Şimdi Ara

otobüste arkamda oturan veletle tartıştım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
12.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
288 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gereği edirneye gidiyorum zaten kafam 1 milyon olmuş atılma riskim var, keyfim yerinde değil. sabahtan beri çalışıyorum ve yorgunum.. koltuğuma geçtikten sonra arkaya yasladım kafamı biraz dinlenicektim. içimden de iş sıkıntılarını düşünüyorum derken arkada hıyarın teki koltuğa vurdu diziyle. dedim yanlışlıkla olmuştur heralde şey etmiyim. sonra bi darbe daha geldi. arkamı dönüp yüzüne baktım elemanın. bi baktım çocugun teki. bi vursam elimde kalıcak yaşta çocuk. yüzümü görünce biraz yumuşadı koltugu biraz kaldırırmısın falan dedi ben de sinirlendim bide senle mi uğraşcam lan dedim içimden ve amma nazlı çıktın ha sende dedim şakayla karışık. otobüsün ortasında kavga etmeye niyetim yoktu. ama velet çenesi düşük biri çıktı babanın otobüsü değil bu kendine gel vs diyince kendimden geçtim tabi , tam dalacaktım muavin geldi ayırdı. çocugu başka koltuğa aldılar ama inince göstericem ona dünya kaç bucak . bu veletler bu özgüveni nerde buluyo anlamıyorum. koltuğa o özelliği kullanalım diye eklemişler , senin gibi adamlar kavga çıkarsın diye değil. neyse bi ineyim sonra gerekeni yapıcam konuyu güncellerim .

Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz

• +9 popüler konulara girme itemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • velet sana ayarı vermiş korkmuşsun ufacık çocuktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 15 Ocak 2018; 14:37:52 >

Zuhaha

Daha Fazla Göster
  • _____________________________
    selametle
  • Buraya düzinelerce kelimeler yazacağına koltuğu kaldırsaydın zamanına yazık etmezdin

gözleri yoktur ama her şeyi görür... kulakları yoktur ama her şeyi duyar... bir şey yaratmak istediğinde ona sadece "OL" der... ama bu söz dilin söylediği yada kulakların duyduğu gibi bir söz değildir... BİL BAKALIM O KİMDİR
  • polat ölmedi mi memati.

don't cry....
    soldier of fortune...
    ..but why why why can't it be oh can't it be mine..
    ...and I still wonder if you ever wonder the same and I still wonder...
  • Aynısını diğer konuya da yazdım : Tesadüf olabilir mi acaba ? Sanmıyorum ama siz bi çay için bence

https://forum.donanimhaber.com/otobuste-koltugu-yatiran-elemanla-kavga-ettik--130869893-6#130893523

aoufnmdsöpf

ne hayal gücleri var şu dh insanlarırın ya

gerçekte olanı söylyim. bunun arkasındaki yolcu yerine otururken yanlışlıkla 2 kere bunun koltuğa vurdu. ve birbirlerine hiç bişey demediler. olay bu

I-its 3!
  • blok
  • Dizle vurmak tam dayak yemek istiyorum davranışı orası ayrıda şu koltuğu arkaya yaslayanlardan nefret ediyorum koltuk burnumuza giriyor

"Başka zeki uygarlıklar Breaking Bad den daha iyi dizi yapabilir mi?"
  • Çok iyi yapmış iyi olmuş

Düşmeyende kalmamış ama Bence böyle daha iyi olmuş güzeldi Valla..

Yok mu arttıran..

https://forum.donanimhaber.com/otobuste-tartisan-kirmancolar--130894260#130895543

• Otobüste koltuğu yatıran elemanla kavga ettik
    https://forum.donanimhaber.com/otobuste-koltugu-yatiran-elemanla-kavga-ettik--130869893

Bu konu ile bağlantısı nedir?

• BAGUVIX yazmayı unutma
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.