Şimdi Ara

otobuste bir kızın yanına oturmak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
6
Favori
5.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Resital2007

kuşçu amcadan buna geldi gözümden yaş geldi

Kaporta

• quote:

Orijinalden alıntı: yakuza33

quote:

Orijinalden alıntı: kulplu21

/>

bizim burda hiç bir erkek yapmaz

finaller hariç

• quote:

Orijinalden alıntı: malum kişi

quote:

Orijinalden alıntı: yakuza33

quote:

Orijinalden alıntı: kulplu21

bizim burda hiç bir erkek yapmaz

finaller hariç

Alıntıları Göster
    Kız gördümü evrim geçiren tipler aramızda oldukları sürece bu böyle devam edecek...

Bakınız kız görmüş "o" kişiler;

***Dikkat edin çitleri elleriyle kırmıyorlar...

Edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oveo531 -- 20 Haziran 2013; 14:54:10 >

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!

• quote:

Orijinalden alıntı: oveo531

Kız gördümü evrim geçiren tipler aramızda oldukları sürece bu böyle devam edecek...

Bakınız kız görmüş malum kişiler;

/>

***Dikkat edin çitleri elleriyle kırmıyorlar...

nicki değiştirmek lazım

ayrıca bende ayar oluyorum ya otobüste ayakta gidiyorum kızın yanına oturamıyorum bu yüzden arkadaş rahatsız oluyorsa o kalksın diyecem olmayacak

Orijinalden alıntı: LordxSauron

quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

çipetpet çipetpetpet
    cibili cibili cibili şak şak şak şak şak

bağırdım
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

İzmir de de bana denk geliyor oturuyorum ama hiç tip tip bakan olmuyor

bi izmir bi besiktas havasi bile kultur kokuyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SFO Bay Area, CA
  • Tam tersi oluyor onlar benim yanıma oturunca ben kendime çeki düzen veriyorum

Orijinalden alıntı: LordxSauron

quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

çipetpet çipetpetpet
    cibili cibili cibili şak şak şak şak şak

• bu da o makyajcıdan çıktı...
  • Ne güzel işte biz araba aldıktan sonra bir sevgilimiz yanımıza oturuyor eskiden öylemiydi arabam yokken dolmuşta her gün bir hatun görürdüm kimisi ile muhbbaet etme şansı olurdu hiç olmadı gözümüzle çaktırmadan süzerdik adabı muaşere kuralları çerçevesinde şimdi nerdeeee arabaya atla eve gel evden çık işe git
    Ryzen 7 5800X3D | ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO | ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti OC Edition | GSKILL Trident Z RGB Led 32GB (4x8) DDR4 3200MHz CL14 | Samsung 970 Evo Plus 500gb M.2 | KINGSTON 240gb Hyperx Savage SSD | WD Caviar Black 1 TB/7200 |
    NZXT Kraken x62 | PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass | BenQ XL2430T 24" 144Hz | LOGITECH G502 | STEELSERIES Rival600| Logitech G810 Orion Spectrum | Monster Abra A5 V15.2.2 |
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

potansiyel tecavüzcü tipi var sende demek ki bana öyle bakmıyorlar

Yan yatmış sekiz

Orijinalden alıntı: flonky

otobuste bir kızın yanına oturmak

intel Haswell 4670k | Asrock Extreme 4 z87 | 7870 Xt [Tahiti] | Corsair Vengeance Ddr3 2x4 1600 Mhz | Corsair Cx 750 [Moduler] | Corsair Air 540 Case | Corsair 128 Gb Gs Ssd | Corsair H100i [Pull~Push] | Asus Vn247h 1920x1080p Full Hd Monitör | qCk Fnatic edition Mouse Pad | SteelSeries Kinzu v2 Pro | Logitech G105 Gaming Keyboard | Thermaltake Shock Gaming HeadSet

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: flonky

Direnme be kardeşim kaybettim de kız otursun kucağa

oha

Oha lan Bana da lazım böylesi

• her gün otobüse binmek zorunda olmayan insanlar anlamaz . çok rahatsız olursa hanımefendi bi zhmet kalkıp ayakta köşede dursun . birde öküz gibi yayılan erkekler var onlar ayrı bi olay . mesela ben her gün otobüsle gider gelirim baayan yanına oturursam azıcık mesafe koyuyorum , şuana kadarda hiç rahatsız olup kendini toparlayanı görmedim gayet iyi o açıdan ., yer izmir
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

günah

tell me why?

Değerli kardeşimiz;

Bir kadının, erkeğin oturduğu koltuğun yanındaki boş koltuğa oturması haram olmadığı gibi, erkeğin de kadının oturduğu koltuğun yanındaki boş koltuğa oturması haram değildir.

Ancak, "Yabancı bir erkeğin yanında oturmayacağım, çünkü yolculukta belki uyurum da yanımdaki yolcuya yaslanarak uyumuş olurum, halbuki yabancı bir erkeğe yaslanarak uyumak haramdır." diyerek, yolculuk arkadaşının kadın olmasını talep etmeye her kadının hakkı vardır.

Aynı şekilde erkekler de erkek yolcu yanında oturmayı ve uyumayı talep edebilirler.

Bir kadın ne kadar tesettürlü olursa olsun, yanlarında üçüncü bir şahıs yoksa, nikah düşen bir erkekle bir arada baş başa bulunmaları caiz olmaz. Başkaları varsa ve bir ihtiyaç ve zaruret söz konusu ise, aynı mekânda oturur, ihtiyacını gördükten sonra da oradan ayrılır.

Bu daha çok toplu taşıma araçları, toplantı ve resmi yerler gibi kalabalık ortamlarda söz konusu olabiliyor. Burada da zaten zaruret olmasa, bir iş, alışveriş, hastalık ve yolculuk gibi bir konu bulunmasa ne orada hazır olur ve ne de oturur.

Hepimizin bildiği bir nokta da şudur: Tesettürlü olan bir hanım tesettürünü sadece giyinmekle değil, aynı zamanda kendi konumunu da muhafaza ederek tesettürün gereklerini yerine getirmiş olur.

İzzetini, vakarını, iffetini, haya ve ağırbaşlılığını her vesile ile hissettirmeli ki, gerçek mânâda tesettür içinde bulunmuş olsun. Çünkü, “Haya güzeldir, ancak hanımlarda daha güzeldir.” gerçeği, tesettürün haya ile süslenmesini hatırlatmaktadır.

Park ve bahçelerde karşı cinslerin yan yana oturması ise bir zaruret olmadığı için doğru değildir.

kaynak :http://www.sorularlaislamiyet.com/article/13447/bir-kadinin-yolculukta-toplantida-park-ve-bahcelerde-kendine-nikah-dusen-bir-erkegin-yaninda-oturmasi-haram-midir.html

ayrıntılara bak hele, o zaman aynı otobüstede bulunmayalım anasını satayım. ne malum belki pantolonun düğmesi kopar, donum gözükür o arada donun lastiği falan gevşer. bütün mal ortada olur. saçma sapan şeyler, günah falan değil arkadaşım böyle 2 salak adam bişeyler söylüyor sizde işinize geldiği için inanıyorsunuz veya inanmak istiyorsunuz çünkü hala dinle ilgili sıkıntılarınız var. hala aklınız böyle salak saçma şeylerde. yok kadınla erkek aynı koltukta oturmaz, yok el sıkışmaz, yok yanak yanağa öpüşmez.

arkadaşta doğru söylüyor oturunca tip tip bakıyorlar, belki de biz niye oturmadık diye düşünüyorlardır

• quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Hmm ok

Hadi sen git artık ya
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.