Şimdi Ara

Otobüsle Kuş Taşımak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
36.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim de kuşumu eve götürmem gerekiyordu çünkü tek başına eskiden bir kuşumu bırakmıştım ve geldiğimde tamamen kafayı yemiş ve dengesiz buldum. Bu yüzden internette bolca aradım nasıl götürürüm diye.

Firmalara sordum götürsem sıkıntı olur mu diye telefondan hepsi sorun olur dedi. Bilet aldığım satış yerinde ise kamilkoç çalışanı çok rahat bir şekilde "Götür bir şey olmaz" dedi. Burada da okuduklarım ile işin muavinde bittiğini gördüğüm için çantamı bagaja verdikten sonra muavine kuşu göstererek (Bu arada kuşu 10x15x30 hacimli bir karton kutu ile götürdüm) kuş sorun olur mu dedim. Olmaz dedi.

Binince iki ayağımın arasına koydum tüm yol boyunca da hiç ötmedi. Yolun sonuna doğru öndeki kadın telefon ile konuşmaya başlayınca bizimki kutuda tırmanışa geçti ufaktan. Kadın susunca bizimki de duruldu.

Molada aç kalmasın diye kutudan çıkartıp kocağıma koyayım dedim. Normalde kanatları yok (Aldığım adam 4 tanesini çekti, daha kolay alışır sana dedi), az çok uçuyor ve bilmediği ortamda benden ayrı düşse bile bana geliyordu hemen. Ona güvenerek çıkarttım. Otobüste tek kalan kişinin kucağına uçtu kerata. Allahtan o arakdaş da kuşları seviyormuş bir şey demedi. Bende tuttum kutuya geri koydum, yemi de içine döktüm biraz. Orada yedi. Yol 8 saatti ama hayvan yaklaşık 10 saat kutuda kaldı.

En son 2015'de yazıldığı için ben de yazayım dedim. Götürecek arkadaşlar olursa çekinmesinler. Kutuda hiç ses yapmadan gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

Otobüsü kuş mu sürecek anlamadım nasıl yoruluyor kafeste gittikten sonra

bunlar sarsıntıda panıkleyıp saga sola tutunuyorlar ondan yoruluyorlar bıraz :D
  • Güzel konu

Bende yıllar önce su kaplumbağası götürdüm otobüste :D dondurma kutusunun içinde
    Onun dışında arabada muhabbet kuşu çok götürdüm hiç problem olmadı. Klima çarpmasın diye üstüne bebek yorganı sarıyoruz. Kafeside arabanın orta konsoluyla arka koltukları arasına sıkıştırıyoruz taş gibi oluyor arabayla bütün oluyor kafes :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 9 Eylül 2017; 13:42:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.