Şimdi Ara

Otobüsle Kuş Taşımak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
36.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 tane muhabbet kuşum var otobüsle gideceğiz lakin bu kuşları nasıl götüreceğim?Yaklaşık 20 saatlik bir yol daha önce bir tanesi seyahat yaptı şimdi ikisini birlikte götüreceğiz.Otobüsler izin vermiyor diye biliyorum sizce ne yapmalıyım?Mutlaka götürmem lazım.İkisinin de taşıma kafesi var ufak baya.Ama öterse falan sorun çıkıyor mu bilgisi olan var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Otobüsle Muhabbet Kuşu Taşıma Rehberi

Muhabbet kuşları, popüler evcil hayvanlardır ve bazen otobüsle yolculuk etmeleri gerekebilir. İşte otobüste muhabbet kuşu taşımak için kapsamlı bir rehber:

Taşıma Yönetmelikleri

Otobüs firmalarının muhabbet kuşu taşıma konusundaki yönetmelikleri değişebilir. Yolculuktan önce ilgili otobüs firmasıyla iletişime geçmeniz ve muhabbet kuşunuzu taşıyıp taşımayacaklarını öğrenmeniz önerilir.

Uygun Kafes

Muhabbet kuşunuzu otobüste taşımak için uygun bir kafese ihtiyacınız olacaktır. Kafes, kuşun rahatça hareket edebileceği kadar geniş ve hava sirkülasyonu için havalandırma deliklerine sahip olmalıdır.

Ekipmanlar

Muhabbet kuşunuzu otobüste taşırken aşağıdaki ekipmanlara ihtiyacınız olabilir:

• Yem ve su kapları
    • Yiyecek ve su
    • Yastık veya battaniye (kuşun kafesi örtmek için)
    • Oyuncaklar veya tüneller (kuşu eğlendirmek için)

Yolculuk Sırasında

• Muhabbet kuşunuzu otobüse binmeden önce sakinleştirmek için sakin bir şekilde konuşun ve okşayın.
    • Kafesi otobüste güvenli bir yere yerleştirin ve aşırı sıcaktan veya soğuktan koruyun.
    • Muhabbet kuşunuza düzenli olarak yem ve su verin.
    • Kuşu stresten korumak için kafesin üzerine bir yastık veya battaniye örtün.
    • Kuşu eğlendirmek için kafese oyunlar veya tüneller ekleyebilirsiniz.

Varış

Varış noktanıza ulaştığınızda, muhabbet kuşunuzu dikkatlice otobüsten çıkarın. Kuşa bolca su ve yem verin ve dinlenmesi ve yolculuktan sonra rahatlaması için sakin bir yer sağlayın.

Otobüsle muhabbet kuşu taşımak, uygun hazırlık ve özenle sorunsuz ve güvenli bir deneyim olabilir. Yukarıdaki ipuçlarını takip ederek, muhabbet kuşunuzun otobüs yolculuğunu rahat ve stressiz geçirebilmesini sağlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kafesi yan yatır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bagaja atacan tek çaresi o.
  • Bence goturme yazik hayvanlara o kadar yolu kaldiramayabilirler.

• Hocam yapmayın etmeyin ufacık hayvan nasıl gitsin ufacık kutuda 20 saat.

Ben 8-9 saatlik yere götürdüm kafesi ile ona rağmen hayvan baya yoruldu.

İzin alıp kafesi ile götürün bari en kötü. Taşıma kutusu ile gitmez.

Zaten hayvan sağlığını korumak amaçlı yasak yolculuk yapmaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Buster

Bence goturme yazik hayvanlara o kadar yolu kaldiramayabilirler.

O da var ama çok alıştılar bunalıma giriyorlarmış sahipleri onları bırakınca fazla yaşamıyorlar.Çünkü aşırı derecede bağlandı bizlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMERICOS

quote:

O da var ama çok alıştılar bunalıma giriyorlarmış sahipleri onları bırakınca fazla yaşamıyorlar.Çünkü aşırı derecede bağlandı bizlere.

20 saat yolculuğun belli bir kismi mutlaka gece olacak. Kuslar hassas hayvanlar. Soğuk carpabilir kuslari. En iyisi goturme dostum. Cok guvendigin birine birak. Tabii karar senin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minibüs alıp işletmek.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMERICOS

quote:

o zaman götür
  • Arkadaşlar sorunda bu zaten bırakamıyorum.Öyle bir bağlandı ki eve geldiğimizde bizim yanımızdan ayrılmıyor.1 gün görmesek bile özlüyor bizi.Hep yanımızda kalmak istiyor.Aslında üzerini örtüyorum hiç ses çıkartmamıştı geçen yolculuğunda.Mola yerlerinde hava aldırıyorum sık sık.Ama bu sefer iki kuş götüreceğim acaba aynı kafese koysam ses yaparlar mı?Yoksa ayrı ayrı taşıma kafeslerine koyup biraz uzakta mı tutmalıyım ses çıkarmamaları için?Ayrıca klimadan pek etkilenmiyorlar çünkü ayağımın altına koyuyorum güzelce sabitleyip.Tek korkum ses çıkarmaları.
  • Hocam tekrar yazayım kafes ile götür bari. Ki götürmen büyük sakınca onlar için.

Klime,soğuk vsvsvs çarpması ihtimali var.

Ses etmesin diye küçük şeyin içine koymayın.
  • kilodunun içinde götür.
  • Çok kararsız kaldım ya.
  • çok alışmışlardır sana bence götür
  • 20 saat cok yol dayanabilirler mi bilemiyorum.

• Ulan 20 saatlik yolda benim bile pestilim çıkar hayvan nasıl dayansın.
  • 20 saatlik yolda sen ölürsün bence.
  • azını bantla öyle koy kafese
  • quote:

Orijinalden alıntı: HillHold

kilodunun içinde götür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin `

quote:

Orijinalden alıntı: HillHold

kilodunun içinde götür.

sakın yapma öyle birşey öter möter
  • Otobüsü kuş mu sürecek anlamadım nasıl yoruluyor kafeste gittikten sonra
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.