Şimdi Ara

Otobüste Hoşlandığım Kız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle kolay kolay kimseden hoşlanmam, en son 3 yıl önce olmuştu.

Bugün otobüste bi kız gördüm, bana göre dünya güzeli bir kız. Zaten ilk birkaç saniye gözlerimi gözlerinden alamadım, kulaklıkta da vampire weekend - step çalıyor, garip bi andı daha önce böyle bi şey yaşamadım. Kız beni fark edince gözlerimi kaçırdım rahatsız olur diye, sonra tekrar göz göze geldik bu sefer o kaçırdı, üçüncüde birkaç saniye bakıştık sonra ben kafamı çevirdim. Bakmaya kıyamamak bu galiba ilk defa oldu Sorna yanımdaki küçük çocuk uyudu kafasını omzuma koydu, ben çocuğa bakarken kız da bize bakıyodu göz göze geldik gülümsedi, eridim zaten orda. Elimdeki şişeyi çantaya koyayım dedim, yer olmadığı için biraz zorladım ama 15-20 saniye, 20 dakikalık yolculukta 15-20 saniye. Kafamı kaldırdığımda kız yoktu, inmiş. Normalde küçük su alırım bugün nedense büyük alacağım tuttu, bitiremediğim için de elimde taşıdım. O su olmasa kızla beraber ben de inerdim.

Neyse, yarın spordan yine aynı saatte çıkacağım, umarım kıza denk gelirim. Olmazsa indiği durakta bekleyeceğim o saatlerde. Reddetmesine razıyım, yeter ki kıza tekrar rastlayayım. Bu saçma sapan şanssızlıklardan bıktım artık

Edit: Bugün aynı saatte otobüse bindim fakat kıza rastlamadım, yarın yine aynı saatte bineceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 28 Nisan 2016; 21:29:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seni su konuya alalim

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=62260989&p=1&anchorToGo=62260989#62260989

• Güzel taktik umarım istediğin yanıtı alırsın
  • Bir iliski daha baslamadan bitti

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Bir iliski daha baslamadan bitti

Belli olmaz :d

• Bugün noldu hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vokrotz

Bugün noldu hocam?

Yine hüsraan her daim,feryat figan kalbim :)))

O değil de kızı görücem diye 2 gündür spor giriş çıkış saatim düzene girdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.