Şimdi Ara

Otel'in lağam suyu bizim bahçeye çıkıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 2-3 yıldır olan bir olay. Yazlığımızın önünde bulunan otel (Çökertme Otel / Doğu Perinçek'in) yüzünden çekmediğimiz kalmadı. sürekli lağam suyu bizim bahçeye çıkıyor ve çok pis koku oluşuyor. akşamları çatı'da yatamıyoruz kokudan. Kaç kez uyardık hiçbirşey yapmadılar. üstelik bu sene daha da abarttılar. Oteli restore ettiler, çatıları bizim bahçeye geçiyor sınırı aşmışlar,uyardık bişey yapmadılar. O da değil üzerine bir de bizim duvarı delerek çamaşırhane'nin borusunu bizim bahçeye çıkarmışlar,çamaşır suyu bize geliyor. Çok muhattap olmak istemiyoruz adamların hepsi doğu'dan gelme ve laftan anlamıyorlar. Geçen gün sinirle çamaşırhane borularını tıkadım,gece gelip gizlice açmışlar. ben tıkıyorum onlar açıyor. Bunlardan daha çok önemli olan lağam kokusu tabiki,ben bir yere şikayette falan bulunamaz mıyım? Bunlarla uğraşmak istemiyorum ama gerçekten çizgiyi aştılar artık..

• Borulara beton dok
  • dağ başı değil burası,dava açın
  • dava açın. hem de tazminat
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

dava açın. hem de tazminat

Şanzelize diye oku...

Şaka lan şaka, olm muz devleti mi bura (evet) ? Git usulca davanı aç, yalnız dikkat et. Bu kekoların 130917823 ile 34uq389472 kişi kardeşi olabiliyor. Erkek değiller yani, eve bir zarar verebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

Şanzelize diye oku...

Şaka lan şaka, olm muz devleti mi bura (evet) ? Git usulca davanı aç, yalnız dikkat et. Bu kekoların 130917823 ile 34uq389472 kişi kardeşi olabiliyor. Erkek değiller yani, eve bir zarar verebilirler.

ben de ilk başta yazarken şanzelize diye yazdım sonra farkettim

• şanzelize kafeden adam toplayıp geliyorum, sizin ev gop a uzakmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

Şanzelize diye oku...

ben de ilk başta yazarken şanzelize diye yazdım sonra farkettim

Evet biz de bundan bulaşmak istemiyoruz,kışın burda değiliz sonuçta, eve zarar falan verseler kimsenin ruhu duymaz.. Zaten geçen bi kavga oldu buranın yerlisine saldırdılar, ayırayım diye araya girdim adamlar 2 dakikada 50 kişi oldu uğraşmayayım diyorum da iyice başımıza çıktılar

• zengin b*ku nasıl bişey
  • Dava ac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar babadan oğla nesiller bulaşma baktın hala devam ediylar aç davanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: I. C. Wiener

Dava ac

Ne diye dava açabiliriz ki?
  • Yerinde olsam o boruları bir güzel söker, otele tur vs. geldiği anda da gider lobiye rezilliği gösteririm. Silikonla vs. yaparsan tıkama işini sökmesi zor olur.
  • lan daha ne diye dava açacaksın süründürürüm ben o itleri adamlar sizin arazinize girmiş lağam suyu çamaşır suyu sizin arazinize akıyor daha ne sebeb arıyorsun git savcılığa bunları anlat yeter zaten bak nasıl o çatıyı yıkıyorlar o hortumları geri çekiyorlar. gelip tehdit ederlerse üstüne bide tehdit ettiler eve zarar verecekler bize zarar verecekler diye bide öyle şikayette bulun kafasını kaldırıp sana bakamazlar bile korkudan işin ucunda hapis var.
  • Siz hiçbir tepki göstermedikçe daha üstünüze çıkacaklardır.Tanıdık avukat filan varsa sorup,soruşturun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkayboys

quote:

Orijinalden alıntı: I. C. Wiener

Dava ac

Ne diye dava açabiliriz ki?

En basitinden sizden izinsiz duvarinizi delip atik borusunu sizin bahcenize yonlendirmisler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.