanlar ne der diye düşünürsen yolun sonunu bulamazsın
  • Aha bende bunu diyorum Mersin Seyahat'in arabasında varmış usb bellek falan takıp film bile izlenebiliyormuş ama yeni çıkmış eskiden gittiğimde normal mp3 çalar vardı koltuk arkasında verdikleri kulaklıklar çok rahatsız ediciydi ben hiç sevmedim bakalım bundaki nasıl olacak Mersin'den İstanbul'a gideceğim kulaklık öyle bir şeyki kulaktan çıkartınca bildiğin hoparlör oluyor ben kulağımdan çıkartıyorum bilgisayarda tuvalete gidiyorum ordan bile dinleniyorNeyse götürmeyelim
  • Götürebilirsin ben böyle dışarda kulaklık takan çok kişi görüyorum eğer bu kulaklıkla rahat ediyorsan kesin götürmelisin yolda sıkıntı çekme bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.