Şimdi Ara

Oto Teyp Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bir oto teyp almayı düşünüyorum. Aracın kendi hoparlörleri takılı ve pek kaliteli değiller. Tamamen aux için kullanmayı düşünüyorum. Bu durumda aux icin kullanacağım teypte marka kalite vs. önemli midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabi ki önemli dir.kaliteli bir ses çıkışı elde etmek için bir çok marka onerebilirim.sony, Pioneer,jvc,alpine .LG bunlar çıkış katları çok kaliteli ürünler üretir mosfet leri ve entegreler kaliteli dir.diger ürünlerde sesi yükseltince uğultu,bozulma, cızırtı gibi problemler yaşanabilir.deneyerek alma imkanı varsa deneyip öyle almanızı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi pıoneer teyp ve aracına uygun jbl kolon al tatmin eder
  • Yeni konu açmak istemedim aracım 99 model siena set yok 2 kapı ve arkada 2 olmak üzere 4 hoparlör beni tatmin etsin yeter teyp sesi olarak aşağıdaki ürün sizce nasıl

https://www.goldmaster.com.tr/urun/elektronik/v-800-bt-bluetooth-oto-radyo/
  • Richards Covers kullanıcısına yanıt
    Bana göre teyp çıkışı düşük istediğin sesi bu teyp vermeye bilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Fiesta aracıma normal teyp takmak istiyorum. Malum double teyp ler çok pahalı. Dandik bir marka alıncaya kadar ses kaliteyi güzel tek din li teyp almaya karar verdim. 500 TL ye kadar ses çıkışı güçlü bir teyp önerirseniz sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dört yıl kadardır kenwood kullanıyorum dehşet derece memnunum.270 tl mi ne idi aldığımda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto Lastik Önerisi
    8 ay önce açıldı
    500 tlye kadar oto teyp önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.