Şimdi Ara

OTO CD ÇALAR...TRIDENT 393MP3 SD KART,USB PORTLU MP3 PLAYER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TRIDENT 393MP3 SD KART,USB PORTLU MP3 PLAYER hakında bilgisi olan varmı? yada marka olarak trıdent nasıl? tavsiye edermisiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gondwana -- 6 Ekim 2006; 23:39:11 >

• etmem açıkçası ses kalitesi sıfır al kaşığı tencereye vur daha iyi ses alırsın biraz da biriktir pioneer al modeli düşük bile olsa yada jvc
  • dur dur orada dur.sakın yapma.o dediğin eski modeldir alma.onun yerine 363vcd al.anti şok süresine inanamayacaksın.cd sadece 5-6 tur dönüyor iki şarkı süresince hiç dönmededn duruyor.sök kapağı izle
  • fazla iideil onu alcağına çikma pioonneer bul
  • cd işi hassas iş:) bende ii bişi al.bende dediinden alcaktım ama 350 ytlye 12 taksit süper bi sony aldım.
  • ne çıkma pioneer i ne sony si ya. bazı markaları gözünüzde çok fazla büyütmeyin.senin sony dediğin marka yakında philipsin 90 lı yılların ortalarında düştüğü duruma düşecek.en iddalı olduğu alan görüntü sistemleri idi ama şu an dünyada görüntü sistemlerinde sadece 4 büyük markanın adı var.1 numara burun farkı ile panasonic 2 numara hitachi 3 numara lg-pioneer 4 numara samsung.hani bu listede sony.sony en kral zamanlarında bile hiçbirzaman oto müzik sistemlerinde iddalı olmadı.çünkü biliniyorki oto müzik sistemleri için çok geniş ve orta sınıftan üst sınıfa akan bir ürün yelpazaesi gerekir.sony nin en güçlü woofer i1300 watt onada patlamasın diye santrfiş bobini gibi bir bobin sarmışlar bildiğimiz bakır sarım patlamıyor ama seste çıkmıyor.baslar çok düşük çalıyor.o wwoferi kaldıracak 4 yada iki çıkışlı bir anfisi bile yok sadece o wooferi oynatacak bir mono anfisi var.sony iyi markadır sözüm yok ama oto gurubunda ona buna sanki öncü bir marka imiş gibi tavsiye edilmesine karşıyım.şunu alayımmı yok odandik marka sen sony al.bunun woofer i nasıl hayır onu alma git ikinci el pioneer al.yok böyle birşey.ben diyorum tridentin 363 modeli sadece 5-6 tur cd çeviriyor sonra iki parça boyunca duruyor ses 63 e kadar çıkıyor ve son seste 1 gram bozma yapmıyor cd yi çok hızlı okuyor hemde sony nin yarı fiyatı ama millet pat markayı kulaktan dolma sözler ile küçümsüyor.çinliler okadar hızlı yenilikler geliştiriyorki bir çok ünlü markada bulamadığınız özellikleri bu tür piyasa mallarında bulabiliyor ve çok ucuza satın alabiliyorsunuz.her yerde servisleri var yer gök yedek parça.her yer kamasonic trident servisi.2 sene garantisi var.2 sene sonra yedek parça ucuz.elimde bir kenwood mp3 vardı.cd çıkarmıyor diye servise götürdüm.hemde eski bir model olmadığı halde servis parça yok dedi.yapmadılar.4031 modeli.garantikağıtları kaybolmuştu.ve 2005 üretimi idi.sanki iyi marka olunca uzuzn ömürlümü oluyor

• quote:

Orjinalden alıntı: musas

ne çıkma pioneer i ne sony si ya. bazı markaları gözünüzde çok fazla büyütmeyin.senin sony dediğin marka yakında philipsin 90 lı yılların ortalarında düştüğü duruma düşecek.en iddalı olduğu alan görüntü sistemleri idi ama şu an dünyada görüntü sistemlerinde sadece 4 büyük markanın adı var.1 numara burun farkı ile panasonic 2 numara hitachi 3 numara lg-pioneer 4 numara samsung.hani bu listede sony.sony en kral zamanlarında bile hiçbirzaman oto müzik sistemlerinde iddalı olmadı.çünkü biliniyorki oto müzik sistemleri için çok geniş ve orta sınıftan üst sınıfa akan bir ürün yelpazaesi gerekir.sony nin en güçlü woofer i1300 watt onada patlamasın diye santrfiş bobini gibi bir bobin sarmışlar bildiğimiz bakır sarım patlamıyor ama seste çıkmıyor.baslar çok düşük çalıyor.o wwoferi kaldıracak 4 yada iki çıkışlı bir anfisi bile yok sadece o wooferi oynatacak bir mono anfisi var.sony iyi markadır sözüm yok ama oto gurubunda ona buna sanki öncü bir marka imiş gibi tavsiye edilmesine karşıyım.şunu alayımmı yok odandik marka sen sony al.bunun woofer i nasıl hayır onu alma git ikinci el pioneer al.yok böyle birşey.ben diyorum tridentin 363 modeli sadece 5-6 tur cd çeviriyor sonra iki parça boyunca duruyor ses 63 e kadar çıkıyor ve son seste 1 gram bozma yapmıyor cd yi çok hızlı okuyor hemde sony nin yarı fiyatı ama millet pat markayı kulaktan dolma sözler ile küçümsüyor.çinliler okadar hızlı yenilikler geliştiriyorki bir çok ünlü markada bulamadığınız özellikleri bu tür piyasa mallarında bulabiliyor ve çok ucuza satın alabiliyorsunuz.her yerde servisleri var yer gök yedek parça.her yer kamasonic trident servisi.2 sene garantisi var.2 sene sonra yedek parça ucuz.elimde bir kenwood mp3 vardı.cd çıkarmıyor diye servise götürdüm.hemde eski bir model olmadığı halde servis parça yok dedi.yapmadılar.4031 modeli.garantikağıtları kaybolmuştu.ve 2005 üretimi idi.sanki iyi marka olunca uzuzn ömürlümü oluyor

ben sadece teypler için cevap vereyim sana diğer söylediklerinin bazılarında doğruluk payı var,
    Kamasonic,Trident ve benzeri markaların teyplerinin rca voltajları oldukça düşüktür,bu teyplerle profesyonel bir sistem yapılamaz,ekstra bir amfi bağlandığında ve sisteme yüklenildiğinde teybin üzerindeki aydınlatmanın yanıp sönmesi dikkatinizi çekmiştir belki bunun nedeni teybin çıkış voltajının düşüklüğüdür,bu yüzden bu tip markalar bu alanda tercih edilmiyor.Ayrıca sesi bozup bozmamasından çok verdiği sesin kalitesi önemlidir,sesi bozmuyor diye teneke gibi bir sesi hassas kulağa sahip kişiler dinlemek istemez.
    amfiler hakkında da birkaç şey söylüyeyim o 1300watt dediğiniz subwooferın gerçek gücü 450wattır bunun 3 tanesini besleyebilecek mono amfiside vardır sony nin.4 ya da 2 kanallı bir amfisi yok demişsin o woofera yetecek,ben de sana diyorumki herhangi markanın en güçlü subwooferını aynı markadan hiçbir 4 ya da 2 kanallı amfisi besleyemez bu amfilerin amacı bas beslemek değildir.
    Sony,Pioneer gibi markalar neden tercih edilir ve aynı işi gören diğer markaların ürünlerinden neden daha pahalıdır umarım anlaşılmıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trident mrident alinirmi arkadasim bosver sen, imzamdaki mp3 calari verim ben sana olsun birsin.
  • bende bu konularda arastırma yapıyorum su an için.ben ne alacağıma karar vermedim ama pioneer yada sony alacağımdan emin olabilirsin
  • he şimdisen pionerin teyiplerine dandik dion kardeşş ölemi
  • spl ye cevap.rca voltu düşük diyorsun sesi açınca ışıklar sönüyor çünkü çıkış yetersiz diyorsun.önce şunu bilki preamphi devresinin çıkışla bir alakası yoktur.teybin üzerinden çıkışı sök ayny şekilde anfide yine aynı
    çalar.ışıklarının gelip gitmesi teybe eğer aküden değilde sigortadan hat çekili ise elektrik yetersiz geliyordur hepsi o. dediğin mono anfi xm-sd61 x ve 300 watt rms si var.sen 300 watt rms veren bir anfiye 3 adet 450 watt rms li woofer takabilyorsan seni hemen iascaya gönderelim. bu setle 160 db yi bulursun herhalde.akıl var mantık var sen bu mono anfiye nasıl 3 tane bu özellikteki wooferi bağlayabiliyorsun.4 kanallı anfi de 2 kanallı anfide wofer takılabilir düşüncesi ile üretilir.öyle olmasa idi hiç bir 4 yada iki çıkışlı bir anfide loww pass ayarı olmazdıben tridentlede kamasonic lede çok iyi setler yaptım.tabiki kullandığım anfiler çok iyi idi.rca voltajının illahi 6 volt olmasına gerek yok.bana 2 voltta yeter.yeterki sinyal gelsin.çünkü setlerimde çok iyi anfiler kullanırım.bazen rca voltlarının düşük olmasının faydası bile vardır.asla son seste bozma yapmaz ve net ses verirler.sony ve pioneer avrupada asla tutulmaz.bu markaları tercih edenler profosyonel olmayan kişilerdir.tercih edilmelerinin sebebi sony nin kalıp bir marka olması pioneer in de 90 lardaki öncülüğü.hepsi bu.ses kalitesinden bahsediyorsun ve sony diyorsun.sony aşırı tiz veren bir ana ünitedir.doğru dürüst bir ses alabilmek için mid i ve tizi sonuna kadar kısman lazım.yoksa hoparlorlerin tize boğulur karmakarışık bir ses çıkar.pioneer sonye göre daha iyidir.ama yeterince iyi değil

• quote:

spl ye cevap.rca voltu düşük diyorsun sesi açınca ışıklar sönüyor çünkü çıkış yetersiz diyorsun.önce şunu bilki preamphi devresinin çıkışla bir alakası yoktur.teybin üzerinden çıkışı sök ayny şekilde anfide yine aynı
    çalar.ışıklarının gelip gitmesi teybe eğer aküden değilde sigortadan hat çekili ise elektrik yetersiz geliyordur hepsi o. dediğin mono anfi xm-sd61 x ve 300 watt rms si var.sen 300 watt rms veren bir anfiye 3 adet 450 watt rms li woofer takabilyorsan seni hemen iascaya gönderelim. bu setle 160 db yi bulursun herhalde.akıl var mantık var sen bu mono anfiye nasıl 3 tane bu özellikteki wooferi bağlayabiliyorsun.4 kanallı anfi de 2 kanallı anfide wofer takılabilir düşüncesi ile üretilir.öyle olmasa idi hiç bir 4 yada iki çıkışlı bir anfide loww pass ayarı olmazdıben tridentlede kamasonic lede çok iyi setler yaptım.tabiki kullandığım anfiler çok iyi idi.rca voltajının illahi 6 volt olmasına gerek yok.bana 2 voltta yeter.yeterki sinyal gelsin.çünkü setlerimde çok iyi anfiler kullanırım.bazen rca voltlarının düşük olmasının faydası bile vardır.asla son seste bozma yapmaz ve net ses verirler.sony ve pioneer avrupada asla tutulmaz.bu markaları tercih edenler profosyonel olmayan kişilerdir.tercih edilmelerinin sebebi sony nin kalıp bir marka olması pioneer in de 90 lardaki öncülüğü.hepsi bu.ses kalitesinden bahsediyorsun ve sony diyorsun.sony aşırı tiz veren bir ana ünitedir.doğru dürüst bir ses alabilmek için mid i ve tizi sonuna kadar kısman lazım.yoksa hoparlorlerin tize boğulur karmakarışık bir ses çıkar.pioneer sonye göre daha iyidir.ama yeterince iyi değil

voltaj düşük olunca amfi yine aynı güçte çalar ama gaini daha çok açmak zorunda kalırsın ve daha çok akım çeker sonucunda birkaç saat kullandıktan sonra amfinin performansını olumsuz yönde etkiler.Son seste bozmaz demişsin bu tamamen yanlış,asıl düşük voltajlı teypte distortion yapar son seste.ben kamasonic de denedim,yaklaşık 2.5 saat maksimum seviyede kullanınca teyp kafayı yedi,vıck vıck sesler yapıp atlamaya başladı ve uzun bir süre düzelmedi daha sonra her sesi açışımda hemen atlamaya başlıyordu.
    Ben daha önce herhangi bir amfi modeli yazmadım sen uydurmuşsun sd61 diye,sony nin en güçlü class D amfisi D9001GTR modelidir,bu amfi 2ohm 900 w rms güce sahip ancak yurtdışında forumlardan birinde bu amfinin 1.3 ohm da kullanılabildiğini ve böyle bir sistem yapıldığını okumuştum P5 sub. kullanılmamıştı ama hemen hemen aynı güce sahip başka 3 adet 4ohm luk sub. kullanıldığını görmüştüm,buna dayanarak 3 tane P5 e yeter dedim.
    sony ve pioneer avrupada tutulmaz doğrudur,çünkü onlardan daha başarılı alternatifleri vardır ama biz Türkiye'de yaşıyoruz,burda herkesin daha kalitelilerini alma imkanı yoktur ve çoğu model Türkiye'de yoktur,bu yüzden Pioneer ve Sony teyp konusunda Türkiye'de lider 2 markadır ve uzun yıllar böyle devam eder.Trident ve Kamasonic gibi teyplerin içlerini açmışmısındır bilmem ama işçilik olarak berbattır tuş takımının altında devreye iletmeye yarayan lastik gibi parçalar belli bir süre sonra yırtılır ve işe yaramaz hale gelir,bu teypleri kullanan kullanıcılardan buna benzer bir çok sorunlar duymuştum.
    Son olarak söylüyorum pioneer ve sony Türkiye'de alınabilecek fiyat/performans bakımından en iyi markalardır onlardan sonra jvc gelir,senin dediğin markalar henüz pioneer,sony gibi markalara rakip olacak durumda değiller.

• yaw gidin ne trident'iymiş, ne kamasonic'iymiş.. kütük gibi ses, düşük malzeme kalitesi, hayvan gibi dip ses, çekmeyen bir radyo, servis desen sıfır.. şu markalara para vermeyin, full ekran olmasın, pioneer vb. adam gibi bir marka olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 11 Ekim 2006; 23:45:39 >
  • spl ye cevap.voltaj düşünce anfiden sesi açmak zorunda kalırsın anfi zorlanır demişsin.düşük giriş düşük çıkış demektir.ana üniten nekadar zayıf olursa anfin okadar az yorulur.anfinin sesini nekadar açarsan aç farketmez anfin ısınma yapmaz.çünkü giriş zayıf olunca hoparlorlere verceğin güçte zayıf olacak çıkışların daha az yorulacaktır.bir anfiye el radyosu bağladığını düşün.giriş voltajın yaklaşık 0,5 volt olacaktır ve anfinin sesini sonuna daya ve istediğin kadar kullan.ısınmayı unut.ama aynı anfiye alpine bir teyp bağla giriş voltun yaklaşık 5,6 volt olacaktır hoparlorlerinin göbeği deli gibi vurmaya başlayınca anfin ısınmaya başlayacaktırok! düşük çıkışlı teyp sesi açınca bozma yapar demişsin.sana bişey söylimmi.tridentte kamasonicte primerde senin o gözünde çok büyüttüğün sony ve pioneerin üzerinde bulunan çıkışın aynısı var.çıkışıda söyleyeyim.tda serisi mosfet çıkış.genelde tda 7384 kullanılır.ama sony ve pioneer pre amphi devresini birazdaha fazla doldururlar.o yüzden rms de 5-6 volt daha fazla güç ortaya çıkar.eğer bu devrede anlık voltaj düzenleyici entegreler yada entegre devreleri kullanılmazsa seste maksimuma yakın bir bozma ortaya çıkar.ve bu devreler bu markaların sadece üst modellerinde kullanılır.trident gibi cihazlar pre amphi devresini daha az doldururlar ve bu devrede uç voltajları oluşmayacağı için ses dağılma yapmaz.ama ses5-6 watt daha alçak çıkar.fakat trident kendi sınıfındaki mp3 lerden daha kalitelidir.
    sony ninsd61x diye modeli yok demişsin.bu model sony nin tr satılan(yasal olarak faturalı) en güçlü anfisi. işin ilginç yanı en güçlü wooferinin rms si 450watt ve bunu kaldıracak bir anfisi yok.300 watt rms li bu mono anfisi bunu yemez kesinlikle.ozaman anfiyigidip başka marka alıcaz.
    tuş takımının altında lastik parçala olduğunu ve yırtıldığını söylemişsin.hep söylerim bilmediğiniz bir konu hakkında yorum yapmayın gülünç duruma düşersiniz diye. senin o söylediğin lastik parçalar yan sanayi tv kumandalarının içinde olur ama be bugüne kadar yırtılanını hiç görmedim.şahsen sony nin yada pioneerin düşük modelli mp 3 lerini alacağıma senin dandik dediğin markaların mp3 lerini alırım.fiyat performans daha iyidir

• quote:

.şahsen sony nin yada pioneerin düşük modelli mp 3 lerini alacağıma senin dandik dediğin markaların mp3 lerini alırım.fiyat performans daha iyidir

fiyat olarak iyidir tabi.. ne de olsa çinden kiloyla gelen fason üretim cihazlardan bahsediyosun.. ama performans olarak neresi daha iyiymiş merak ettim?
  • performansı yazdım tekrar oku.sana ait olan 6750 modeli kaçak bir modeldir.faturasız devlete vergi verilmemiş yasal değil.bence bu konularda duyarlı olun ülkemizde yasadışılığın önünü açmayın.ülkemizi doğu bloğu ülkelerine çevrilmesine izin vermeyin.tamam yasal modeller pahalı olabilr ülkemizde vergiler yüksek olabilir ama biz bu ülkede yaşıyoruz ve bu ülkenin vatandaşıyız.kaçak mal almamamız gerek.jbl jvc sony pioneer markalarının ürünleri enrevaçtaki kaçak modeller.lütfen biraz duyarlı olalım
  • musas a cevap
    ben denediklerime ve gördüklerime inanırım,bu doğrultuda çevremdekilere önerilerde bulunurum,sana burdan hiçbir şeyi kanıtlama zorunluluğum yok,senin doğrularınla benim doğrularım farklı anlaşılan bu yüzden bu konu böyle uzar gider ve ortak bir nokta bulunamaz,ben yazdıklarımın tamamen arkasındayım bilmediğim,görmediğim bir şey hakkında yorum yapmam.
    eğer sen beğendiğin ve kullandığın markaların cihazlarından memnunsan sorun yok,elbette o markaların da bir alıcısı vardır ve memnun olan vardır ama iş karşılaştırma yapmaya gelince orda duracaksın çünkü bu şekilde sen gülünç duruma düşüyorsun.
    kendine iyi bak iyi akşamlar...
  • quote:

performansı yazdım tekrar oku.sana ait olan 6750 modeli kaçak bir modeldir.faturasız devlete vergi verilmemiş yasal değil.bence bu konularda duyarlı olun ülkemizde yasadışılığın önünü açmayın.ülkemizi doğu bloğu ülkelerine çevrilmesine izin vermeyin.tamam yasal modeller pahalı olabilr ülkemizde vergiler yüksek olabilir ama biz bu ülkede yaşıyoruz ve bu ülkenin vatandaşıyız.kaçak mal almamamız gerek.jbl jvc sony pioneer markalarının ürünleri enrevaçtaki kaçak modeller.lütfen biraz duyarlı olalım

yaw arkadaşım sanane benim kullandığım üründen.. yurdışından bi akrabam yolladı bunu bana, ben sana ne diyorum sen gelmiş bana ne anlatıyorsun.. ben o dediğin kamasonic trident vb. ürünlerden de kullandım, neyin ne olduğunu senden öğrenecek değilim..

• YA ANLAMIYORUM ADAM GELMİŞ BİZE TRİDENT MARKASINI PİONEER LA KARŞILAŞTIRIYOR..
  • ben musas a katılıyorum.herşey marka değil.bu markaların birçok kötü ürünü sırf markası yüzünden satılıyor.bakın işte pioneerim cd çıkarmıyor başlığına.kaç kişi bu sorundan dolayı mağdur.bence onun yaptığı tridentle pioneeri karşılaştırmak değil.bence onun yaptığı artık eskisi gibi kaliteli yapılmayan bu markaları eleştirmek.eğer biz eleştiri yapmazsak bu markaların kalitesi dahada bozulacak.pioneer mp3 ler cd çıkarmıyor.tepki konulsa kimse almasa satışların azlığı yüzünden digicom pioneer merkeze bu konuyu yansıtır pioneer merkez daha dikkatli davranır.adamlar iyiyce salladı bu işi.nasıl olsa pioneer satıyor ya sony satıyor ya.içine koyun gübresi koysalar öyle gözüküyorki yine satacak.bu böyle olmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.