Şimdi Ara

Otobüsde Başıma Gelen Olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün otobüse bindim ve ön koltuğa oturdum.Başka bir duraktan yaşlı bir teyze bindi ve yerimi ona verdim.Daha sonra ben ortalara doğru ilerledim ve seyahetime ayakta devam ettim.Otobüs bir iki durak sonra üniversitenin önünde durdu ve kızlar bindi.Başta kızlar ön tarafta durdu.Daha sonra şöför ilerleyin diyince kızlar ortaya geldi.Bir tanesi çok hoşuma gitti ve gözüme kestirdim.Kızla uzun bir süre bakıştıktan sonra kızı yavaş önüme doğru geldi.Yerde bavullar vardı kız çantasını bavulun üstüne koydu.Önü bana doğru dönüktü bana bir kere değirdi bende düşündüm herhalde dengesini kaybetti diye,ama bu olay bir kaç kere devam etti.Baktım kızın niyeti belli bende değirmeye başladım.Ancak ineceğim durağa yaklaşmıştım.Telefonumu çıkardım ekranına numarımı yazdım.Kız baktı tepki vermedi ama aramadıda arkadaşlar böyle bir durum bir daha başıma gelirse ne yapmamı tavsiye edersiniz.Biraz çekingenim ,kızlarla konuşmakta zorlanıyorum

• Benim bloklamaktan çekinmediğim gibi, senin de kızlarla konuşmaktan çekinmemen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Elder Scrolls

Benim bloklamaktan çekinmediğim gibi, senin de kızlarla konuşmaktan çekinmemen lazım.

arkadaşım ne bu tepki sadece tavsiye istiyorum
  • konuşmaya ne hacet. işi halledip gideceksin. ayrıca birdaha böyle br şey olaağını sanmıyorum. şansını kaybettin
  • Senden adam olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış yerdesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kimyacı_~_Na2SO4

konuşmaya ne hacet. işi halledip gideceksin. ayrıca birdaha böyle br şey olaağını sanmıyorum. şansını kaybettin

Hep netten okurdum bu millet çok salıyo diye düşünürdüm niye bizim başımıza gelmez diye,dün başımıza geldi.Ama dediğin gibi talih kuşu bir kere kondu değerlendiremedik.Bir daha gelirse ne yapmam lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

Yanlış yerdesin

bence tam yeri
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

Yanlış yerdesin

adult siteleri varken demi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benden Adam Olmaz

quote:

Orijinalden alıntı: Kimyacı_~_Na2SO4

konuşmaya ne hacet. işi halledip gideceksin. ayrıca birdaha böyle br şey olaağını sanmıyorum. şansını kaybettin

Hep netten okurdum bu millet çok salıyo diye düşünürdüm niye bizim başımıza gelmez diye,dün başımıza geldi.Ama dediğin gibi talih kuşu bir kere kondu değerlendiremedik.Bir daha gelirse ne yapmam lazım

yavaş yavaş halletcen işini. bide durak geldi diye inmeyecen. kız inene kadar beklicektin, sonra arkasından inecektin sonra

kolum kırıldı bu arada imla hataları için özür

• quote:

Orijinalden alıntı: Rock 'N Roll Bebeğim

İlk blokladığım kişisin hacı

sende benim
  • quote:

Dün otobüse bindim ve ön koltuğa oturdum.Başka bir duraktan yaşlı bir teyze bindi ve yerimi ona verdim.Daha sonra ben ortalara doğru ilerledim ve seyahetime ayakta devam ettim.Otobüs bir iki durak sonra üniversitenin önünde durdu ve kızlar bindi.Başta kızlar ön tarafta durdu.Daha sonra şöför ilerleyin diyince kızlar ortaya geldi.Bir tanesi çok hoşuma gitti ve gözüme kestirdim.Kızla uzun bir süre bakıştıktan sonra kızı yavaş önüme doğru geldi.Yerde bavullar vardı kız çantasını bavulun üstüne koydu.Önü bana doğru dönüktü bana bir kere değirdi bende düşündüm herhalde dengesini kaybetti diye,ama bu olay bir kaç kere devam etti.Baktım kızın niyeti belli bende değirmeye başladım.Ancak ineceğim durağa yaklaşmıştım.Telefonumu çıkardım ekranına numarımı yazdım.Kız baktı tepki vermedi ama aramadıda arkadaşlar böyle bir durum bir daha başıma gelirse ne yapmamı tavsiye edersiniz.Biraz çekingenim ,kızlarla konuşmakta zorlanıyorum

O kiz bavul varsa kesin hostestir nerde binmistin otobusu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• pis fortçu

• inmesen olmaz mıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiXoN

quote:

Dün otobüse bindim ve ön koltuğa oturdum.Başka bir duraktan yaşlı bir teyze bindi ve yerimi ona verdim.Daha sonra ben ortalara doğru ilerledim ve seyahetime ayakta devam ettim.Otobüs bir iki durak sonra üniversitenin önünde durdu ve kızlar bindi.Başta kızlar ön tarafta durdu.Daha sonra şöför ilerleyin diyince kızlar ortaya geldi.Bir tanesi çok hoşuma gitti ve gözüme kestirdim.Kızla uzun bir süre bakıştıktan sonra kızı yavaş önüme doğru geldi.Yerde bavullar vardı kız çantasını bavulun üstüne koydu.Önü bana doğru dönüktü bana bir kere değirdi bende düşündüm herhalde dengesini kaybetti diye,ama bu olay bir kaç kere devam etti.Baktım kızın niyeti belli bende değirmeye başladım.Ancak ineceğim durağa yaklaşmıştım.Telefonumu çıkardım ekranına numarımı yazdım.Kız baktı tepki vermedi ama aramadıda arkadaşlar böyle bir durum bir daha başıma gelirse ne yapmamı tavsiye edersiniz.Biraz çekingenim ,kızlarla konuşmakta zorlanıyorum

O kiz bavul varsa kesin hostestir nerde binmistin otobusu

kızda bavul yoktu bavul yerdeydi otobüse otogardan bindim

• senden adam olmaz
  • kartvizitini bastır üzerinde tel no ve call me maybe yazılı not olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_can

kartvizitini bastır üzerinde tel no ve call me maybe yazılı not olsun

kız sonra lezbayan çıkıyormuş
    < Bu ileti Call me maybe adlı klipten esinlenerek atıldı>
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepöyleolurzaten

pis fortçu

Okumayi bitirdigimde bende oyle dedim

Otobus askisin hocam sen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.