Şimdi Ara

OTELDE HOŞLANDIĞIM KIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Didime tatile gittik 3 gece 4 günlüğüne ilk gün kimseyi tınlamadım ama 2. ve 3.gün bu kızdan çok hoşlandım güven sorunu olduğu için konuşamadım ama kızla hep göz göze geliyorduk en son aradım taradım otelin arkadaşlarından bu kızın profilini buldum.Kız almanyada yaşıyor Mannheim'da mesaj attım ekledim fakat 3 gün olmasına rağmen bir cevap bir şey yok içim kan ağlıyor.Arkadaşlarım beni hiç böyle görmemişti herkes tarafından komik ve sempatik biri olarak görülürdüm kızdan cevapda yok Otel sahibiyle konuştum izmire gelmişler cevap verse buluşmak istediğimi söyleyeceğim ama yok bir çare önerin

• No ss no güven joe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

No ss no güven joe

Kızın fotoğraflarını atamam burdakileri bildiğimden
  • At at bir şey yapmayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Obsessive Devotion

At at bir şey yapmayız

Arkadaş Haklı

• quote:

At at bir şey yapmayız

aman hocam forumda ne pislikler var kusura bakmayın riski göze alamam pm gelin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexte[R]

quote:

At at bir şey yapmayız

Merak ettim pm hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız arkadaşım hamile ama evli
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Didime tatile gittik 3 gece 4 günlüğüne ilk gün kimseyi tınlamadım ama 2. ve 3.gün bu kızdan çok hoşlandım güven sorunu olduğu için konuşamadım ama kızla hep göz göze geliyorduk en son aradım taradım otelin arkadaşlarından bu kızın profilini buldum.Kız almanyada yaşıyor Mannheim'da mesaj attım ekledim fakat 3 gün olmasına rağmen bir cevap bir şey yok içim kan ağlıyor.Arkadaşlarım beni hiç böyle görmemişti herkes tarafından komik ve sempatik biri olarak görülürdüm kızdan cevapda yok Otel sahibiyle konuştum izmire gelmişler cevap verse buluşmak istediğimi söyleyeceğim ama yok bir çare önerin

kardeş sen pm'den bana at emin ol kötü bir şey yapmam ama eğer dh'ye atarsan kötü olur.

• ne kadar merak ettiniz korktum lan atmıyorum
  • quote:

quote:

At at bir şey yapmayız

Tamam pm ' den yollayabilirsin o zaman
  • quote:

quote:

At at bir şey yapmayız

Hocam merak etmeyin bir sey yapmam

pm alabilir miyim

• Milletin derdi kızı görmek ona kopuyorum :D:D Yapacak birşey yok kardeş sen mesaj atmışsın gene iyi profilini bulmuşsun o da birşey. Mesajı gördüğünde cevap verir iyi kötü diye tahmin ediyorum tek çaren beklemek yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

Milletin derdi kızı görmek ona kopuyorum :D:D Yapacak birşey yok kardeş sen mesaj atmışsın gene iyi profilini bulmuşsun o da birşey. Mesajı gördüğünde cevap verir iyi kötü diye tahmin ediyorum tek çaren beklemek yani.

Hocam mesaj attım kaç kez ablasınada ulaştım fakat kötü sorun şu ki lanet olacası facebook diğer kutusuna gönderiyor en son attığı posta 3 ağustosta ben bugün Selam verdim umarım onu görür
  • pm bir şey yapmam . yaparsam p.cim
  • Pm at kardesim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.