Şimdi Ara

oto lastiğinden anlayanlar yardım marka v.s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nissan kaşkai aracımın halen a dan z ye tüm donanımı fabrika çıkışı takılı durmakta (akü hariç o 3 4 ay önce arzalandı zorunlu değişim oldu) zorunlu yağ bakımları değişen parçalar haricinde halen üzerinde fabrika çıkışlı bridgestone marka 215 60 17 ebatlı orjinal lastikleri duruyor 57 bin km satın aldım şuan 83,270 km de uygun fiyatlı lastik bulursam değiştirmeyi düşündüm fakat satıcılar %50 üzerinde zam yapıldı dendi akşam üstü olduğu için sadece 2 dükkan gezdim

fiyatlar şöyle:

dükkan1

kumho marka 475

gislomet diye bir marka tam olarak bilmiyorum ne markası 450

petlas 500

laursour diye kore markası dedi 400

dükkan2:

falken 4 mevsim özelikli 560

falken yaz lastiği 550

dunlop 525

gezdiğim 2 dükkanda markalar ve tane fiyatları bu şekilde aldım dediğim gibi akşam üstü olduğu için sanayide 2 yer bulabildim bu markalardan hangisi daha iyi ? bizim burada kış lastiği zorunlu değil ya normal standart yaz lastiği yada az bi fiyat farkı var ise 4 mevsim alacağım aracı sadece şehir içi kullanıyorum bayramdan bayrama belki gidersem şehir dışına çıkarım şuana kadar 57 binden bu yana üstündekilerden herhangi bir sıkıntı yaşamadım 5 kişi tam yüklü bagaj tek seferde 800 km yol gittim geldim 180 km hız ile fren mesafesi herhangi bir sorun yaşamadım tabiki olmaz demiyorum geçtiğimiz kış buraya kar bile yağmadı ondan önceki kış kar yağmıştı 1 hafta üzerindekiler ile düz karlı buzlu yolda herhangi bir sorun yaratmadı oldukça yavaş kullanarak değişim olmasa bile benim için kafadan 100 bin km görürüm diye düşünüyorum yarın tüm lastik bayilerini gezip fiyat araştırcam sizce üsteki markalardan hangisi iyi laursour markası fiyat performans için alınırmı :?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Falken 4 mevsim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Material-Engineer

Falken 4 mevsim
    hatrı sayılır fiyat farkına değer mi hocam? en hesaplı olan ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17. -- 30 Ekim 2018; 0:39:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netten bakın fiyatlara

• quote:

Orijinalden alıntı: Material-Engineer

Falken 4 mevsim
    Hocam çok iyi diyorlar ama çok çabuk demode oluyormuş yani yarılma bakon yapma oranı çok yüksekmiş, benim 4 mevsim goodyearlar mefta oldu yine 4 mevsim alacam, falken radarımda ama çekiniyorum heleki Türkiye yollarında iyice sakat heryerde gizli göçük var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be bu vasat lastikler böyleyse acaba goodyear,michelin,conti bridgestone ne kadardır benim de ölçüler 215 60 17 napcaz bu fiatlarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 30 Ekim 2018; 7:21:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Vay be bu vasat lastikler böyleyse acaba goodyear,michelin,conti bridgestone ne kadardır benim de ölçüler 215 60 17 napcaz bu fiatlarla
    Tanesi 1000 TL civarlari

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.