Şimdi Ara

Otobuslerde yer veriyo musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler otobuste yer veriyo musunuz hangi durumlarda veriyosunuz verince nasi hissediyorsunuz ?

ben vermiyorum cunki yasli bagyan olsa bile sonucta benim yerim benim hakkim degil mi irde ayipliyorlar vermeyince hi takmiyorum walla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstf0099 -- 7 Ocak 2015; 0:07:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eksiler burdan
  • Yer vermekten kurtulma taktigi;

Pencereden disari bakip dalmis gitmis pozu vermek boylece kimse size karisamiyor

• Okula yada işe gidiyorsam yada dönüyorsam vermiyorum genellikle çünkü benim bir amacım var ve yoruluyorum

not:Geçen Teyze kartaldan bindi yanıma oturdu işte herekeye güne gidiyorum diyor bak ya
  • İlk durakta vermem. Ancak ileride yaşlı erkek veya bayan biner ise vermek gerekir. Sonuçta ben gencim ayakta durmak bana koymaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Classico

Yer vermekten kurtulma taktigi;

Pencereden disari bakip dalmis gitmis pozu vermek boylece kimse size karisamiyor

koridor tarafinda oturuyosak mereye dalacaz hocam ?

• yorgun değilsem veririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstf0099

quote:

Orijinalden alıntı: Classico

Yer vermekten kurtulma taktigi;

koridor tarafinda oturuyosak mereye dalacaz hocam ?

Yere bakacan o zaman

Konuya gelirsek her zaman yer veriyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşlıysa veririm tabi ki

• Yasliysa evet gencse krali gelsin vermem. Neymis efendim bayanlara yer verin bilmem ne lafa gelince "eşittik" hani? eşittirin gidin şurdan

• Türbanlı, hacı-hoca kılıflı insanlara yer vermiyorum.

• Uyumuş numarası yapın

• Hayatimda hic otobuse binmedim

• Soru eklerini ayrı yazmayanlara yer vermiyorum.

• Ben çok nadir otururum. Çünkü otursam yasli biri gelecek 2 dk sonra ya da bi bayan gelicek. Bayan benle yasitsada veriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Yasliysa evet gencse krali gelsin vermem. Neymis efendim bayanlara yer verin bilmem ne lafa gelince "eşittik" hani? eşittirin gidin şurdan

+1

• Yaşlılara hep yer veririm . 30-40 yaşlarında sırf yer vermem için gelip göbeğini omuzuma dayayan kadınlara kesinlikle yer vermem. Otobüs tıka basa doluysa kimseye yer vermem çünkü okadar dolu otobüste ayakta durmak var ( bazen insan kendini de düşünmeli değilmi?)

• Geçen günlerde yaşadığım olayı anlatmak istedim.

Kocaeli yahyakaptan minibüsüne bindim.Güya Kocaeli'nin en elit kesimlerinin oturduğu mekandır.Şıngır mıngır giyinen teyzeler ve liseli kızlar full otobüste oturuyordu.Erkek olarak önde bir amca bir de benle en arka koltukta 3 kişi vardı.En ön solda tekli koltukta 8-10 yaşlarında bir kız çocuğu,2-3 kişi de max 40 yaşında bayandı.Gerisi 20-25 yaşlarında kızlar.
    Otobüse min 70 yaşında bir nine bindi.Kentkartı bastı ve en önde zar zor bir yere tutundu.Kimse yer vermedi.Arkada çılgına döndüm,ne genç kızlar ne küçücük çocuk kimse kalkmadı,teyze arkaya gel desem otobüs hareket ederken gelemez bile;kalktım öndeki amcadan rica ettim yerime geçinde teyze sizin yerinize otursun dedim ve teyzeyi oturttum.Bizim şıngır mıngır ayağa kalkınca incileri dökülecek kızlarda sohbetlerine devam ettiler.

Bu aslında yapılması gerekeni özetliyor.Kimseye sadece bayan diye yer vermem artık.Yaşlı,hamile veya yorgun görünen kişiler dışında çarşıdan gezmeden gelen özellikle bayan olduğu için kimseye yer vermemek lazım.Gerçi yine dayanamıyorum orası da ayrı mevzu.Her annem falan aklıma gelir.

• Gerçekten ihtiyacı olduğunu düşünürsem tabii ki kalkarım. Ama elalemin kıçı kırık kızına sırf kız diye yer vermem. Zaten öyle yapanlar yüzünden kendilerini bir şey sanıyorlar bu kadar. Ha kızı ellemeye çalışan hıyarlar falan olduğunu görürsem veririm yerimi tabi

• Yaşlı teyzeyse yüzüne bakarım, bir ton makyaj yapabiliyorsa ayakta da durabilir. Fakat yok nur yüzlü bir teyzeyse biner binmez kalkarım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.