Şimdi Ara

Ösym tarzı tarih coğrafya felsefe kitabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
4
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sayisalim kendi çapımda tarih coğrafya felsefeyi bitirdim
    Tarihten internet videoları ile konuları bitirdim üstüne Karekökten konularla ilgili testlerin bir kısmını çözdüm
    Coğrafyayı da Yavuz Tuna ile bitirdim siradisi analizi çözdüm temel olarak öğrendim yavuz tuna videoları ile yorum gücü de kazandım biraz
    Felsefe icin Körfez'in yaprak testleri vardı onları çözdüm.
    Gel gelelim çıkmış soruları cozeyim dedim ve yamuldum :D ösymnin tarzı cok farklı. Tarihte çok değişik soruları var coğrafya yine yapılıyor biraz ama o da değişik. Felsefe de baya zor geldi bana. (Son 4 senenin soruları icin konusuyorum)
    O yuzden tm sayısal farketmez bana tarih coğrafya felsefe için özellikle tarih adına osym sorularına benzer yorum gücü kazandıran yayınlar önerebilir mısınız? Bastan başlamayı düşünüyorum artık, hic denemelerdeki sosyal gibi olmadıgını anladım. (Denemelerde 30+ yapabiliyorum) önerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam felsefede bilgide gerekiyor

bunu geçen senenin ygs felsefe sorularına bakarak anlayabiliriz tabiki yorum soruları da var fakat bilgi yoğun

ben tmyim

limit konu özetli felsefe sb çözüyorum bitmek üzere baya sevdim

konudan önce özetleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarhana Çorbası

hocam felsefede bilgide gerekiyor

bunu geçen senenin ygs felsefe sorularına bakarak anlayabiliriz tabiki yorum soruları da var fakat bilgi yoğun

ben tmyim

limit konu özetli felsefe sb çözüyorum bitmek üzere baya sevdim

konudan önce özetleri var

Anladım hocam haklısın zaten felsefede kavramları yarı yarıya biliyorum bilgide eksiklerim oldugu kesin. Diğerleri için ne çözdün ya da çözüyorsun

• Güncel

• up
  • Yayın denizi coğrafya soru bankasını beğeniyorum hemde ince alıp bitirirsin hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım piyasadaki en zor tarih soru bankası palmeninkiymiş özellikle yorum sorulrı çok çeldiriciymiş. coğrafya içinde palmeyi öneriyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    geometri temeli için kitap
    6 yıl önce açıldı
    biyoloji ve coğrafya sorunsalı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MajoooR kullanıcısına yanıt
    Inceleyeceğim hocam sağolun

• primepars kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam zaten bana da öyle bir kaynak lazım :)

• Şurdanbiöğrenciabi Ş kullanıcısına yanıt
    tarih için aynen palme güzel sondaki 350 genel deneme testi sorusu hariç daha onları çözmedim 1400 doğru 199 yanlış yaptım belki çözdüğüm ilk soru bankası olduğu için bu kadar yanlış oldu ama kaliteli soruları var, şimdi de karekök tarih aldım onu çözüyorum palmeden bi tık daha kolay ama iyi gibi buda 2. bi soru bankası arıyosan..

coğrafya içinde palme coğrafya kullandım yine güzel soruları var kesinlikle almalısın yine aynı şekilde buna da karekök aldım şimdi çözüyorum ama coğrafyada farklı olarak karekök daha zorluyor

alabiliyorsan 2 ders içinde karekök - palme yayınlarının sb sini al

özet: coğrafyada en zor ve kaliteli(palme de kaliteli ama karekök daha zor soruyor gibi) = karekök tarihte en zor ve kaliteli = palme
  • Hocam bende sayisalim biraz konu disi bi soru olucak ama ygs cografya simetri var bazi konulari simetriden bazilarini yavuz tunadan bitirmeyi dusunuyorum senin ne kadar zamanini aldi ? Ve nasil ayirdin vakit kac saat gunde veya haftada
  • Lighting2 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok sağolun çok yardımcı oldunuz şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: primepars

sanırım piyasadaki en zor tarih soru bankası palmeninkiymiş özellikle yorum sorulrı çok çeldiriciymiş. coğrafya içinde palmeyi öneriyorlar

Hocam ben hic kitaptan çalışmadım diyebilirim. Dolayısıyla simetriden de çalışmadım ama güzeldir bence. Kitaptan çalısmama sebebim aslında ihtiyacım kalmadı gibi bir sey yavuz tuna sağolsun:) sayısal oldugum icin bana yeterince ayrıntı verdigini düşünüyorum tm olsaydım kitapları da tarardim.

Yavuz Tuna'nın videolarını 8-9 günde mı ne bitirmiştim cok vaktimi almadı( tabiki 8 günün hepsinde sadece video izlemedim günde 3-4 saat coğrafya calistim) ayrıca ben video izlerken bir yandan da not almıştım

• Anladim hocam sagolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şurdanbiöğrenciabi

quote:

sanırım piyasadaki en zor tarih soru bankası palmeninkiymiş özellikle yorum sorulrı çok çeldiriciymiş. coğrafya içinde palmeyi öneriyorlar

Hocam ben hic kitaptan çalışmadım diyebilirim. Dolayısıyla simetriden de çalışmadım ama güzeldir bence. Kitaptan çalısmama sebebim aslında ihtiyacım kalmadı gibi bir sey yavuz tuna sağolsun:) sayısal oldugum icin bana yeterince ayrıntı verdigini düşünüyorum tm olsaydım kitapları da tarardim.

Yavuz Tuna'nın videolarını 8-9 günde mı ne bitirmiştim cok vaktimi almadı( tabiki 8 günün hepsinde sadece video izlemedim günde 3-4 saat coğrafya calistim) ayrıca ben video izlerken bir yandan da not almıştım

Hocam peki calismadan once sosyal netin kacti ve kaci buldu.
    Ve tarih icin hangi youtbe kanalini izledin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herseyinhayirlisi -- 6 Aralık 2016; 13:16:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: herseyinhayirlisi

quote:

quote:

Çalısmadan önce 20 küsürlerdeydi :) coğrafyayı çok kötü yapıyordum şimdi çoğu denemede full yapıyorum diyebilirim arada kaçıyor bazen yine de tabi. Tarihten her zaman yanlışım oluyordu 5-6 yanlis yapıyordum simdi 3-4 oldu. Felsefe zaten çoğunlukla yorum felsefi terimleri de öğrenmeye calisiyorum örn: normatif, diyalektik gibi kavramlar cok geciyor. Ama yukarda da belirttiğim gibi bunlar sadece deneme netlerim ösym sorularında tarihte yine 5-6 yanlışım falan olmuştu coğrafya yine daha iyiydi tarihten, felsefe de afalladim çok değişik sorular var. Tarihe Pelin yüzal hocadan calistim baya özet veriyor ama onemli noktalara değiniyor yine de görüldüğü uzere bana cok yeterli olmamış

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: herseyinhayirlisi

quote:

quote:

Çalısmadan önce 20 küsürlerdeydi :) coğrafyayı çok kötü yapıyordum şimdi çoğu denemede full yapıyorum diyebilirim arada kaçıyor bazen yine de tabi. Tarihten her zaman yanlışım oluyordu 5-6 yanlis yapıyordum simdi 3-4 oldu. Felsefe zaten çoğunlukla yorum felsefi terimleri de öğrenmeye calisiyorum örn: normatif, diyalektik gibi kavramlar cok geciyor. Ama yukarda da belirttiğim gibi bunlar sadece deneme netlerim ösym sorularında tarihte yine 5-6 yanlışım falan olmuştu coğrafya yine daha iyiydi tarihten, felsefe de afalladim çok değişik sorular var. Tarihe Pelin yüzal hocadan calistim baya özet veriyor ama onemli noktalara değiniyor yine de görüldüğü uzere bana cok yeterli olmamış

Tamamdir sagolasin cografyaci yavuz hocaya ve tarihciye bakayim.

• herseyinhayirlisi kullanıcısına yanıt
    Rica ederim kolay gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.