Şimdi Ara

ÖSYS sitesinde yerleştirme sonucuna ulaşabilen varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ösys nin sitesindehttp://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=1025 bu linkte tercih yapan arkadaşlar.Tercih sonucuna ulaşabilen varmı acaba yardımcı olabilirmisiniz.Bugün üniversite kaydından döndüm sırf bu sonucun çıktısı eksik diye.Dilekçe falan imzalattılar yarın mesai saatine kadar bu çıktıyı götürmezsem üniversite kaydımla ilgili hiç bir hak talep edemiyormuşum.Size zahmet olmazsa bir denermisiniz.Bende sistem hatası diyorda siz ulaşabiliyormusunuz acaba.Sonucu görebilenler pm atarsa çok sevinirim.
    Teşekkürler iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derhce -- 6 Eylül 2010; 18:16:35 >

• Arkadaşlar gerçekten ciddi bir konu bu sene tercih yapanlar denerse sevinirim.
  • "Sistem Hatası oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." tam 3 kere denedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopatx -- 6 Eylül 2010; 18:22:07 >
  • sistem hatası veriyor
    akşama tekrar dene
    kapattıklarını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alonso...

sistem hatası veriyor
    akşama tekrar dene

Birçok kişi bugün sırf bu çıktı yüzünden geri döndü kimisi başka illerden geliyordu birde.Gece bile uyumadan deniyicez artık bakalım.İnşallah kapatmamışlardır.Kapatmamış olmaları gerekli yani.Tüm emekler ufacık bir çıktı yüzünden suya düşmez inşallah.Teşekkürler bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: derhce

quote:

sistem hatası veriyor
    akşama tekrar dene

Birçok kişi bugün sırf bu çıktı yüzünden geri döndü kimisi başka illerden geliyordu birde.Gece bile uyumadan deniyicez artık bakalım.İnşallah kapatmamışlardır.Kapatmamış olmaları gerekli yani.Tüm emekler ufacık bir çıktı yüzünden suya düşmez inşallah.Teşekkürler bu arada

bence bu çıktıyı istemeleri saçma sonuçta o çıktıya göre almıyorlar
    olmazsa toplanır konuşursunuz yetkili kişilerle

• quote:

quote:

quote:

sistem hatası veriyor
    akşama tekrar dene

Kesinlikle katılıyorum tüm belgelerim hazır okadar harç parasınıda yatırdım ki üniversite kaydında ismim var kazananlar listesinde okul numaramı herşeyimi ögrendim yaptıkları şeye bak işi yokuşa sürüyorlar illaki.Ne yapacagım bilemiyorum sırf bu kağıt parçası yüzünden yaparlar mı yanlış birşey acaba yapabilirlermi yada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende açıldı bi dene istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Bende açıldı bi dene istersen.

ALLAH AŞKINA ÖZELDEN MSN VEREBİLİRMİSİN
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Bende açıldı bi dene istersen.

ALLAH AŞKINA ÖZELDEN MSN VEREBİLİRMİSİN

dns kaldırırsanız giriyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sistem hatası veriyor
    akşama tekrar dene

Kesinlikle katılıyorum tüm belgelerim hazır okadar harç parasınıda yatırdım ki üniversite kaydında ismim var kazananlar listesinde okul numaramı herşeyimi ögrendim yaptıkları şeye bak işi yokuşa sürüyorlar illaki.Ne yapacagım bilemiyorum sırf bu kağıt parçası yüzünden yaparlar mı yanlış birşey acaba yapabilirlermi yada

yapsalar bile hallolur bir şekilde kayıt olursunuz
    hayırlı olsun bu ara ...

• KAYIT OLDUK BAKALIM NOLCAK SIMDI OSYM'NIN BU OLAYINDAN SONRA SU VIDEO AKLIMA GELDI
    http://video.google.com/videoplay?docid=-4951874342070710035#
  • ben unutmuştum ona rağmen kayıt aldılar. alttarafı orda bakıp basacaklar...
  • Herhangi bir kırtasiyeden çıkarmayı akıl edemedin mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.