Şimdi Ara

Dershanedeki kız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Fazla uzatmadan konuya gireceğim.Dershanede bir kızdan çok etkileniyorum. Ne bilim gülüşü, konuşması, mimikleri falan çok tatlı geliyor. Ama kız ``zor kız`` rolü oynuyor. Hissettirmeden yapıyor bunu baya sıcakkanlıymış gibi davranıyor ama ben anlayabiliyorum. Ve ben bu kızla yakınlaşmak istiyorum. Arada sırada ``Ya şu soruyu çözemedim sen bir bakar mısın?`` gibisinden sohbet kuruyorum sadece o kadar ile kalıyor. Normalde kız arkadaş konusünda çevrem geniştir ve kızlar tarafında çok espritüel birisi olarak bilinirim bir süre sonra yaptığım en iğrenç şakaya bile gülerler ama bu kıza yaptığım her espride sanki zorla gülüyormuş tavrı sergiledi ki buda beni iyice düşürüyor kızın karşısında. Soğuk davranayım dedim oda olmadı. Yakın arkadaşından yürüyeyim dedim o da olmadı. Daha önce bir çok kız arkadaşım oldu ama hepsi hoşlantıydı. Ama bunda ayrı bir şey var. Dershanede olduğum sınıfta 9 kız var ve 2 si güzel. Birisinin sevgilisi var yine aynı sınıfta, birisi de bu kız. Doğal olarak bu kız baya bir ego sahibi oluyor. Bana bir yardım ederbilir misiniz arkadaşlar? Bir ay sonra sınıfça bir gezi düzenleyeceğiz bir ayım var eğer bir ay içerisinde bu kızı etkileyemezsem kızı hoşlandığı çocuğa kaptırabilirim büyük ihtimalle. Lütfen fikirlerinizi söyleyin sizce ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaptığım kötü şakalara bile gülüyorlar diyorsun diğer kızlar ama bu gülmüyor. Kızın aradığı profil değilsin anlaşılan, sende profilini ona göre ayarlayacaksın. Demek ki kız güldürmeye çalışan erkeklerden hoşlanmıyor. Kızın bulunduğu ortamlarda az ama öz konuş. Onun dışında dershanede önceki günlerde de mesela, bir gün erken gelip kahvaltı yapalım diye bi teklif sun eğer o seviyede bir arkadaşlığı var ise. Abartılı olmadan her zaman giyinirmişsin gibi git o günde.

Ayrıca kız ile ilgilendiğini belli etmeye çalış. Gelişmelere göre hareket edelim. Dediğim teklifi yakın zamanda sun. Gelişme olunca haberdar et, etiketle bir şey yap durum değerlendirmesi yapalım.
  • adrasa A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu dediğin aklıma geldi bir ara ama kız hep ilk derslere geç kalıyor bende öğle arasında yapayım dedim ama bu yakın arkadaşlı ile sanki siam ikizi gibi geziyor o nereye yakın arkadaşı da oraya ve bu şekilde de rahat olamıyorum bir ara tesadüfen bir cafede denk geldik ben ve bir kaç arkadaşım onlarda bizim sınıfta bizim masamıza davet ettiler neyse geldiler orada sohbet kurayım dedik o gün fena değil cafeden ayrıldık yine aynı
  • O zaman belli edeceksin kızdan hoşlandığını ya da sevdiğini. Ama direk gidip seni seviyorum demeyeceksin tabi. Hem hoşlandığını belli edeceksin hem de uzak duracaksın. Nasıl diyeyim, gizemli olman lazım belkide. Ama kızın kafasında birisi varsa işin zor. Kafasında ki silip de senin oraya geçmen biraz zor, ekstra bir tip ve ya karizman yoksa bu üniversitede de bile böyle.
  • adrasa A kullanıcısına yanıt
    Tip konusunda sıkıntım yok bu benim görüşüm değil çevremdekiler bunu söylüyor ama boy sıkıntısı var kızdan 3-4 cm uzunum sadece ve zayıfımda eğer kız ve hoşlandığı çocuk konusunu biraz açmak gerekirse öyle büyük bir hoşlantı değil hani olsada olur olmasada olur gibisinden onunla sürekli konuştuğuda yok dikkat ediyorum konuşmaları 30 sn geçmiyor ayrıca şu ilgilendiğimi belli etme konusunda bir kaç tüyo verir misin?

Not: Bu saate yardımcı olduğun için teşekkür ederim kardeşim.
  • Zamanın akışına bırak. Taktiklerle, istatistiklerle olmaz bu işler. Kız seni istemiyorsa istemiyordur, ilgini çekmiyorsan çekmiyordur, kızın aklında başka birisi varsa başka birisi vardır. Haddininizi bilin artık. "Bunca farklı bir şeyler var" dediğin şey, sınıfta güzel olup da sevgilisi olmayan tek kızın sana sulanmıyor olması. Tip konusunda sorun yok falan fakat millet kendine şişme bebek aramıyor.
  • bu uzatmamis.halin mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dershaneden sevgili
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hoşlantının yanına ek olarak takıntı var sende o kıza karşı. bence boş ver, derslerin daha önemli.

• Conservator C kullanıcısına yanıt
    Dediklerinde haklı olabilirsin ama zamana bırakamam zorla güzellik olmayacağını bende biliyorum fakat bir şekilde oldurmam lazım
  • LGR9 kullanıcısına yanıt
    Aslında kızı boş vermem daha çok sorun olacak derslere
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.