Şimdi Ara

Otobüste kitap okurken midesi bulananlar???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
6.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya benim 2-3 saatim yollarda geçiyor hergün. bişeyler okumak istiyorum ama ne zaman biyere odaklansam midem bulanıyor, başım dönüyor. otobüsün ters koltuklarına oturunca da oluyor. yok mu bunu çaresi millet ne güzel okuyor

• benimde bulanır...
    kotu bir durum ...
  • bende kitap okuyamam, nedense 10 dk sonra midem bulanır.
  • mide bulantısı için hap içince belki düzelir uzun yolculuklarda benim bulanır hap içerim geçer ama hiç okuma için kullanmadım.
  • Aynı durum bende de var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Aynı durum bende de var

Aynen bendede var hatta ben kustum.
  • Bunun sebebi araçta giderken gözünüz sabit biryere baktığından beyniniz ile gözünüz arasında çatışma çıkmasıdır. Şöyle açıklayabiliriz. Göz beyne "kardeşim biz duruyoruz olduğumuz yerde baksana" diyor. Ama beyin "kardeşim araçtasın hareket ediyorsun" der. Bu da bünyede çatışmaya yani mide bulantısına yol açar. Çaresi alışmaktır. Benim de midem çok bulanır. Hiç alışmayı da istemedim. Allah gerek de duydurtmasın :D

Saygılar...Gökhan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende okuyamam canım sıkılır tetris açarım gene miğdem bulanır
  • ben kitap değil gazete yada otobüsdeki reklamları okuyunca bile fena oluyorum.
  • Aynı sorun bende de var hiç birşey okuyamıyorum.Ama ters gitmek beni etkilemiyor.
    Alışmak konusuna gelirsek fazla denemedim,başım dönünce bırakıyorum okumayı.

Çaresi varsa paylaşalım
  • AkIama getirdiniz midem buIanmaya başIadı vaIIa,

SürekIi gözüm camdan dışarıda araba tutmasın diye,

• Bende aynı.Hiç birşey okuyamıyorum.gazate dergi kitap.bulmaca bile çözmek işkence oluyor.İçim dışıma çıkıyor.
  • Okumak bi yana kitap sabit durmuyor ki mübarek Türkiye yollarında hopluyo kucağımda (bunu çarpıtmayın )
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_virtue

ben kitap değil gazete yada otobüsdeki reklamları okuyunca bile fena oluyorum.

ben telefonun ekranına bile uzun süre bakamıyorum
  • Anlaşıldı caresi yok sanırım.mide bulantısını önleyen ilaçlar var onu alıp denemek istıyorum birgün işe yararsa yazarım buraya
  • hap bana işe yaramıyo gerçi bişey okusamda okumasamda bulanıyo yapçak bişey yok:D

bide şunu biliorum çikolata yemek bulantıyıı azaltıyomuş bidee abanın arkasından izlemek dışarıyı fln bide öndende bakınca bulanmıyo:D
  • açıcan mp3 pileyırını paşa paşa dinlicen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: osstation

ya benim 2-3 saatim yollarda geçiyor hergün. bişeyler okumak istiyorum ama ne zaman biyere odaklansam midem bulanıyor, başım dönüyor. otobüsün ters koltuklarına oturunca da oluyor. yok mu bunu çaresi millet ne güzel okuyor

Dostum bende de aynı sorun var. Hatta millet gondola biner bişey olmaz, ben aşağıdan onları izlerken midem bulanır. Televizyonda izlemiştim orta kulak dengesi çok hassaslarda oluyormuş böyle şeyler
  • benim de otobüste içi dışına şıkar ama, metroda sorun olmuyor...
  • vodafone 1 gb int. bedava verdi. otobüste androidden haberleri köşe yazarlarını okuyayım diyorum midem bulanıyo.. küçükken bulandığını hatırlıyorum bide bu yaşta cepten haber okuyunca bulanması garip geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nabiaga -- 29 Ocak 2013; 10:13:12 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.