Şimdi Ara

oto yedek parçacı açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sanayide 2 dükkanımız var. döküm mermer işi yapıyoruz kârı iyi ama babam artık yorulduğunu dile getiriyor. bana bi kaportacı arkadaşını bul kaporta dükkanı aç ya da oto yedek parçacısı açalım dedi. hangi işin oluru vardır kaportacı 18 yaşında bi arkadaşım var işinden anlıyor ama yedek parcacı daha temix bir gibi geliyor. sermayede sıkıntımız yok sizce ha gi iş daha olurlu bir iş dostlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben sizin yerinizde olsam;

- Dükkanları kiraya verir.

- Bir tane sektör seçer artık hangi işi yapmak gönlünüzden geliyorsa o şekilde bir iş bulur.

- Bulduğum işte üç beş sene çalışır işi ve piyasayı öğrenirdim.

Sonrasında dükkanınız ve o arada biriktirdiğiniz sermaye ile bildiğiniz işi yapabilirsiniz.

Usta çalıştırmak, ortak iş yapmak hele zanaat ortağın elindeyse çok zordur. Kira derdi olmayan, akmasada damlayan bir işte usta rahat olacak ve büyüyemeyeceksiniz.

Yedek parça işi ise kurtlar sofrası, sahte yedek parça ile mağdur olan insanlar duymuşsunuzdur. Ben toptan sahte yedek parça ile dolandırılan parçacılar tanıyorum.

Ez cümle bilmediğiniz işi yapmayın, sermayeniz varken ortak iş yapmayın.

• bence hiçbir deneyim olmadan yedek parça işine girmek riskli. Önce yedek parçacıda 3-5 sene pişip tüm araçların parçalarını çözmek lazım. Çünkü hızlı bir şekilde doğru parçayı vermedikten sonra bir süre sonra kimse uğramaz o dükkana.

95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique...
  • anyhill kullanıcısına yanıt

Burada ki en önemli konu parçaçı olur ise dükkan düzeni olacak ve stok yönetimidir. Stok yönetimini düzgün yapamayıp yanlış adresleme yapılır ve müşteriler gereğinden fazla bekler ise kimse zamanla uğramaz.

• Merhaba.Kaportacı veya oto yedek parça konusunu unutum naçizane tavsiyem olarak.Bu tip bir mecraya girmek istiyorsanız temiz ve iyi para getiren iş,BOYASIZ GÖZÇÜK DÜZELTME işi.Öğrenin,alırsınız bir de çırak,çok iyi getiri elde edersiniz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.